reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przestań cały czas o tym myśleć:) zrelaksuj się i ciesz się ciąża:)
I nie czytaj w internecie bo od tego można zwariować.

Muszę kupić jutro sandały na rzepy bo już przez brzuszek nie dam rady zapinać zapinek w tych co mam hahaha. Już stop nie widzę także wesoło.

Od dzisiaj będzie poprawa :huh:
Biorę się za siebie i koniec z panikowaniem ;-) ;)
A ja wszystkie buty założę ale tylko na stojąco :laugh2: jak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da :p skarpetki też już mi ciężko zakładać :D

Mi te drugie kocyki sie podobaja :)
Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiem:D
Planuje kupić biały bo do wózka chcę zamówić taki komplet , i jak będzie za ciepło to przykryje białym który będzie pasował do podusi :D
Screenshot_2018-05-26-21-41-22-582_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-26-21-41-22-582_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-05-26-21-41-22-582_com.facebook.lite.png
    244,6 KB · Wyświetleń: 651
Od dzisiaj będzie poprawa :huh:
Biorę się za siebie i koniec z panikowaniem ;-) ;)
A ja wszystkie buty założę ale tylko na stojąco :laugh2: jak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da :p skarpetki też już mi ciężko zakładać :D

Hahaha ja też już ledwo ledwo. Siadam na podłodze jak dziecko podkurczam nogi i staram się buty założyć :D

Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiem:D
Planuje kupić biały bo do wózka chcę zamówić taki komplet , i jak będzie za ciepło to przykryje białym który będzie pasował do podusi :D
Zobacz załącznik 860838
Bambus najlepiej. 'oddychajacy' materiał.
Nam moja mama teraz będzie robić kocyk bambusowy :)

Poszłam na te piffko i dochodzę do wniosku, że takie długie siedzenie to już nie dla mnie, kostki i stopy mi spuchły, czuję się jak bym maraton przebiegła. Idę zaraz leżakować i poczytać troszkę o jednym takim druidzie :p
Dzieki :* dlatego kocham gdy ma focha i do mnie nie przylazi ani nie gada do mnie.. nie lubie takich toksycznych ludzi..
Wiesz co moja mama razem z ze swoją siostrą zrobiły mojej babci (teściowej mamy)??
Babcia miała kury, dużo kur.. dosypały im do żarcia środek na przeczyszczenie... kury zasrały całe podwórko babci pod oknami, a ta weterynarza wzywała, bo ptaszyska takiej sraczki dostały :p

Nie mówię, że Ty masz jakąś złośliwość babie zrobić, ale czasem ludzie się wręcz o jakieś drobne niedogodności proszą. Tylko, że takie coś to się później przeradza w konflikty nie do załagodzenia.

Miłego wieczora dziewczynki :)

@klaudiaa975 może to nie o kocyku tylko o majtkach ale material to material :D ale bawelna ponoć lepsza jak bambus :) ja bym wybrała bawełniany bo watpie że w takich kocykach jest czysty bambus , to z komentarza artykułu mama ginekolog :p
Screenshot_20180526-220735.png

Załączniki

• Screenshot_20180526-220735.png
    Screenshot_20180526-220735.png
    108,6 KB · Wyświetleń: 607
reklama
Do góry