reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przy Janku kupiłam kiedyś ichni krem na odparzenia i to był super krem, ale teraz widzę go nigdzie nie ma, a szkoda.

Dlaczego? Świnka, mnie osobiście, najbardziej się podoba :)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Luiza :) "ichni" to jakaś firma czy mówisz o tym o którym wspomniałam Mixa? U nas jest cała gama tych wyrobów. Od mleczek dla kobiet, kremów do wyrobów dla dzieci.

reklama
Też planuję, ale samą literkę imienia. Znalazłam płytę w piwnicy i wyrzynarką wytnę duże Z :) pomaluję i będzie super.
Osobiście lubię sama takie rzeczy robić :)

Nie posiadam takich zdolności więc mnie czeka wydawanie kasy na wszystkim :sorry2:
Na zabawki chciałabym coś takiego , ale koszt to 150 i postanowiłam , że K załatwi paczkę i znajoma wykończy :)
Screenshot_2018-05-27-15-42-45-123_com.facebook.lite.png Screenshot_2018-05-27-15-42-31-504_com.facebook.lite.png Screenshot_2018-05-27-15-41-47-257_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-27-15-42-45-123_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-27-15-42-45-123_com.facebook.lite.png
    194,3 KB · Wyświetleń: 67
  • Screenshot_2018-05-27-15-42-31-504_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-27-15-42-31-504_com.facebook.lite.png
    180,8 KB · Wyświetleń: 70
  • Screenshot_2018-05-27-15-41-47-257_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-27-15-41-47-257_com.facebook.lite.png
    173,5 KB · Wyświetleń: 61
Tez o tym pomyslalam.. bo na mnie to zdecydowanie za duzo.. z reguly tetno mialam ponizej 70 nawet do 54,zreszta cisnienie tez ponizej 100..
Ja przed ciążą miałam wysokie ciśnienie , później w ciąży spadło a teraz dochodzi nawet do 140/90 i jedyne co mam robić to mierzyć dwa razy dziennie także twoje cisnienie wydaje się być bardzo dobre ;)
No i puls mam nawet 125 nieraz .. na początku się bałam ale przeglądlam internety i to podobno w ciąży normalne :)
Nie martw się :)

Ja przed ciążą miałam wysokie ciśnienie , później w ciąży spadło a teraz dochodzi nawet do 140/90 i jedyne co mam robić to mierzyć dwa razy dziennie także twoje cisnienie wydaje się być bardzo dobre ;)
No i puls mam nawet 125 nieraz .. na początku się bałam ale przeglądlam internety i to podobno w ciąży normalne :)
Nie martw się :)

ja też takie mam, nie martw się :) ale ja od razu się stresuję jak jak nawet sama sobie mierzę ciśnienie :D i puls taki wysoki :)

Tez o tym pomyslalam.. bo na mnie to zdecydowanie za duzo.. z reguly tetno mialam ponizej 70 nawet do 54,zreszta cisnienie tez ponizej 100..
Odpocznij , polez. A za jakiś czas zmierz jeszcze raz :) póki nie jest na prawdę wysokie to nie masz się co przejmować. Wazne ,żeby kontrolować :)

reklama
ja też takie mam, nie martw się :) ale ja od razu się stresuję jak jak nawet sama sobie mierzę ciśnienie :D i puls taki wysoki :)
Póki nie skacze wyżej to ciśnienie to ja jestem spokojna, mam świadomośc że w trzecim trymestrze może już być wyższe :)
Ja o dziwo w przychodniach jak mierzą ciśnienie tym sposobem ze statoskopem to mam normalne a w domu na wszystkich elektronicznych mam wysokie i rozmawiałam z położna mówiła coś o tym że elektroniczny dłużej mierzy i może wyłapać dokładniej skoki ciśnienia niż statoskopem bo się za krotko słucha z reguły . Dziwne to

Do góry