reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wczoraj o 23 zamówiliśmy łóżeczko i wiecie, że dzisiaj koło południa już przyszło :D
Poza tym spięłam się, zrobiłam dzisiaj zamówienie z gemini i powoli zbliżam się do końca wyprawki. Zostało mi kilka drobnych rzeczy a z droższych tylko laktator :)
Jakie łóżeczko zamówiliście?[emoji16]

Luiza a zmieścisz się z wózkiem bliźniaczym w drzwiach itd? Bo są takie wózki jeden za drugim i w tym ten z tyłu wyżej osadzony by było widać malucha.
On ma 79cm szerokości, także w większość drzwi wejdzie, a na zakupy mam obczajone klepy :) Te wózki, jedno za drugim, mi się nie podobają.

Kurcze dziewczyny pewnie już był poruszany temat znieczulenia zewnątrzoponowego.. u mnie temat dopiero teraz na czasie była wczoraj położna i mnie próbowała przekonać do tego a ja jakoś sceptyczna jestem.. decydujecie się ?
Nigdy nie miałam, to nie wiem. Ale jak mnie nie będą chcieli kroić, to pewnie i tak się nie zdecyduję:)

To jeszcze blizej. Ciekawa jestem, która z nas pierwsza będzie pisała o zbliżających się skurczach i o tym, że już czeka w szpitalu
Pewnie któraś z nas mam bliźniąt :) Jak mnie gienio nie zamknie w szpitalu za 6 tygodni (lub wcześniej) to będę mega przeszczęśliwa :)

No i poszłam z dzieckiem na spacerros, wróciliśmy po 10 minutach bo się rozpadało, normalnie jakieś nieporozumienie. Mężu zaakceptował gołąbki, także jutro działamy :)

reklama
To był sądny dzień dla mnie. Wczoraj położyłam się spać już przed 22 i chyba za dużo w pozycji leżącej bo odkąd wstałam niemiłosiernie bolą mnie plecy w ledzwiach.
Jeszcze dzieciaki dziś mi dają w kość. Młodsze co chwila wpada w histerię A starsze też wszystko dziś utrudnia...
No tak. Bycie mama jest trudne. Próbowałam się przespać w ciągu dnia to mi młoda przyszła i zaczęła głaskać i całować i po spaniu.no ale nie ukrywam zrobiło mi się przemiło. Parę małych buziaków i mogę jej te ryki i jęki od razu zapomnieć:)

Robicie straszną ochotę na owoce:) też bym pojadą truskawek lub czereśni... A w domu tylko jabłka i banany:)

Do góry