reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja prędzej bym poleżala, odpoczęła, wzięła chłodniejszy prysznic niż faszerować się lekami. Wiem, że ta nospa rzekomo jest nieszkodliwa, ale ja jestem anty branie leków. Chyba, że już naprawdę coś boli, ale to znowu bym wtedy pojechała na pogotowie a nie w domu na własną rękę się leczyła.
Nie wzielam nospy ;) nazarlam sie krowek i leze :p

Hejka :) dzisiaj zaczęłam intensywnie dzień, mała obudziła mnie kopniakami o 6 :D Pózniej pojechałam obejrzeć wózki, chyba stanie na wózku Baby Design, mam okazje go kupić nowego za 1500zl już z winter packiem na zimę, chyba sie zdecyduje chociaż kolory średnie.. Wcześniej byłam zdecydowana na Anex Sport, ale Pan w sklepie doradził Baby Design i chyba sie zdecyduje, tym bardziej ze cena kusząca. Dołączę zdjęcie. Ma któraś z Was tez wozek? Co do wyprawki, wczoraj pozamawialam pare rzeczy ze strony blizejciebie.pl fajne ceny i przesyłka za darmo już od 59zl :))
IMG_4143.JPG

Załączniki

• IMG_4143.JPG
    IMG_4143.JPG
    81,6 KB · Wyświetleń: 367
Derma, Sylveco, Momme, Babydream (wybrane), Hipp(wybrane)... Jeśli o składy chodzi to te firmy są w porządku. Bambino, Bobini i inne cuda niestety odpadają składowo. Blog Srokao jest fajny, może znajdziesz coś co będzie lepiej dla Was dostępne :)
A to może mi powiesz na co mam patrzeć w tych składach? Czego nie powinno być? :D

Ja chodzę na NFZ i wizyty miałam co sześć tygodni. Dopiero teraz (dziś 29+1tc), kolejną wizytę mam za miesiąc.

Ja od początku ciąży chodziłam na NFZ i miałam wizyty normalnie co miesiąc, a oprócz tego dla własnego spokoju prywatnie. Teraz od kwietnia już chodzę tylko na NFZ i tez miałam co miesiąc, a teraz będę miała co 2 tygodnie także już prywatnie nie chodzę, bo szkoda pieniazkow.

reklama
Do góry