reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przestań cały czas o tym myśleć:) zrelaksuj się i ciesz się ciąża:)
I nie czytaj w internecie bo od tego można zwariować.

Muszę kupić jutro sandały na rzepy bo już przez brzuszek nie dam rady zapinać zapinek w tych co mam hahaha. Już stop nie widzę także wesoło.

Od dzisiaj będzie poprawa :huh:
Biorę się za siebie i koniec z panikowaniem ;-) ;)
A ja wszystkie buty założę ale tylko na stojąco :laugh2: jak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da :p skarpetki też już mi ciężko zakładać :D

Mi te drugie kocyki sie podobaja :)
Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiem:D
Planuje kupić biały bo do wózka chcę zamówić taki komplet , i jak będzie za ciepło to przykryje białym który będzie pasował do podusi :D
Screenshot_2018-05-26-21-41-22-582_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-26-21-41-22-582_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-26-21-41-22-582_com.facebook.lite.png
    244,6 KB · Wyświetleń: 656
Od dzisiaj będzie poprawa :huh:
Biorę się za siebie i koniec z panikowaniem ;-) ;)
A ja wszystkie buty założę ale tylko na stojąco :laugh2: jak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da :p skarpetki też już mi ciężko zakładać :D

Hahaha ja też już ledwo ledwo. Siadam na podłodze jak dziecko podkurczam nogi i staram się buty założyć :D

Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiem:D
Planuje kupić biały bo do wózka chcę zamówić taki komplet , i jak będzie za ciepło to przykryje białym który będzie pasował do podusi :D
Zobacz załącznik 860838
Bambus najlepiej. 'oddychajacy' materiał.
Nam moja mama teraz będzie robić kocyk bambusowy :)

Poszłam na te piffko i dochodzę do wniosku, że takie długie siedzenie to już nie dla mnie, kostki i stopy mi spuchły, czuję się jak bym maraton przebiegła. Idę zaraz leżakować i poczytać troszkę o jednym takim druidzie :p
Dzieki :* dlatego kocham gdy ma focha i do mnie nie przylazi ani nie gada do mnie.. nie lubie takich toksycznych ludzi..
Wiesz co moja mama razem z ze swoją siostrą zrobiły mojej babci (teściowej mamy)??
Babcia miała kury, dużo kur.. dosypały im do żarcia środek na przeczyszczenie... kury zasrały całe podwórko babci pod oknami, a ta weterynarza wzywała, bo ptaszyska takiej sraczki dostały :p

Nie mówię, że Ty masz jakąś złośliwość babie zrobić, ale czasem ludzie się wręcz o jakieś drobne niedogodności proszą. Tylko, że takie coś to się później przeradza w konflikty nie do załagodzenia.

Miłego wieczora dziewczynki :)

@klaudiaa975 może to nie o kocyku tylko o majtkach ale material to material :D ale bawelna ponoć lepsza jak bambus :) ja bym wybrała bawełniany bo watpie że w takich kocykach jest czysty bambus , to z komentarza artykułu mama ginekolog :p
Screenshot_20180526-220735.png

Załączniki

• Screenshot_20180526-220735.png
    Screenshot_20180526-220735.png
    108,6 KB · Wyświetleń: 612
reklama
Do góry