G
gosc12
Gość
Ale cudne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudne
Wszystko leży w pokoiku dziecka ?Jak ja wam zazdroszczę tego ustawiania już w pokoiku U mnie w pokoju leżą płyty na szafę na nasze ciuchy i dopóki teściu nie znajdzie czas na pomoc w skladaniu to nie zrobię porządku ze wszystkim. Ach
Ja myślę że na początek taka wielkość idealna a wiadomo on cienki to i tak bardziej na lato na 3 miesiące bo później to już grubsze kocyki . W środę idę do lekarza i przy okazji zobaczę jakie są w sklepie i po ile , jeśli nic nie znajde fajnego to dopiero wtedy zamówieSuper na pewno jesteś spokojniejsza
Ja myślałam , że listę mam zamknięta a co drugi dzień cos dopisuje jeszcze
Tak, dziękuje a myślisz , że będzie za mały czy w sam raz ? Zamawiasz go ? Czy znalazłaś inny ?
Ślicznie wygląda nie mogę się doczekać przyszłej soboty i mojego łóżeczka
Wlasnie tez patrzylam na te z szuflada i funkcja tapczanika ale jeszcze nie zamawialam. Daj znac od ktorych sprzedawcow nie bracPięknie my zamówiliśmy po raz drugi łóżeczko z Allegro to za 280 zł białe z szuflada na dole i funkcja tapczanika i wcześniej około 2 tyg czekaliśmy i zero znaków tzn, że sprzedawca w ogóle wysłał, a jak napisałam do niego to głupio się tłumaczył, że rzekomo maszyna im nie działała i bla bla bla że wyślą je i dalej nic nie działo to się Bartek napisał do Allegro ze skarga i zwrócili nam pieniądze. Tydzień temu zamówiliśmy to samo łóżeczko u innego sprzedawcy i ta sama sytuacja tzn pieniążki zaksięgowane już tydzień temu, a nadal zero informacji o wysyłce kurierem. Dzwoniliśmy do placówki DPD i tam mówią, że paczka jeszcze nie została nadana od sprzedawcy. Na nr tego sprzedawcy z Allegro nie da się dodzwonić, wiec napisaliśmy do niego wiadomość co się dzieje z tym łóżeczkiem. Jeśli do wtorku nie będzie klarownej odpowiedzi i nie wyślą tego łóżeczka to znowu rezygnujemy o poszukam już czegoś innego, nawet damy max 100 zł więcej, ale obędzie się bez nerwów i czekania jak na Boże Narodzenie..
Wlasnie tez patrzylam na te z szuflada i funkcja tapczanika ale jeszcze nie zamawialam. Daj znac od ktorych sprzedawcow nie brac
W końcu udało mi się nagrać dwa filmiki, jeden jak mała się wypycha i kopie a drugi jak się przesuwa i trzęsie całym brzuchem nie umiem ustawić tego mojego wideo w telefonie i nie ma najlepszej jakości ale zawsze już mam jakąś pamiątkę z tych starszych tygodni [emoji173]️
Dziewczyny mam pytanie moze dziwne ale ile wydajecie na jedzenie ogolnie na zycie ? wlasnie posprzeczalam sie z mezem vo twierdzi ze jestem malo oszczedna :/ ciekawie jak jemu wyszloby kupowanie wszystkiego przez caly miesiac....