G
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
miloscwczasachpopkultury
O mój apetyt lepiej nie pytać.. jak na początku wcale nie miałam tak teraz wszystko pochłaniam ale nie przejmuje się bo to 31 tydzień prawie a ja mam może z 4 kg na plusie więc mogę jeść jeszcze tak żeby max do końca ciąży przytyć 10 kg lacznie nie więcej
Ale po co te ramy wagowe? przecież dzidzia, macica powiększająca się, wody płodowe, ukrwienie, piersi, powiększająca się miednica i biodra, to wszystko musi ważyć i nie ma reguły ja tam się cieszę z tych moich + 15 kg, najważniejsze zdrowie dziecka i samopoczucie, a tak jak piszesz ja tez apetyt mam całkiem super tzn 3 porządne posiłki dziennie zajadam + jakaś przekąskę typu popcorn, czipsy albo lód hah
miloscwczasachpopkultury
Ja jutro kończę 30, zaczynam 31 [emoji7] to tak dumnie brzmi, że aż się uśmiecham pisząc to
Dokładnie tak [emoji5] ja dziś mam 29 tydzień 3 dzień, także 30 tydzień, w niedziele zaczynamy 31 [emoji7][emoji5]
oliwiapatrycja
Ja to lubię prasować takie ubraneczka małe i je oglądac po 100 razy
miloscwczasachpopkultury
U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy
Ale malutki brzusio [emoji846][emoji5]
miloscwczasachpopkultury
Ja też jestem ostatnio w szoku. Bo dopiero 16, 20, 24 a już 30-32 tygodnie [emoji173]️ zaraz będziemy wysyłać zdjęcia dzieciaczkow będziemy musiały chyba założyć jeszcze jeden wątek na takie fotki i mam nadzieję , że nie poznikacie z forum po porodzie
Coś Ty! Ja tutaj zamierzam być dluuugo po porodzie, będziemy nadal utrzymywać kontakty i może jak dzieciaczki nasze będą miały po 1-2 lata to zrobimy jakieś spotkanie większe w jakimś miescie? Kto wie? [emoji56]
miloscwczasachpopkultury
Mam jeszcze inny w obserwowanych taki cienki tylko czas wysyłki długi z miesiąc .. muszę popatrzec jeszcze jakies Zobacz załącznik 859697 Zobacz załącznik 859698
Ładny właśnie mnie zainspirowalyscie do szukania drugiego kocyka dla małej, bo mam tylko jeden taki cieniutki polarowy ze słonikiem z pepco.
Piękne brzuszki [emoji7] ja już +11 ale w sumie mało widać, startowałam z wagą 58kg przy 179cm także jakoś sie rozchodzi ta 'nadwaga' [emoji3]
Stan depresyjny trochę mi przeszedł, ale mam inne zmartwienie, jeszcze wczoraj któraś z Was pisała o odchodzacych czopach na lipcowkach, byłam przed chwila w łazience i tam lekko brązowy ciągnący sie śluz.. mam nadzieje ze to nie TO! co prawda biorę tabletki dopochwowo co wieczór - może cos uszkodziłam.. ale kurczę czemu dopiero teraz wyszło a nie wcześniej. Dobrze ze mam jutro lekarza.. [emoji25]
Stan depresyjny trochę mi przeszedł, ale mam inne zmartwienie, jeszcze wczoraj któraś z Was pisała o odchodzacych czopach na lipcowkach, byłam przed chwila w łazience i tam lekko brązowy ciągnący sie śluz.. mam nadzieje ze to nie TO! co prawda biorę tabletki dopochwowo co wieczór - może cos uszkodziłam.. ale kurczę czemu dopiero teraz wyszło a nie wcześniej. Dobrze ze mam jutro lekarza.. [emoji25]
reklama
miloscwczasachpopkultury
Mój obiad dzisiejszy penne z boczkiem i cukinia w sosie śmietanowym [emoji23] i zakupy w ciucholandzie Zobacz załącznik 859702Zobacz załącznik 859703Zobacz załącznik 859704
Ja dopiero co swój zjadłam, a jak zobaczyłam Twój to chętnie bym jeszxze zjadła hahah, ah ten apetyt za dwóch
Super ciuszki