GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
SuperJa dziś tworzę na ściany obrazki dla małej. Założę w ramki i będzie oki. Chyba świnka mi nie wyszła za bardzoZobacz załącznik 860996
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperJa dziś tworzę na ściany obrazki dla małej. Założę w ramki i będzie oki. Chyba świnka mi nie wyszła za bardzoZobacz załącznik 860996
Przy Janku kupiłam kiedyś ichni krem na odparzenia i to był super krem, ale teraz widzę go nigdzie nie ma, a szkoda.W Rossmanie jest jeszcze taka firma Mixa i tak się zastanawiam nad tymi wyrobami bo chyba są bezpieczne.
Dlaczego? Świnka, mnie osobiście, najbardziej się podobaJa dziś tworzę na ściany obrazki dla małej. Założę w ramki i będzie oki. Chyba świnka mi nie wyszła za bardzoZobacz załącznik 860996
W Rossmanie jest jeszcze taka firma Mixa i tak się zastanawiam nad tymi wyrobami bo chyba są bezpieczne.
Fajnie wyglądająJa dziś tworzę na ściany obrazki dla małej. Założę w ramki i będzie oki. Chyba świnka mi nie wyszła za bardzoZobacz załącznik 860996
Supertez myślę o jakiejs dekoracji nad łóżeczko
Wow super, dziękuje bardzoWejdź sobie na FB na tą stronęZobacz załącznik 860915
A na drugiej si Jolie zamawiam taka pufemoże się przyda na później
Zobacz załącznik 860916
My będziemy zamawiać nad łóżeczko takie coś : Zobacz załącznik 860999
Później po sesji z malutka zawiesimy duzy obraZ-zdjecie![]()
Ja takich bede używać kremow mustella dla małej do twarzy , takie dostalam to narazie nie muszę nic szukać i zawsze parę zł do przodu mam, na lato powinno wystarczyć na małą buziunieDla dzieckabo ostatnio jak wyszłam ze znajomą która wyszła z 4tygodniowym synkiem bez parasolki, nie posmarowała mu niczym buźki i po dwóch godzinach miał twarzyczkę cała czerwona, spieczona .. i swoją małą chce smarować czymś żeby nie zaszkodziło slonce mimo , że będę miała blendę przeciwsłoneczna do wózka. Tylko nie wiem jaki krem by był dobry od 1dnia życia
a Wy pewnie macie już coś sprawdzonego
![]()