reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi zostało 79 dni ale w sumie za 58 dni mogę już rodzic;)
Ogolnie z dnia na dzień coraz bardziej boję się terminu ostatecznego, nie boję się porodu tylko tego że dziecku może się coś stać..ze owinie się pepowina albo coś złego się zdarzy;( czy tylko ja mam takie obawy? Mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy.

Oczywiście, każdy powie co innego[emoji4] Ale moim zdaniem najważniejsze żeby mieć zaufanie do swojego[emoji16] mój jest mega młody i mega nowoczesne podejście ma[emoji4] Często, gęsto jeździ na zagraniczne konferencje naukowe i takie nowinki rzuca[emoji16]
I powiedz jeszcze że przystojny... ? :D
A jakie kosmetyki ty wybrałaś?
Ja wzięłam do pupy na odparzenia Mustela , do codziennego użytku maść alantan . Do kapania emulsje oilantum ( tutaj większość pewnie nie chce emolientow , ja się skusiłam szczególnie po dobrych opiniach, podobno nie trzeba później balsamowac , ani oliwkowac dziecka ) i krem bambino z pantenolen z polecenia Kasi :D

Ale ten czas leci ;)
Screenshot_20180525-151126.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180525-151126.jpg
    Screenshot_20180525-151126.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 421
I powiedz jeszcze że przystojny... ? :DJa wzięłam do pupy na odparzenia Mustela , do codziennego użytku maść alantan . Do kapania emulsje oilantum ( tutaj większość pewnie nie chce emolientow , ja się skusiłam szczególnie po dobrych opiniach, podobno nie trzeba później balsamowac , ani oliwkowac dziecka ) i krem bambino z pantenolen z polecenia Kasi :D
Hmm jakby ci to powiedzieć [emoji23][emoji16] no przystojny...[emoji16] na początku było to mega krępujące... Ale jak się do niego zapisałam to nawet nie wiedziałam, ile ma lat i jak wygląda[emoji23][emoji16] Słyszałam opinie i potem w necie poczytałam[emoji16] i wyobraź sobie moje zdziwienie na pierwszej wizycie[emoji23][emoji23][emoji23]

Mi zostało 79 dni ale w sumie za 58 dni mogę już rodzic;)
Ogolnie z dnia na dzień coraz bardziej boję się terminu ostatecznego, nie boję się porodu tylko tego że dziecku może się coś stać..ze owinie się pepowina albo coś złego się zdarzy;( czy tylko ja mam takie obawy? Mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy.

A bo wy liczycie sobie minus trzy tygodnie :D to mi zostały jak by nie patrzec 42 dni :o
Też mam takie obawy co do ostatnich tygodni. Już mi się zaczęły jak minęłam 30 .. i pisałam już wcześniej , że zastanawiam się czy bym byla w stanie się zorientować , że mała się okrecila pępowiną :(

Hmm jakby ci to powiedzieć [emoji23][emoji16] no przystojny...[emoji16] na początku było to mega krępujące... Ale jak się do niego zapisałam to nawet nie wiedziałam, ile ma lat i jak wygląda[emoji23][emoji16] Słyszałam opinie i potem w necie poczytałam[emoji16] i wyobraź sobie moje zdziwienie na pierwszej wizycie[emoji23][emoji23][emoji23]
Moge to sobie wyobrazić :D Ja też się tak zdziwiłam na badaniach pierwszych prenatalnych. Poszłam z polecenia wchodzę z mężem a tam taki przystojniak [emoji33] i robił mi przez pochwę z pół godziny bo przez brzuch słabo było widać a ja w tym czasie się gapiłam na niego jak nie wiem :D ma gość coś takiego w oczach że nie mogłam się na niego napatrzeć :D
I jak wyszliśmy to mąż do mnie z tekstem ' przynajmniej wiem jak się czujesz jak mi nie raz wzrok ucieknie na tylnie kieszenie w spodniach jakiejś kobiety ' oczywiście pół żartem bo raczej się nie obrażamy na siebie :) no i dobrze bo po takiej akcji mogłabym mieć kłopoty :D
Dodam że chyba pierwszy raz ściągało mnie na faceta. Raczej nie zwracam uwagi na wygląd :D

reklama
Do góry