reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Byłam w Polsce i gina prywatnie. Nie ma porównania do tych niemieckich wizyt...To druga ciąża A ja miałam pierwszy raz w życiu mierzona szyjke. Jest ok 4.5 i dokładne pomiary w 26 tc waga 911.

A ja się dzisiaj obudziłam z jakimś takim piekącym bólem po prawej stronie brzucha i nie mogę się przekręcić, oddychać swobodnie ani wstać;(

:)
FB_IMG_1527317181655.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1527317181655.jpg
    FB_IMG_1527317181655.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 435
A ja się dzisiaj obudziłam z jakimś takim piekącym bólem po prawej stronie brzucha i nie mogę się przekręcić, oddychać swobodnie ani wstać;(
Ja tak miałam od żeber do jajnika. Tylko po lewej stronie. Jak Ci nie przejdzie jedz na IP. U mnie okazało się że mała musiała gdzieś ucisnąć. Ale czasami to możesz mieć ucisku dziecka zastoje w nerkach albo moczowodach. Też często łapie w ciąży kolka nerkowa :/ więc zawsze lepiej skontrolować tym bardziej jeśli ból jest mocny.

Witajcie :) ja dziś długo nie pospalam,bo w nocy znowu dokuczala mi rwa kulszowa aż poszło mi do łydki..ból okropny :/ obudzilam sie o 6.30 i pospane:( a maluch tak się wierci w brzuchu i momentami aż jest to bolesne,takie dziwne uczucie jak się rozpycha w brzuszku :)

Witajcie :) ja dziś długo nie pospalam,bo w nocy znowu dokuczala mi rwa kulszowa aż poszło mi do łydki..ból okropny :/ obudzilam sie o 6.30 i pospane:( a maluch tak się wierci w brzuchu i momentami aż jest to bolesne,takie dziwne uczucie jak się rozpycha w brzuszku :)
Przy tej rwie to trzeba spać w pozycji krzeselkowej na boku lub na plecach poduchy między nogi i pod nogi obciąża się w ten sposób napiecie

A to jej rysunek,wcisnela kiedys tacie do sniadania jak jechal do pracy,miala moze 3 latka moze mniej.. nie pamietam dokladnie ;) to jest rycerz tata na rysunku ;) ale co siedzialo w jej glowie.. nie wiem :D no i maz ma to caly czas w portfelu ,tyle lat juz ;)
IMAG3309_1.jpg

Załączniki

• IMAG3309_1.jpg
    IMAG3309_1.jpg
    347,8 KB · Wyświetleń: 435
reklama
Do góry