oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ten ?@oliwiapatrycja mogłabyś mi podesłać link do tego cieniutkiego kocyka o którym ostatnio pisalysmy ?
Link do: KOCYK NA LATO LEKKI ODDYCHAJĄCY BAWEŁNA AŻUROWY
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten ?@oliwiapatrycja mogłabyś mi podesłać link do tego cieniutkiego kocyka o którym ostatnio pisalysmy ?
Ja do szpitala biorę 2 miekkie a po domu oprócz tych 2 dokupie z 1-2 bo jeszcze nie wiem jak będzie z pokarmem i czy będę chciała karmic, po porodzie dokupie ewentualnieA ile staników do karmienia bierzecie do szpitala ? Dwa miękkie starcza ?
Na codzien ile kupujecie staników ?
Planuje 2miekkie i dwa usztywniane mało, dużo ?
Takie:Jakie łóżeczko zamówiliście?[emoji16]
Stoi [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Tata mi przywiózł kg czereśni , kg truskawek , zapas lodów , kocham być w ciąży [emoji38]
Pięknie my zamówiliśmy po raz drugi łóżeczko z Allegro to za 280 zł białe z szuflada na dole i funkcja tapczanika i wcześniej około 2 tyg czekaliśmy i zero znaków tzn, że sprzedawca w ogóle wysłał, a jak napisałam do niego to głupio się tłumaczył, że rzekomo maszyna im nie działała i bla bla bla że wyślą je i dalej nic nie działo to się Bartek napisał do Allegro ze skarga i zwrócili nam pieniądze. Tydzień temu zamówiliśmy to samo łóżeczko u innego sprzedawcy i ta sama sytuacja tzn pieniążki zaksięgowane już tydzień temu, a nadal zero informacji o wysyłce kurierem. Dzwoniliśmy do placówki DPD i tam mówią, że paczka jeszcze nie została nadana od sprzedawcy. Na nr tego sprzedawcy z Allegro nie da się dodzwonić, wiec napisaliśmy do niego wiadomość co się dzieje z tym łóżeczkiem. Jeśli do wtorku nie będzie klarownej odpowiedzi i nie wyślą tego łóżeczka to znowu rezygnujemy o poszukam już czegoś innego, nawet damy max 100 zł więcej, ale obędzie się bez nerwów i czekania jak na Boże Narodzenie..
Wyślij nicki tych sprzedawców jeśli możesz, bo też chce przez allegro zamówić i żeby potem nie było klopsa[emoji23]Pięknie my zamówiliśmy po raz drugi łóżeczko z Allegro to za 280 zł białe z szuflada na dole i funkcja tapczanika i wcześniej około 2 tyg czekaliśmy i zero znaków tzn, że sprzedawca w ogóle wysłał, a jak napisałam do niego to głupio się tłumaczył, że rzekomo maszyna im nie działała i bla bla bla że wyślą je i dalej nic nie działo to się Bartek napisał do Allegro ze skarga i zwrócili nam pieniądze. Tydzień temu zamówiliśmy to samo łóżeczko u innego sprzedawcy i ta sama sytuacja tzn pieniążki zaksięgowane już tydzień temu, a nadal zero informacji o wysyłce kurierem. Dzwoniliśmy do placówki DPD i tam mówią, że paczka jeszcze nie została nadana od sprzedawcy. Na nr tego sprzedawcy z Allegro nie da się dodzwonić, wiec napisaliśmy do niego wiadomość co się dzieje z tym łóżeczkiem. Jeśli do wtorku nie będzie klarownej odpowiedzi i nie wyślą tego łóżeczka to znowu rezygnujemy o poszukam już czegoś innego, nawet damy max 100 zł więcej, ale obędzie się bez nerwów i czekania jak na Boże Narodzenie..
Super na pewno jesteś spokojniejszaWczoraj o 23 zamówiliśmy łóżeczko i wiecie, że dzisiaj koło południa już przyszło
Poza tym spięłam się, zrobiłam dzisiaj zamówienie z gemini i powoli zbliżam się do końca wyprawki. Zostało mi kilka drobnych rzeczy a z droższych tylko laktator
Tak, dziękuje a myślisz , że będzie za mały czy w sam raz ? Zamawiasz go ? Czy znalazłaś inny ?
Ślicznie wygląda nie mogę się doczekać przyszłej soboty i mojego łóżeczka