reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Poszłam na te piffko i dochodzę do wniosku, że takie długie siedzenie to już nie dla mnie, kostki i stopy mi spuchły, czuję się jak bym maraton przebiegła. Idę zaraz leżakować i poczytać troszkę o jednym takim druidzie :p

Wiesz co moja mama razem z ze swoją siostrą zrobiły mojej babci (teściowej mamy)??
Babcia miała kury, dużo kur.. dosypały im do żarcia środek na przeczyszczenie... kury zasrały całe podwórko babci pod oknami, a ta weterynarza wzywała, bo ptaszyska takiej sraczki dostały :p

Nie mówię, że Ty masz jakąś złośliwość babie zrobić, ale czasem ludzie się wręcz o jakieś drobne niedogodności proszą. Tylko, że takie coś to się później przeradza w konflikty nie do załagodzenia.

Miłego wieczora dziewczynki :)
Niestety ona nie ma kur.. a ja nie bede sie znizac do jej poziomu ;) nie zeby mnie to nie rozbawilo, ale to droga do nikad ;)

reklama
@klaudiaa975 ten jest fajny bawełniany
:)Link do: Kocyki i koce - ColorStories
Screenshot_20180526-221917.png
Screenshot_20180526-221939.png

Załączniki

• Screenshot_20180526-221917.png
    Screenshot_20180526-221917.png
    88,6 KB · Wyświetleń: 545
  • Screenshot_20180526-221939.png
    Screenshot_20180526-221939.png
    176,7 KB · Wyświetleń: 545
@klaudia975 ten kocyk ze smyka widziałam na żywo, jest bardzo fajny i ma takie dziurki, w sensie ścieg jest momentami tak rzadki że jest fajny przewiew, sama się zastanawiam nad nim, na lato będzie super. Chociaż ja na lato zamówiłam już w smyku pieluszko-kocyk bambusowy i myślę że na prawdziwe upały to taka pieluszka, czy nawet tetrowa będzie wystarczająca.

NIe wiem czemu się tak nakręcasz, wszystko jest ok, nie grozi Ci przedwczesny poród bo lekarz żadnych nieprawidłowości nie stwierdził. Mnie od początku ciągle brzuch boli, ciągnie, napina się, miałam już i kolki nerkowe gdzie ten ból mozna porównać do porodowego i przodujące łożysko które niesie ogromne możliwości powikłań i przedwczesnego porodu i krwawienia i nadżerkę :p Dziecko się dobrze rozwija szyjka zamknięta. Czym mam się martwić. Nie przesadzaj bo Ci to zaszkodzi, nie roztrząsaj każdego kłucia czy ciągnięcia, tak już bedzie do końca niestety.

Klaudia może luźniejsze gatki sobie kup :) może one cię uciskają też za bardzo i stad takie odczucia ;) ja z S na L już przeszłam tak się miednica poszerzyła :D

@klaudia975 ten kocyk ze smyka widziałam na żywo, jest bardzo fajny i ma takie dziurki, w sensie ścieg jest momentami tak rzadki że jest fajny przewiew, sama się zastanawiam nad nim, na lato będzie super. Chociaż ja na lato zamówiłam już w smyku pieluszko-kocyk bambusowy i myślę że na prawdziwe upały to taka pieluszka, czy nawet tetrowa będzie wystarczająca.

NIe wiem czemu się tak nakręcasz, wszystko jest ok, nie grozi Ci przedwczesny poród bo lekarz żadnych nieprawidłowości nie stwierdził. Mnie od początku ciągle brzuch boli, ciągnie, napina się, miałam już i kolki nerkowe gdzie ten ból mozna porównać do porodowego i przodujące łożysko które niesie ogromne możliwości powikłań i przedwczesnego porodu i krwawienia i nadżerkę :p Dziecko się dobrze rozwija szyjka zamknięta. Czym mam się martwić. Nie przesadzaj bo Ci to zaszkodzi, nie roztrząsaj każdego kłucia czy ciągnięcia, tak już bedzie do końca niestety.

Mam w domu te taka bambusowa pieluszkę , ale marzy mi się jeszcze biały kocyk cieniutki :) to fajnie , że widziałaś na zywo. Bo na zdjęciu to wszystko wygląda ślicznie i milutko a przychodzi byle co zazwyczaj :/

Ja się nie nakrecalam dopóki nie usłyszałam tego od kilku lekarzy i ostatnio położnej :/ tak to przechodziłam ciążą na luzie, spokojnie. Nie bałam się kazdego jednego bolu czy kłócia. I stawiacie mnie do pionu :) mam zamiar przestać o tym myśleć bo macie rację, że dużo gorsze jest takie zamartwianie się i stres niż ból czy skurcz.
;-*

reklama
Klaudia może luźniejsze gatki sobie kup :) może one cię uciskają też za bardzo i stad takie odczucia ;) ja z S na L już przeszłam tak się miednica poszerzyła :D

Majtki też mam dużo większe :D jestem załamana no wszystkie po kolei robią się za małe. Za niedługo zacznę kupować babcine bambosze :D

Do góry