reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Chce zrobic skrzynki na kwiaty,na taras.. teraz nie wiem czy zrobic sama.. :/ w sumie to nudzi mi sie a lubie majsterkowac :p takie cos zrobilam w styczniu,mialo byc na dwor ale szkoda mi bylo hyhy to ze skrzyneczek na mandarynki ozdobione bursztynem :p teraz stoi w pokoju goscinnym jako dekoracja :p
IMAG5370_1.jpg

Załączniki

• IMAG5370_1.jpg
    IMAG5370_1.jpg
    328,2 KB · Wyświetleń: 478
reklama
Witam przy niedzieli, zapowiada się znowu upalny dzień :/

Pamiętam, że kilka z Was zamawiało białą komodę na allegro. Przyszdł czas że i ja chce kupić. Polecicie jakiegoś sprzedawcę? Dobrej jakości sa te komody? W ike wychodzi 2x drożej i z allegro bardziej odpowiadają mi wymiary bo sa ciut mniejsze a mam mały pokój. Znalazłam taką Link do: DUŻA KOMODA SZAFKA 8 SZUFLAD 140CM * KOLOR BIAŁY

Zastanawiam się nad jakością, może pochwalicie się fotkami? ;)

Hej kobitki. Jeju, dziś taki upał, że szok. Ja dziś zaczynam 30/31 tydzień ciąży. Czyli zostało 70-50 dni do porodu. Masakra [emoji16][emoji85] chyba zaczyna mnie łapać cykor.

Już czuje skutki tego 3 trymestru. Coraz szybciej się mecze, a te ostatnie upały to niezbyt dobrze wpływają. Dziś wstałam, zrobiłam sobie śniadanie, pozmywałam naczynia, naszykowalam składniki na gołąbki, pozbierałam pranie i padam na twarz.. mój poszedł do rodziców wziąć auto, później szykujemy gołąbki i tak 13-14 wyruszamy na 2-3 h nad wodę, bo dziś skwar. Oczywiście biorę czapkę na głowę, strój, taka przewiewna narzutkę jakby mi było za ciepło i żeby brzuszka nie przegrzewac i krem na ciało.

A my wczoraj u teściów zrobiliśmy sobie sesje lustrową hah, dzis jak wrócimy to zrzucimy wszystkie zdjęcia z naszych telefonów, bo od tamtych wakacji się nazbierało i powybieram najlepsze 20 sztuk i pójdę wywołać do rossmana i będą do albumu ;)
IMG_1491.jpg
IMG_1527411119.505199.jpg

Załączniki

• IMG_1491.jpg
    IMG_1491.jpg
    443 KB · Wyświetleń: 446
  • IMG_1527411119.505199.jpg
    IMG_1527411119.505199.jpg
    380,7 KB · Wyświetleń: 478
Cześć dziewczyny :) u mnie piękna pogoda:) wczoraj byliśmy u kolegi na urodzinach:) dziś nad ranem złapał mnie taki skurcz łydki że nie wiedziałam co się dzieje :( ręce tez mi cierpną:/ chyba muszę zwiększyć dawkę magnezu a biorę 2 tabletki dziennie..

No widzę ze muszę zwiększyć dawkę bo coraz gorzej jest :( ale ostatnio pani w aptece mi dala magne b6 forte i nie wiem czy mogę wiecej niż jedną na dzień wziąć:) bo tam jest podwójna dawka
To bierz magneb6 jak bierzesz i jedną tabletkę asparaginu :) powinno pomóc :)
Chce zrobic skrzynki na kwiaty,na taras.. teraz nie wiem czy zrobic sama.. :/ w sumie to nudzi mi sie a lubie majsterkowac :p takie cos zrobilam w styczniu,mialo byc na dwor ale szkoda mi bylo hyhy to ze skrzyneczek na mandarynki ozdobione bursztynem :p teraz stoi w pokoju goscinnym jako dekoracja :pZobacz załącznik 860909
Podobają mi się takie skrzyneczki :) kiedyś nawet chciałam taka pomalować na biało i zrobić w pokoju półki :)
Ta twoja z bursztynami bardzo fajna :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem czy oglądacie...W ddtvn był reportaż o kobiecie która w 14tc miała wypadek. Od tamtej pory była w śpiączce..I organizm nie odrzucił płodu. Dziecko urodziło się w 28tc przez cc[emoji50] teraz już wyszło ze szpitala do domu. Mama niestety dalej w śpiączce..I to jest naprawdę cud[emoji7]
Widziałam:) niesamowite.

