reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No tak , żadna z nas nie bierze żadnych leków od tak sobie z nudów :)
A o coli to mi nawet nie mów :D taka mam ochotę ciągle ostatnio dlatego nikt w domu nie kupuje żeby mnie nie korciło [emoji14] ostatnio wypiłam taka z automatach prawdziwa Pepsi :shocked2: a wiem , że nie zdrowa bardzo :hmm: jednak myślę , że z umiarem można wszystko, nie dajmy się zwariować :p
Za mną też chodzi cola i mirinda :D i też właśnie proszę męża by nie kupował bo on wyjdzie do pracy , wraca a mirindy nie ma :D
Wiem, że ten temat już był 100 razy ale ja nadal nie wiem :/ która firma kosmetyków dla dziecka najlepsza z tych: bambino, hipp czy babydream? Ja się na tych składach w ogóle nie znam :/ babydream mi się średnio widzi, bo nie mam rossmanna po drodze nigdzie, a auchan mam pod nosem. Więc łatwiej będzie mi kupować bambino lub hipp już później tak na bieżąco.
Chyba to zależy od upodobań i pewnie różne opinie usłyszysz ;) ja jak wybierałam kosmetyki to wpisywałam w google porównanie kosmetyków i tam sobie sama składy analizowałam i wybierałam , musiałam się uczyć wszystkiego .. tylko że ja leżałam więc to tak nawet dla zabicia czasu :)
Enooo[emoji16]super[emoji16]Mnie lekarz powiedział, że najnowsze badania wskazują nie nospa nic nie szkodzi. U nas w szpitalach podają nospe, jako pierwszy lek rozkurczowy. Hipp[emoji16] ja będę brała hipp. Analizowałam te składy [emoji4]
Obyś miała rację z tą nospa !! Modlę się o to od początku ciąży.
U nas w szpitalu też zauważyłam że nospa to taka podstawa wszystkie z którymi leżałam przez okres ciąży ( jakieś 13 kobiet ) dostawały nospe i magnez . To już mniej luteinę dostawało
Dobra jestem gotowa ! Trzymajcie kciuki żebym nie ryczała jak bóbr [emoji23]Zobacz załącznik 860347
O mateczko.. ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7] powodzenia dla synka :)

Dziewczyny ja dziś troszkę zaszalalam . Posprzątałam kuchnię, zrobiłam parówki w cieście . Kurde mąż nawet nie chciał się zgodzić ale ja bardzo boje się zakrzepicy i uznałam że troszkę będę chodzić . Bo to jednak też jest bardzo niebezpieczne ..
Mam nadzieję że nie narobię szkody tym moim małym powstaniem

reklama
Wiem, że ten temat już był 100 razy ale ja nadal nie wiem :/ która firma kosmetyków dla dziecka najlepsza z tych: bambino, hipp czy babydream? Ja się na tych składach w ogóle nie znam :/ babydream mi się średnio widzi, bo nie mam rossmanna po drodze nigdzie, a auchan mam pod nosem. Więc łatwiej będzie mi kupować bambino lub hipp już później tak na bieżąco.

Babydream, najtańsza i najlepsza składowo i bambino :)

Hejka :) dzisiaj zaczęłam intensywnie dzień, mała obudziła mnie kopniakami o 6 :D Pózniej pojechałam obejrzeć wózki, chyba stanie na wózku Baby Design, mam okazje go kupić nowego za 1500zl już z winter packiem na zimę, chyba sie zdecyduje chociaż kolory średnie.. Wcześniej byłam zdecydowana na Anex Sport, ale Pan w sklepie doradził Baby Design i chyba sie zdecyduje, tym bardziej ze cena kusząca. Dołączę zdjęcie. Ma któraś z Was tez wozek? Co do wyprawki, wczoraj pozamawialam pare rzeczy ze strony blizejciebie.pl fajne ceny i przesyłka za darmo już od 59zl :))Zobacz załącznik 860348
My go mamy, ale wersje z zeszłego roku[emoji4] mega fajny[emoji4] zaraz ci pokażę. Kupiliśmy używany z winterpackiem[emoji4]
Tylko my mamy cały szary. Kiedyś tu fotki wrzuciłam[emoji4]
Screenshot_20180525-145159.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180525-145159.jpg
    Screenshot_20180525-145159.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 615
Hyhy dosyc zaszalalam bo 440 zl poszlo :p ale.. teraz zamiast myslec czy o czyms nie zapomnialam, bede odpoczywac ;) mi zostalo 69 dni ;)

To jeszcze blizej. Ciekawa jestem, która z nas pierwsza będzie pisała o zbliżających się skurczach i o tym, że już czeka w szpitalu

Jasne, masz już przynajmniej z głowy i będziesz spokojniejsza :)

reklama
Za mną też chodzi cola i mirinda :D i też właśnie proszę męża by nie kupował bo on wyjdzie do pracy , wraca a mirindy nie ma :DChyba to zależy od upodobań i pewnie różne opinie usłyszysz ;) ja jak wybierałam kosmetyki to wpisywałam w google porównanie kosmetyków i tam sobie sama składy analizowałam i wybierałam , musiałam się uczyć wszystkiego .. tylko że ja leżałam więc to tak nawet dla zabicia czasu :) Obyś miała rację z tą nospa !! Modlę się o to od początku ciąży.
U nas w szpitalu też zauważyłam że nospa to taka podstawa wszystkie z którymi leżałam przez okres ciąży ( jakieś 13 kobiet ) dostawały nospe i magnez . To już mniej luteinę dostawało O mateczko.. ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7] powodzenia dla synka :)

Dziewczyny ja dziś troszkę zaszalalam . Posprzątałam kuchnię, zrobiłam parówki w cieście . Kurde mąż nawet nie chciał się zgodzić ale ja bardzo boje się zakrzepicy i uznałam że troszkę będę chodzić . Bo to jednak też jest bardzo niebezpieczne ..
Mam nadzieję że nie narobię szkody tym moim małym powstaniem
Ufam lekarzowi [emoji4] koleżanka leżała w ciąży bliźniaczej 4 miesiące w szpitalu i Pani Neurolog...notabene najlepsza na Śląsku, to samo mówiła. Chłopcy mimo że urodzili się w 26tc nie mają problemu z napięciem mięśniowym[emoji4]

Do góry