Anulaa88
Fanka BB :)
Synuś może być dumny ze ślicznej mamy[emoji16]Dobra jestem gotowa ! Trzymajcie kciuki żebym nie ryczała jak bóbr [emoji23]Zobacz załącznik 860347
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synuś może być dumny ze ślicznej mamy[emoji16]Dobra jestem gotowa ! Trzymajcie kciuki żebym nie ryczała jak bóbr [emoji23]Zobacz załącznik 860347
To ja będę dumna z Niego ! Kutwa już mi się ryczeć chce ![emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji23][emoji23]Synuś może być dumny ze ślicznej mamy[emoji16]
Dziewczyny,jednak zamowilam juz wszystko teraz,tak wiec mam koniec z wyprawkazamowilam sobie rowniez ten laktator lovi dwufazowy nowy
wanienke i taki fajny fotelik do wanienki z materialu
takie cos Link do: Tega Baby Leżaczek Kąpielowy Frotte Do Wanienki Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl
![]()
Jeśli chodzi o bambino to srokao ma recenzje o nich sprzed zmiany składu. Teraz większość rzeczy bambino są jak najbardziej ok.Derma, Sylveco, Momme, Babydream (wybrane), Hipp(wybrane)... Jeśli o składy chodzi to te firmy są w porządku. Bambino, Bobini i inne cuda niestety odpadają składowo. Blog Srokao jest fajny, może znajdziesz coś co będzie lepiej dla Was dostępne![]()
Ja używałam hipp przy 2 dzieci i to naprawdę fajne kosmetyki teraz też kupiłam oi myślę że jak będzie ok to będę używać przez cały czasEnooo[emoji16]super[emoji16]Mnie lekarz powiedział, że najnowsze badania wskazują nie nospa nic nie szkodzi. U nas w szpitalach podają nospe, jako pierwszy lek rozkurczowy. Hipp[emoji16] ja będę brała hipp. Analizowałam te składy [emoji4]
A ja dziś na obiadek mam pierogi z truskawkami a wczoraj robilam gołąbki to na dziś mi zostałyZobacz załącznik 860283
Hyhy dosyc zaszalalam bo 440 zl poszloO, no to gratulacje, konkretne zakupy zrobiłaśale nie ma na co czekać. Mi licznik pokazuje do porodu 73 dni, a czuje, że może to być nawet i 50 dni także to tak bliskooo
A i dzis boli mnie chwilami podbrzusze.. tzn jak szlam to czulam,tak jakos dziwnie.. nie byl to raczej kopniak.. chyba musze przystopowac ,chociaz wydaje mi sie ze duzo nie robie w domumoze nospa pomoze?