Anulaa88
Fanka BB :)
Synuś może być dumny ze ślicznej mamy[emoji16]Dobra jestem gotowa ! Trzymajcie kciuki żebym nie ryczała jak bóbr [emoji23]Zobacz załącznik 860347
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Synuś może być dumny ze ślicznej mamy[emoji16]Dobra jestem gotowa ! Trzymajcie kciuki żebym nie ryczała jak bóbr [emoji23]Zobacz załącznik 860347
To ja będę dumna z Niego ! Kutwa już mi się ryczeć chce ![emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji23][emoji23]Synuś może być dumny ze ślicznej mamy[emoji16]
Dziewczyny,jednak zamowilam juz wszystko teraz,tak wiec mam koniec z wyprawka zamowilam sobie rowniez ten laktator lovi dwufazowy nowy wanienke i taki fajny fotelik do wanienki z materialu takie cos Link do: Tega Baby Leżaczek Kąpielowy Frotte Do Wanienki Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Jeśli chodzi o bambino to srokao ma recenzje o nich sprzed zmiany składu. Teraz większość rzeczy bambino są jak najbardziej ok.Derma, Sylveco, Momme, Babydream (wybrane), Hipp(wybrane)... Jeśli o składy chodzi to te firmy są w porządku. Bambino, Bobini i inne cuda niestety odpadają składowo. Blog Srokao jest fajny, może znajdziesz coś co będzie lepiej dla Was dostępne
Ja używałam hipp przy 2 dzieci i to naprawdę fajne kosmetyki teraz też kupiłam oi myślę że jak będzie ok to będę używać przez cały czasEnooo[emoji16]super[emoji16]Mnie lekarz powiedział, że najnowsze badania wskazują nie nospa nic nie szkodzi. U nas w szpitalach podają nospe, jako pierwszy lek rozkurczowy. Hipp[emoji16] ja będę brała hipp. Analizowałam te składy [emoji4]
A ja dziś na obiadek mam pierogi z truskawkami a wczoraj robilam gołąbki to na dziś mi zostałyZobacz załącznik 860283
Hyhy dosyc zaszalalam bo 440 zl poszlo ale.. teraz zamiast myslec czy o czyms nie zapomnialam, bede odpoczywac mi zostalo 69 dniO, no to gratulacje, konkretne zakupy zrobiłaś ale nie ma na co czekać. Mi licznik pokazuje do porodu 73 dni, a czuje, że może to być nawet i 50 dni także to tak bliskooo
A i dzis boli mnie chwilami podbrzusze.. tzn jak szlam to czulam,tak jakos dziwnie.. nie byl to raczej kopniak.. chyba musze przystopowac ,chociaz wydaje mi sie ze duzo nie robie w domu moze nospa pomoze?