reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Może któraś z Was lubi się bawić w różne szycia, klejenie, ozdabianie itp ?
Szukam kleju do materiału.. kupiłam vicol i za nic w świecie nie chce przykleić wstazki do materiału. Znacie może jakiś sprawdzony mocny klej ? Sorki za temat inny niż ciąża :D
Nie pomogę z klejem [emoji23] ale ja nie widzę nic złego w innych tematach niż ciąża [emoji23]
Przecież odkąd zostałyśmy mamami to nie wszystkie nasze rozmowy muszą się tyczyć wyłącznie ciąż i dzieci [emoji14]

reklama
Szukam kleju do materiału.. kupiłam vicol i za nic w świecie nie chce przykleić wstazki do materiału. Znacie może jakiś sprawdzony mocny klej ? Sorki za temat inny niż ciąża :D
Klej Magic, najlepszy. Kleiłam nim tysiące wstążek jak robiłam zaproszenia na ślub.

Załączniki

• MOLAI-SKLEP-PAPIERNICZY-klej-MAGIC.jpg
    MOLAI-SKLEP-PAPIERNICZY-klej-MAGIC.jpg
    156,7 KB · Wyświetleń: 108
A może klej na gorąco z pistoletu , jak to wstazka to wystraczy kropla :) dla mnie najlepszy wszystko mocno trzyma testowałam wiele razy bo w grudniu robiłam choinki z szyszek drzewka także super się sprawdził i mocno trzyma:)

Klej Magic, najlepszy. Kleiłam nim tysiące wstążek jak robiłam zaproszenia na ślub.
I przyklej myślisz wstążkę do śliskiego materialu pudełka ?
Pytam ponieważ planuje sama zrobić resztę kompletów do komody. Wiem jak i już wczoraj bym była w połowie gdyby nie ta znajoma która robiła mi wcześniejsze. Kazała ciągle kupować vicol więc kupowałam. Wczoraj też wzięłam kolejny, w domu chciałam spróbować sama zrobić jedno pudełko i ten klej nie klei.. pewnie używała go do czegoś innego dla siebie a moje pudełka kleiła czym innym. Bo nawet sprawdziłam na jednym , ze spod wstążki ulal się gruby jak żywica przezroczysty klej a vicol jest rzadki i biały nawet po wyschnięciu ..
wolę pokombinować sama, większość ostatnich sztuk zrobiła na odwal się. Pudełka sa brudne, powietrze zaszło pod materiał i tak zostawiła i niektóre są po prostu krzywe.. i też zastanawiam się ile jej zapłacić za tą robotę.

reklama
Do góry