Dzień dobry. Ja tylko na chwilę bo jedziemy do rodziców. Wczoraj wkurzyła mnie moja babcia. Nie byliśmy u niej od stycznia. Meszka od nas 120km, rzadko się widujemy. Wchodzę wczoraj do niej ledwo usiadłam a ona "ty chyba bliźniaki nosisz taka jesteś gruba" juz mi podniosła ciśnienie i nie miałam ochoty na dalszą wizytę. Ja jej na to, że nosze jedno dziecko. Ona " to chyba wielkoluda urodzisz". Brak słów normalnie. Nie odezwałam się ani słowem. Posiedzieliśmy pól godziny i się zawinęliśmy bo mi się z nią nie chciało gadać.
Jestem gruba wiem, ciążę zaczynałam z 83kg ale pilnuję się uważam na to co jem przytyłam 4kg więc jakiejś różnicy nie ma tyle.,że brzuch mam duży.
Nie wiem co ją ugryzło zawsze była miła. Najlepsze jest to, że ona nawet nie wie jaką mi sprawiła przykrość takim gadaniem

Nie wiem czy oglądacie...W ddtvn był reportaż o kobiecie która w 14tc miała wypadek. Od tamtej pory była w śpiączce..I organizm nie odrzucił płodu. Dziecko urodziło się w 28tc przez cc[emoji50] teraz już wyszło ze szpitala do domu. Mama niestety dalej w śpiączce..I to jest naprawdę cud[emoji7]

Dzień dobry. Ja tylko na chwilę bo jedziemy do rodziców. Wczoraj wkurzyła mnie moja babcia. Nie byliśmy u niej od stycznia. Meszka od nas 120km, rzadko się widujemy. Wchodzę wczoraj do niej ledwo usiadłam a ona "ty chyba bliźniaki nosisz taka jesteś gruba" juz mi podniosła ciśnienie i nie miałam ochoty na dalszą wizytę. Ja jej na to, że nosze jedno dziecko. Ona " to chyba wielkoluda urodzisz". Brak słów normalnie. Nie odezwałam się ani słowem. Posiedzieliśmy pól godziny i się zawinęliśmy bo mi się z nią nie chciało gadać.
Jestem gruba wiem, ciążę zaczynałam z 83kg ale pilnuję się uważam na to co jem przytyłam 4kg więc jakiejś różnicy nie ma tyle.,że brzuch mam duży.
Nie wiem co ją ugryzło zawsze była miła. Najlepsze jest to, że ona nawet nie wie jaką mi sprawiła przykrość takim gadaniem

Nie wiem czy to mój telefon czy aplikacja coś szwankuje nieraz doda mi post 2razy. Sorki
Miłośćwczasachpopkultury, ślicznie wyglądałaś wczoraj na imprezie u teścia. Ładne wspólne zdjęcia z lubym.
Ja nie mam żadnego zdjęcia z mężem w tej ciąży. Musimy jakieś zrobić bo już coraz mniej czasu

Nie przejmuj się ':* wyglądasz super !:*
A babcia albo nie wiedziała , że to co powie sprawi ci przykrość albo zrobiła to świadomie. Może jest zła , że tyle czasu jej nie odwiedzalas ? Różnie starsi ludzie reaguja na samotność. Mi znowu wszyscy dookoła mówią że głodze siebie i dziecko, bo gdzie ja to dziecko mam , że taki brzuch mały a już skończony 7miesiac..ludziom nie dogodzisz kochana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Może któraś z Was lubi się bawić w różne szycia, klejenie, ozdabianie itp ?
Szukam kleju do materiału.. kupiłam vicol i za nic w świecie nie chce przykleić wstazki do materiału. Znacie może jakiś sprawdzony mocny klej ? Sorki za temat inny niż ciąża :D

Do góry