G
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
miloscwczasachpopkultury
O mój apetyt lepiej nie pytać.. jak na początku wcale nie miałam tak teraz wszystko pochłaniam![]()
ale nie przejmuje się bo to 31 tydzień prawie a ja mam może z 4 kg na plusie więc mogę jeść jeszcze tak żeby max do końca ciąży przytyć 10 kg lacznie nie więcej
![]()
Ale po co te ramy wagowe?
miloscwczasachpopkultury
Ja jutro kończę 30, zaczynam 31 [emoji7] to tak dumnie brzmi, że aż się uśmiecham pisząc to![]()
Dokładnie tak [emoji5] ja dziś mam 29 tydzień 3 dzień, także 30 tydzień, w niedziele zaczynamy 31 [emoji7][emoji5]
oliwiapatrycja
Ja to lubię prasować takie ubraneczka małe i je oglądac po 100 razy
miloscwczasachpopkultury
U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy![]()
Ale malutki brzusio [emoji846][emoji5]
miloscwczasachpopkultury
Ja też jestem ostatnio w szoku. Bo dopiero 16, 20, 24 a już 30-32 tygodnie [emoji173]️ zaraz będziemy wysyłać zdjęcia dzieciaczkowbędziemy musiały chyba założyć jeszcze jeden wątek na takie fotki
i mam nadzieję , że nie poznikacie z forum po porodzie
![]()
Coś Ty! Ja tutaj zamierzam być dluuugo po porodzie, będziemy nadal utrzymywać kontakty i może jak dzieciaczki nasze będą miały po 1-2 lata to zrobimy jakieś spotkanie większe w jakimś miescie? Kto wie? [emoji56]
miloscwczasachpopkultury
Mam jeszcze inny w obserwowanych taki cienki tylko czas wysyłki długi z miesiąc .. muszę popatrzec jeszcze jakiesZobacz załącznik 859697 Zobacz załącznik 859698
Ładny
Piękne brzuszki [emoji7] ja już +11 ale w sumie mało widać, startowałam z wagą 58kg przy 179cm także jakoś sie rozchodzi ta 'nadwaga' [emoji3]
Stan depresyjny trochę mi przeszedł, ale mam inne zmartwienie, jeszcze wczoraj któraś z Was pisała o odchodzacych czopach na lipcowkach, byłam przed chwila w łazience i tam lekko brązowy ciągnący sie śluz.. mam nadzieje ze to nie TO! co prawda biorę tabletki dopochwowo co wieczór - może cos uszkodziłam.. ale kurczę czemu dopiero teraz wyszło a nie wcześniej. Dobrze ze mam jutro lekarza.. [emoji25]
Stan depresyjny trochę mi przeszedł, ale mam inne zmartwienie, jeszcze wczoraj któraś z Was pisała o odchodzacych czopach na lipcowkach, byłam przed chwila w łazience i tam lekko brązowy ciągnący sie śluz.. mam nadzieje ze to nie TO! co prawda biorę tabletki dopochwowo co wieczór - może cos uszkodziłam.. ale kurczę czemu dopiero teraz wyszło a nie wcześniej. Dobrze ze mam jutro lekarza.. [emoji25]
reklama
miloscwczasachpopkultury
Mój obiad dzisiejszy penne z boczkiem i cukinia w sosie śmietanowym [emoji23] i zakupy w ciucholandzieZobacz załącznik 859702Zobacz załącznik 859703Zobacz załącznik 859704
Ja dopiero co swój zjadłam, a jak zobaczyłam Twój to chętnie bym jeszxze zjadła hahah, ah ten apetyt za dwóch
Super ciuszki