miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Powodzenia hah, ja łącznie po 5 praniach prasowałam 4 h, ale rozłożyłam sobie to na 2 dni, żeby nie paść. Co Ty kobito bez takiego stelaża prasujes? Plecy Ci pękną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi niestety w cycki nic nie poszło jak były małe tak dalej sąAle po co te ramy wagowe?przecież dzidzia, macica powiększająca się, wody płodowe, ukrwienie, piersi, powiększająca się miednica i biodra, to wszystko musi ważyć i nie ma reguły
ja tam się cieszę z tych moich + 15 kg, najważniejsze zdrowie dziecka i samopoczucie, a tak jak piszesz ja tez apetyt mam całkiem super tzn 3 porządne posiłki dziennie zajadam + jakaś przekąskę typu popcorn, czipsy albo lód hah
![]()
@miloscwczasachpopkultury ładna piłeczka [emoji16]
Mi niestety w cycki nic nie poszło jak były małe tak dalej sążeby urosły to mogę miec i jeszcze więcej kg
Rośniemyza tydzień zobaczymy 30, ile urosłyśmy ja i mała
![]()
Śliczne ubrankaMój obiad dzisiejszy penne z boczkiem i cukinia w sosie śmietanowym [emoji23] i zakupy w ciucholandzieZobacz załącznik 859702Zobacz załącznik 859703Zobacz załącznik 859704
Ja to szukam coś w tym stylu jak te na zdjeciu ale akurat od tego sprzedajacego trochę przeraża mnie czas wysyłki , jak nic podobnego nie znajde to wtedy ten kupie może dojdzie do porodu . Ten sprzedający ma takie apaszki z tasiemka do smoczka to by się nadalo na spacerkiŁadnywłaśnie mnie zainspirowalyscie do szukania drugiego kocyka dla małej, bo mam tylko jeden taki cieniutki polarowy ze słonikiem z pepco.
Też nie dużyA taki miałam brzuch w tamtej ciąży miesiąc przed porodem jedyne zdjęcie które mi zostało bo reszta i filimik jak popsuł się telefon to przepadłaZobacz załącznik 859714