reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Usypiam .. aa :p ale prasowanko czas zacząc. Kolej na leginsy i polspiochy :)

IMG_20180523_154753_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20180523_154753_600x800.jpg
    IMG_20180523_154753_600x800.jpg
    178,2 KB · Wyświetleń: 335
reklama
O mój apetyt lepiej nie pytać.. jak na początku wcale nie miałam tak teraz wszystko pochłaniam :D :D ale nie przejmuje się bo to 31 tydzień prawie a ja mam może z 4 kg na plusie więc mogę jeść jeszcze tak żeby max do końca ciąży przytyć 10 kg lacznie nie więcej :D

Ale po co te ramy wagowe? :D przecież dzidzia, macica powiększająca się, wody płodowe, ukrwienie, piersi, powiększająca się miednica i biodra, to wszystko musi ważyć i nie ma reguły :D ja tam się cieszę z tych moich + 15 kg, najważniejsze zdrowie dziecka i samopoczucie, a tak jak piszesz ja tez apetyt mam całkiem super tzn 3 porządne posiłki dziennie zajadam + jakaś przekąskę typu popcorn, czipsy albo lód hah :D

U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy;)

Ale malutki brzusio [emoji846][emoji5]

Ja też jestem ostatnio w szoku. Bo dopiero 16, 20, 24 a już 30-32 tygodnie [emoji173]️ zaraz będziemy wysyłać zdjęcia dzieciaczkow :) będziemy musiały chyba założyć jeszcze jeden wątek na takie fotki :) i mam nadzieję , że nie poznikacie z forum po porodzie :hmm:

Coś Ty! Ja tutaj zamierzam być dluuugo po porodzie, będziemy nadal utrzymywać kontakty i może jak dzieciaczki nasze będą miały po 1-2 lata to zrobimy jakieś spotkanie większe w jakimś miescie? Kto wie? [emoji56]

Piękne brzuszki [emoji7] ja już +11 ale w sumie mało widać, startowałam z wagą 58kg przy 179cm także jakoś sie rozchodzi ta 'nadwaga' [emoji3]
Stan depresyjny trochę mi przeszedł, ale mam inne zmartwienie, jeszcze wczoraj któraś z Was pisała o odchodzacych czopach na lipcowkach, byłam przed chwila w łazience i tam lekko brązowy ciągnący sie śluz.. mam nadzieje ze to nie TO! co prawda biorę tabletki dopochwowo co wieczór - może cos uszkodziłam.. ale kurczę czemu dopiero teraz wyszło a nie wcześniej. Dobrze ze mam jutro lekarza.. [emoji25]

reklama
Do góry