reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@oliwiapatrycja mogłabyś mi podesłać link do tego cieniutkiego kocyka o którym ostatnio pisalysmy ?:)
Ten ?
Link do: KOCYK NA LATO LEKKI ODDYCHAJĄCY BAWEŁNA AŻUROWY
Screenshot_20180525-184036.png

Załączniki

• Screenshot_20180525-184036.png
    Screenshot_20180525-184036.png
    270,2 KB · Wyświetleń: 482
reklama
A ile staników do karmienia bierzecie do szpitala ? Dwa miękkie starcza ?
Na codzien ile kupujecie staników ?
Planuje 2miekkie i dwa usztywniane :) mało, dużo ?:)
Ja do szpitala biorę 2 miekkie:) a po domu oprócz tych 2 dokupie z 1-2 bo jeszcze nie wiem jak będzie z pokarmem i czy będę chciała karmic, po porodzie dokupie ewentualnie :)

Jak ja wam zazdroszczę tego ustawiania już w pokoiku :) U mnie w pokoju leżą płyty na szafę na nasze ciuchy i dopóki teściu nie znajdzie czas na pomoc w skladaniu to nie zrobię porządku ze wszystkim. Ach :)

Stoi :) [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️

Pięknie :) my zamówiliśmy po raz drugi łóżeczko z Allegro to za 280 zł białe z szuflada na dole i funkcja tapczanika i wcześniej około 2 tyg czekaliśmy i zero znaków tzn, że sprzedawca w ogóle wysłał, a jak napisałam do niego to głupio się tłumaczył, że rzekomo maszyna im nie działała i bla bla bla że wyślą je i dalej nic nie działo to się Bartek napisał do Allegro ze skarga i zwrócili nam pieniądze. Tydzień temu zamówiliśmy to samo łóżeczko u innego sprzedawcy i ta sama sytuacja tzn pieniążki zaksięgowane już tydzień temu, a nadal zero informacji o wysyłce kurierem. Dzwoniliśmy do placówki DPD i tam mówią, że paczka jeszcze nie została nadana od sprzedawcy. Na nr tego sprzedawcy z Allegro nie da się dodzwonić, wiec napisaliśmy do niego wiadomość co się dzieje z tym łóżeczkiem. Jeśli do wtorku nie będzie klarownej odpowiedzi i nie wyślą tego łóżeczka to znowu rezygnujemy o poszukam już czegoś innego, nawet damy max 100 zł więcej, ale obędzie się bez nerwów i czekania jak na Boże Narodzenie..

Tata mi przywiózł kg czereśni , kg truskawek , zapas lodów , kocham być w ciąży [emoji38]

Mniam mniam. My byliśmy na spożywczych i chemicznych zakupach i 350 zł poszło, łącznie z storczykiem i doniczka dla mamy Bartka na jutro na dzień mamy. Ale żarcia mamy cała lodówkę, pełno kurczaka zamrożonego, wątróbka, rybka panga. Proszek kupiliśmy, płyn do prania, ręczniki papierowe itd bo ja lubie mieć takie rzeczy na zapas jak już widzę, że została mi 1/3 czegoś :D

A ja idę myju i włosy umyć, bo jutro trzeba się ładnie wyszykować na ta 50 taty mojego Bartka, a mój właśnie szykuje na kolacyjke makaronik, krewetki i sos taki z serka pleśniowego mniam mniam.

Jutro tez musimy kupić truskawki z 1,5 kg bo oszaleje. Ale mam chociaż arbuza to zjem na podwieczorek o 22 :D

Pięknie :) my zamówiliśmy po raz drugi łóżeczko z Allegro to za 280 zł białe z szuflada na dole i funkcja tapczanika i wcześniej około 2 tyg czekaliśmy i zero znaków tzn, że sprzedawca w ogóle wysłał, a jak napisałam do niego to głupio się tłumaczył, że rzekomo maszyna im nie działała i bla bla bla że wyślą je i dalej nic nie działo to się Bartek napisał do Allegro ze skarga i zwrócili nam pieniądze. Tydzień temu zamówiliśmy to samo łóżeczko u innego sprzedawcy i ta sama sytuacja tzn pieniążki zaksięgowane już tydzień temu, a nadal zero informacji o wysyłce kurierem. Dzwoniliśmy do placówki DPD i tam mówią, że paczka jeszcze nie została nadana od sprzedawcy. Na nr tego sprzedawcy z Allegro nie da się dodzwonić, wiec napisaliśmy do niego wiadomość co się dzieje z tym łóżeczkiem. Jeśli do wtorku nie będzie klarownej odpowiedzi i nie wyślą tego łóżeczka to znowu rezygnujemy o poszukam już czegoś innego, nawet damy max 100 zł więcej, ale obędzie się bez nerwów i czekania jak na Boże Narodzenie..

Oj to macie pecha :/ może to nie ma znaczenia u kogo zamówisz bo wszyscy biorą od tego samego dostawcy pewnie i sami czekają.

Wyślij nicki tych sprzedawców jeśli możesz, bo też chce przez allegro zamówić i żeby potem nie było klopsa[emoji23]

reklama
Wczoraj o 23 zamówiliśmy łóżeczko i wiecie, że dzisiaj koło południa już przyszło :D
Poza tym spięłam się, zrobiłam dzisiaj zamówienie z gemini i powoli zbliżam się do końca wyprawki. Zostało mi kilka drobnych rzeczy a z droższych tylko laktator :)
Super :):) na pewno jesteś spokojniejsza :)
Ja myślałam , że listę mam zamknięta a co drugi dzień cos dopisuje jeszcze :laugh2:

Tak, dziękuje :) a myślisz , że będzie za mały czy w sam raz ? Zamawiasz go ? Czy znalazłaś inny ?:)
Ślicznie wygląda :) nie mogę się doczekać przyszłej soboty i mojego łóżeczka❤️

Do góry