reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Usypiam .. aa :p ale prasowanko czas zacząc. Kolej na leginsy i polspiochy :)

Zobacz załącznik 859705

Powodzenia hah, ja łącznie po 5 praniach prasowałam 4 h, ale rozłożyłam sobie to na 2 dni, żeby nie paść. Co Ty kobito bez takiego stelaża prasujes? Plecy Ci pękną :( ja mam taki stelaz tzn deskę do prasowania zwykła za 30 zł z marketu. Na mnie tez właśnie czeka prasowanie, ale naszych ciuchów, bo wreszcie ogarnelam swoje 2 półki w szafie.
IMG_1527084961.499369.jpg
IMG_1527084983.402773.jpg

Załączniki

• IMG_1527084961.499369.jpg
    IMG_1527084961.499369.jpg
    293,8 KB · Wyświetleń: 352
  • IMG_1527084983.402773.jpg
    IMG_1527084983.402773.jpg
    317,1 KB · Wyświetleń: 358
reklama
Jeju, dziewczyny, wy to macie malutkie brzuszki w porównaniu z moim. Dziś 29 tydzień 3 dzień czyli 30 tydzień, w niedziele zaczynam 31. Zostało mi 74 dni teoretycznie do porodu. A to ja i moja piłaaa
IMG_1410.jpg
IMG_1413.jpg

A komoda obgryziona na dole przez psa, jak idę się myć to sobie ją otwiera i wyciąga moje skarpetki i bieliznę, normalnie potrafi to zrobić łapą xD

Załączniki

• IMG_1410.jpg
    IMG_1410.jpg
    256,4 KB · Wyświetleń: 372
  • IMG_1413.jpg
    IMG_1413.jpg
    269 KB · Wyświetleń: 364
Ale po co te ramy wagowe? :D przecież dzidzia, macica powiększająca się, wody płodowe, ukrwienie, piersi, powiększająca się miednica i biodra, to wszystko musi ważyć i nie ma reguły :D ja tam się cieszę z tych moich + 15 kg, najważniejsze zdrowie dziecka i samopoczucie, a tak jak piszesz ja tez apetyt mam całkiem super tzn 3 porządne posiłki dziennie zajadam + jakaś przekąskę typu popcorn, czipsy albo lód hah :D
Mi niestety w cycki nic nie poszło jak były małe tak dalej są :D żeby urosły to mogę miec i jeszcze więcej kg

Ładny ;) właśnie mnie zainspirowalyscie do szukania drugiego kocyka dla małej, bo mam tylko jeden taki cieniutki polarowy ze słonikiem z pepco.
Ja to szukam coś w tym stylu jak te na zdjeciu ale akurat od tego sprzedajacego trochę przeraża mnie czas wysyłki , jak nic podobnego nie znajde to wtedy ten kupie może dojdzie do porodu . Ten sprzedający ma takie apaszki z tasiemka do smoczka to by się nadalo na spacerki
Screenshot_20180523-140337.png

Załączniki

• Screenshot_20180523-140337.png
    Screenshot_20180523-140337.png
    173,2 KB · Wyświetleń: 375
reklama
A taki miałam brzuch w tamtej ciąży miesiąc przed porodem jedyne zdjęcie które mi zostało bo reszta i filimik jak popsuł się telefon to przepadła :(Zobacz załącznik 859714
Też nie duży :)
I na prawdę taki masz brzuszek jak mega wyćwiczony :)
Współczuję, dlatego my zaraz po porodzie robimy fotoksiazke z ciąży, już jedna mamy z naszych zdjęć , ale mimo to i tak zapisuje na penisie drive bo się obawiam że coś się z nimi stanie.

Do góry