reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Skąd ja wezmę pistolet :hmm: ale dziękuje :* w ostateczności na pewno wezmę twoja radę pod uwagę :):)
Na allegro jest sporo ja kupilam allegro za 20 parę złotych , w sklepach budowlanych czy może w jakichś chemicznych napewno są , albo w Castroramie , a klei super rózne materiały , ładnie zasycha nic nie leci , śliskie śliskie rzeczy materialy, ja przyklejałam szyszki do styropianu, wstążki , koraliki , doniczki , mojej mamie ostatnio buta podklejalam :D

Na allegro jest sporo ja kupilam allegro za 20 parę złotych , w sklepach budowlanych czy może w jakichś chemicznych napewno są , albo w Castroramie , a klei super rózne materiały , ładnie zasycha nic nie leci , śliskie śliskie rzeczy materialy, ja przyklejałam szyszki do styropianu, wstążki , koraliki , doniczki , mojej mamie ostatnio buta podklejalam :D
Buta na goracy klej?:eek: kurcze musze wyprobowac :D

Jutro się przejdę na miasto w takim razie :) jak nic innego nie zaradzi to kupię klej i ten pistolet. :) Dziekii :)
Już jestem zła na te pudełka .. wydałam na pierwsze komplety 100, na drugie teraz 130.
Wstazki 2x10zl. Na kleje chyba z 50.
I to wszytko tylko po to , żeby ładnie wyglądało i pomieściło się w komodzie :huh: i brakuje mi teraZ emotikonki "puknij się w lep" :laugh2:

@kasiak85 - bardzo mi przykro że babcia Ci tak pocisnęła :(

W Warszawie pogoda dziś piękna ale też duszno. Właśnie jadę się spotkać z przyjaciółką w centrum: przewiewna sukienka, okulary, kapelusz. No lato na 100% :)
Przypominajka - będę dziś aktualizować listę mam wiec jeśli chcecie coś dodac to zachęcam do wrzucnia w postu w wątek. Będę tez przeglądać poprzednie strony, mam nadzieję że nic nie umknie. Jakby miała wątpliwości to będę Was męczyć priwami :D

reklama
Do góry