reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My na 3 wydajemy jakos 1500 ale wiadomo jak z dzieckiem co chwile cos wymyśla:)

No to akurat nieuniknione hah. Ja myśle, że z dzieckiem to w 1300 zł się zamkniemy. Łącznie już z chemią cała do prania, do sprzątania itd. Ale to o dziecku mówię już które wchodzi w skład żarłoków :D tak to nie wliczam w te zakupy teraz na pierwszy rok pampersow, chusteczek nawilzanych itd.

reklama
Ja myślę że na początek taka wielkość idealna a wiadomo on cienki to i tak bardziej na lato na 3 miesiące bo później to już grubsze kocyki . W środę idę do lekarza i przy okazji zobaczę jakie są w sklepie i po ile , jeśli nic nie znajde fajnego to dopiero wtedy zamówie :)
To daj znać :) bo u mnie w sklepach tylko +60zl .. a który kolor Ci się podoba ? Ja myślę nad blekitem a* miętą i jeszcze jednym, bo wezmę dwa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Link do: Łóżeczko - tapczanik 2w1 BAJKA białe z szufladą

Tutaj znalazłam już od innego sprzedawcy, cena bardzo podobna, funkcja tapczanika i szuflada jest, wyjmowane szczebelki, czas wysyłki do 3 dni, z naturalnego drewna, produkowane w Polsce i co najważniejsze dwa nr telefonu do kontaktu i e-mail. Także jak do wieczora w poniedziałek tamten oszust nie odpisze to zwraca nam Allegro pieniądze i kupujemy to ;)

Link do: Łóżeczko - tapczanik 2w1 BAJKA białe z szufladą

Tutaj znalazłam już od innego sprzedawcy, cena bardzo podobna, funkcja tapczanika i szuflada jest, wyjmowane szczebelki, czas wysyłki do 3 dni, z naturalnego drewna, produkowane w Polsce i co najważniejsze dwa nr telefonu do kontaktu i e-mail. Także jak do wieczora w poniedziałek tamten oszust nie odpisze to zwraca nam Allegro pieniądze i kupujemy to ;)
Mowisz, ze do 3 razy sztuka? :)Ja chcialam lozeczko zamowic od sprzedawcy, ktory ma tez w sprzedazy materace ale jak lozeczko ok i fajna cena to materace tylko te gryczane

reklama
Do góry