reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dopiero w 16 tyg podczas wizyty dowiedziałam się, ze nie robia za każdym razem usg. Później był 20 tydzień to robili, a na kolejna wykupiłam już pakiet 5 dodatkowych za 100 euro, bo wole mieć jednak wszystko pod kontrola, tym bardziej, ze to moja pierwsza ciąża ;)
Nie wiedzialam ze jest taki pakiet za 100 E to lepiej niż jak ja do Polski mam jeździć

reklama
My jednak tak 23 będziemy się zbierać, bo mi tez ciężko już w tej ciąży będzie usiedzieć do tak pozna, a jutro tez chcemy spędzić cały dzień tylko ze sobą, bo mało ostatnio mieliśmy czasu dla siebie i chcemy rano tak po 9 wstać, zjeść śniadanko, później zrobimy gołąbki, i od 13-16 pojedziemy nad wodę, bo ma być upał :)
Powiem Ci, że mi też dzisiaj było ciężko wysiedzieć dłużej na imprezie. Byliśmy tam koło 19.30 a zebraliśmy się po 22. Tak to dobrze się czuję, nic mnie nie boli, ale jak siedzę dłużej tak "pionowo" to częściej twardnieje mi brzuch... a teraz bardzo zwracam uwagę po tej akcji z szyjką... w domu to jednak na spokojnie można się wyłożyć. Jednak te ostatnie tygodnie ciąży już są inne od tych wcześniejszych.

Dzień dobry!! Ja już od godz nie śpię ale fajnie ze w nocy chociaż szybko zasnąłem nie lubię się przywracać z boku na bok ale wczoraj od rana był bardzo intensywny dzień więc szybko zasnelam. Ja czasem mam dni ze nie daje rady iść na spacer bo tak mi ciężko a innym razem smigam.

Dzień dobry dziewczynki :)
Wczoraj byłam tylko z doskoku bo rano sama z synem, potem z mężem na rynku zakupy. Nakupowałam świeżych warzyw na obiadek :) a potem wzięłam się dalej za przetwory :)
Trochę poszalałam. I będę dalej szaleć [emoji23][emoji23]
Tylko od mamy trochę słoików przywieźć muszę :)
Bo ja te co kupiłam to już się skończyły [emoji23]
Dajcie pomysły z czego jeszcze robicie dżemy ??
U nas są już jabłkowo - brzoskwiniowe, jabłkowo - gruszkowe, truskawkowe. Będę też robić fasolkę szparagową do słoików ale musi jeszcze stanieć bo jest za droga jeszcze na robienie przetworów.
Czekam też na pomidory LIMA aż będą bo tak jak w tamtym roku domowy przecier pomidorowy będę robić :)
Myślę jeszcze o czymś łatwym i mało czasochłonnych :)
IMG_20180526_184142.jpg

Załączniki

• IMG_20180526_184142.jpg
    IMG_20180526_184142.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 472
reklama
Do góry