reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My na 3 wydajemy jakos 1500 ale wiadomo jak z dzieckiem co chwile cos wymyśla:)

No to akurat nieuniknione hah. Ja myśle, że z dzieckiem to w 1300 zł się zamkniemy. Łącznie już z chemią cała do prania, do sprzątania itd. Ale to o dziecku mówię już które wchodzi w skład żarłoków :D tak to nie wliczam w te zakupy teraz na pierwszy rok pampersow, chusteczek nawilzanych itd.

reklama
Ja myślę że na początek taka wielkość idealna a wiadomo on cienki to i tak bardziej na lato na 3 miesiące bo później to już grubsze kocyki . W środę idę do lekarza i przy okazji zobaczę jakie są w sklepie i po ile , jeśli nic nie znajde fajnego to dopiero wtedy zamówie :)
To daj znać :) bo u mnie w sklepach tylko +60zl .. a który kolor Ci się podoba ? Ja myślę nad blekitem a* miętą i jeszcze jednym, bo wezmę dwa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Link do: Łóżeczko - tapczanik 2w1 BAJKA białe z szufladą

Tutaj znalazłam już od innego sprzedawcy, cena bardzo podobna, funkcja tapczanika i szuflada jest, wyjmowane szczebelki, czas wysyłki do 3 dni, z naturalnego drewna, produkowane w Polsce i co najważniejsze dwa nr telefonu do kontaktu i e-mail. Także jak do wieczora w poniedziałek tamten oszust nie odpisze to zwraca nam Allegro pieniądze i kupujemy to ;)

Link do: Łóżeczko - tapczanik 2w1 BAJKA białe z szufladą

Tutaj znalazłam już od innego sprzedawcy, cena bardzo podobna, funkcja tapczanika i szuflada jest, wyjmowane szczebelki, czas wysyłki do 3 dni, z naturalnego drewna, produkowane w Polsce i co najważniejsze dwa nr telefonu do kontaktu i e-mail. Także jak do wieczora w poniedziałek tamten oszust nie odpisze to zwraca nam Allegro pieniądze i kupujemy to ;)
Mowisz, ze do 3 razy sztuka? :)Ja chcialam lozeczko zamowic od sprzedawcy, ktory ma tez w sprzedazy materace ale jak lozeczko ok i fajna cena to materace tylko te gryczane

reklama
Do góry