reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No tak , żadna z nas nie bierze żadnych leków od tak sobie z nudów :)
A o coli to mi nawet nie mów :D taka mam ochotę ciągle ostatnio dlatego nikt w domu nie kupuje żeby mnie nie korciło [emoji14] ostatnio wypiłam taka z automatach prawdziwa Pepsi :shocked2: a wiem , że nie zdrowa bardzo :hmm: jednak myślę , że z umiarem można wszystko, nie dajmy się zwariować :p
Za mną też chodzi cola i mirinda :D i też właśnie proszę męża by nie kupował bo on wyjdzie do pracy , wraca a mirindy nie ma :D
Wiem, że ten temat już był 100 razy ale ja nadal nie wiem :/ która firma kosmetyków dla dziecka najlepsza z tych: bambino, hipp czy babydream? Ja się na tych składach w ogóle nie znam :/ babydream mi się średnio widzi, bo nie mam rossmanna po drodze nigdzie, a auchan mam pod nosem. Więc łatwiej będzie mi kupować bambino lub hipp już później tak na bieżąco.
Chyba to zależy od upodobań i pewnie różne opinie usłyszysz ;) ja jak wybierałam kosmetyki to wpisywałam w google porównanie kosmetyków i tam sobie sama składy analizowałam i wybierałam , musiałam się uczyć wszystkiego .. tylko że ja leżałam więc to tak nawet dla zabicia czasu :)
Enooo[emoji16]super[emoji16]Mnie lekarz powiedział, że najnowsze badania wskazują nie nospa nic nie szkodzi. U nas w szpitalach podają nospe, jako pierwszy lek rozkurczowy. Hipp[emoji16] ja będę brała hipp. Analizowałam te składy [emoji4]
Obyś miała rację z tą nospa !! Modlę się o to od początku ciąży.
U nas w szpitalu też zauważyłam że nospa to taka podstawa wszystkie z którymi leżałam przez okres ciąży ( jakieś 13 kobiet ) dostawały nospe i magnez . To już mniej luteinę dostawało
Dobra jestem gotowa ! Trzymajcie kciuki żebym nie ryczała jak bóbr [emoji23]Zobacz załącznik 860347
O mateczko.. ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7] powodzenia dla synka :)

Dziewczyny ja dziś troszkę zaszalalam . Posprzątałam kuchnię, zrobiłam parówki w cieście . Kurde mąż nawet nie chciał się zgodzić ale ja bardzo boje się zakrzepicy i uznałam że troszkę będę chodzić . Bo to jednak też jest bardzo niebezpieczne ..
Mam nadzieję że nie narobię szkody tym moim małym powstaniem

reklama
Wiem, że ten temat już był 100 razy ale ja nadal nie wiem :/ która firma kosmetyków dla dziecka najlepsza z tych: bambino, hipp czy babydream? Ja się na tych składach w ogóle nie znam :/ babydream mi się średnio widzi, bo nie mam rossmanna po drodze nigdzie, a auchan mam pod nosem. Więc łatwiej będzie mi kupować bambino lub hipp już później tak na bieżąco.

Babydream, najtańsza i najlepsza składowo i bambino :)

Hejka :) dzisiaj zaczęłam intensywnie dzień, mała obudziła mnie kopniakami o 6 :D Pózniej pojechałam obejrzeć wózki, chyba stanie na wózku Baby Design, mam okazje go kupić nowego za 1500zl już z winter packiem na zimę, chyba sie zdecyduje chociaż kolory średnie.. Wcześniej byłam zdecydowana na Anex Sport, ale Pan w sklepie doradził Baby Design i chyba sie zdecyduje, tym bardziej ze cena kusząca. Dołączę zdjęcie. Ma któraś z Was tez wozek? Co do wyprawki, wczoraj pozamawialam pare rzeczy ze strony blizejciebie.pl fajne ceny i przesyłka za darmo już od 59zl :))Zobacz załącznik 860348
My go mamy, ale wersje z zeszłego roku[emoji4] mega fajny[emoji4] zaraz ci pokażę. Kupiliśmy używany z winterpackiem[emoji4]
Tylko my mamy cały szary. Kiedyś tu fotki wrzuciłam[emoji4]
Screenshot_20180525-145159.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180525-145159.jpg
    Screenshot_20180525-145159.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 622
Hyhy dosyc zaszalalam bo 440 zl poszlo :p ale.. teraz zamiast myslec czy o czyms nie zapomnialam, bede odpoczywac ;) mi zostalo 69 dni ;)

To jeszcze blizej. Ciekawa jestem, która z nas pierwsza będzie pisała o zbliżających się skurczach i o tym, że już czeka w szpitalu

Jasne, masz już przynajmniej z głowy i będziesz spokojniejsza :)

reklama
Za mną też chodzi cola i mirinda :D i też właśnie proszę męża by nie kupował bo on wyjdzie do pracy , wraca a mirindy nie ma :DChyba to zależy od upodobań i pewnie różne opinie usłyszysz ;) ja jak wybierałam kosmetyki to wpisywałam w google porównanie kosmetyków i tam sobie sama składy analizowałam i wybierałam , musiałam się uczyć wszystkiego .. tylko że ja leżałam więc to tak nawet dla zabicia czasu :) Obyś miała rację z tą nospa !! Modlę się o to od początku ciąży.
U nas w szpitalu też zauważyłam że nospa to taka podstawa wszystkie z którymi leżałam przez okres ciąży ( jakieś 13 kobiet ) dostawały nospe i magnez . To już mniej luteinę dostawało O mateczko.. ale pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7] powodzenia dla synka :)

Dziewczyny ja dziś troszkę zaszalalam . Posprzątałam kuchnię, zrobiłam parówki w cieście . Kurde mąż nawet nie chciał się zgodzić ale ja bardzo boje się zakrzepicy i uznałam że troszkę będę chodzić . Bo to jednak też jest bardzo niebezpieczne ..
Mam nadzieję że nie narobię szkody tym moim małym powstaniem
Ufam lekarzowi [emoji4] koleżanka leżała w ciąży bliźniaczej 4 miesiące w szpitalu i Pani Neurolog...notabene najlepsza na Śląsku, to samo mówiła. Chłopcy mimo że urodzili się w 26tc nie mają problemu z napięciem mięśniowym[emoji4]

Do góry