E
Ewka34
Gość
Pistolety nie sa drogie, kupisz je w kazdym markecie budowlanymSkąd ja wezmę pistolet ale dziękuje :* w ostateczności na pewno wezmę twoja radę pod uwagę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pistolety nie sa drogie, kupisz je w kazdym markecie budowlanymSkąd ja wezmę pistolet ale dziękuje :* w ostateczności na pewno wezmę twoja radę pod uwagę
Na allegro jest sporo ja kupilam allegro za 20 parę złotych , w sklepach budowlanych czy może w jakichś chemicznych napewno są , albo w Castroramie , a klei super rózne materiały , ładnie zasycha nic nie leci , śliskie śliskie rzeczy materialy, ja przyklejałam szyszki do styropianu, wstążki , koraliki , doniczki , mojej mamie ostatnio buta podklejalamSkąd ja wezmę pistolet ale dziękuje :* w ostateczności na pewno wezmę twoja radę pod uwagę
Buta na goracy klej? kurcze musze wyprobowacNa allegro jest sporo ja kupilam allegro za 20 parę złotych , w sklepach budowlanych czy może w jakichś chemicznych napewno są , albo w Castroramie , a klei super rózne materiały , ładnie zasycha nic nie leci , śliskie śliskie rzeczy materialy, ja przyklejałam szyszki do styropianu, wstążki , koraliki , doniczki , mojej mamie ostatnio buta podklejalam
Na allegro jest sporo ja kupilam allegro za 20 parę złotych , w sklepach budowlanych czy może w jakichś chemicznych napewno są , albo w Castroramie , a klei super rózne materiały , ładnie zasycha nic nie leci , śliskie śliskie rzeczy materialy, ja przyklejałam szyszki do styropianu, wstążki , koraliki , doniczki , mojej mamie ostatnio buta podklejalam
Tak od środka wkladke do buta wewnatrz podklejalam bo się zsuwała czy cosButa na goracy klej? kurcze musze wyprobowac
Aaaaaaa bo mi sie czubek odkleil gumowy i zwykly klej bondini tego nie chwyta..Tak od środka wkladke do buta wewnatrz podklejalam bo się zsuwała czy cos
Tak od środka wkladke do buta wewnatrz podklejalam bo się zsuwała czy cos