GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja tez tak planuje a wpadlam na ten pomysl po obejrzeniu wyprawki PatiTV na youtubeTo może do takiego strunowego pochowam komplety żeby nie poginęły między innymi rzeczami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez tak planuje a wpadlam na ten pomysl po obejrzeniu wyprawki PatiTV na youtubeTo może do takiego strunowego pochowam komplety żeby nie poginęły między innymi rzeczami
Też go zamawiam, skoro wy 2 polecacieTak i Anulaa88 też polecała
Tylko jak jednak ci się nie spodoba to ja reklamacji nie przyjmujeTeż go zamawiam, skoro wy 2 polecacie
Słodko.Zobaczcie co moja corcia zrobila.. Zobacz załącznik 860411
Nie ma tak dobrze, musisz przyjąć na siebie tą odpowiedzialnośćTylko jak jednak ci się nie spodoba to ja reklamacji nie przyjmuje
Jakie łóżeczko zamówiliście?[emoji16]Wczoraj o 23 zamówiliśmy łóżeczko i wiecie, że dzisiaj koło południa już przyszło
Poza tym spięłam się, zrobiłam dzisiaj zamówienie z gemini i powoli zbliżam się do końca wyprawki. Zostało mi kilka drobnych rzeczy a z droższych tylko laktator
On ma 79cm szerokości, także w większość drzwi wejdzie, a na zakupy mam obczajone klepy Te wózki, jedno za drugim, mi się nie podobają.Luiza a zmieścisz się z wózkiem bliźniaczym w drzwiach itd? Bo są takie wózki jeden za drugim i w tym ten z tyłu wyżej osadzony by było widać malucha.
Nigdy nie miałam, to nie wiem. Ale jak mnie nie będą chcieli kroić, to pewnie i tak się nie zdecydujęKurcze dziewczyny pewnie już był poruszany temat znieczulenia zewnątrzoponowego.. u mnie temat dopiero teraz na czasie była wczoraj położna i mnie próbowała przekonać do tego a ja jakoś sceptyczna jestem.. decydujecie się ?
Pewnie któraś z nas mam bliźniąt Jak mnie gienio nie zamknie w szpitalu za 6 tygodni (lub wcześniej) to będę mega przeszczęśliwaTo jeszcze blizej. Ciekawa jestem, która z nas pierwsza będzie pisała o zbliżających się skurczach i o tym, że już czeka w szpitalu