miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
O, to fajny szybki obiad. Może w czwartek zrobię
Mojemu smakowało tak, ze szok. Tak wyglądało
A po obiadku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, to fajny szybki obiad. Może w czwartek zrobię
Dalismy rade z jednym to i damy rade z drugim a nawet i trzecim i czwartym
Ja mam kocyk minky z poduszka do wózka , 2 takie milutkie chyba coś z polara nie wiem i zażyczyłam sobie od rodziców bo to może głupie ale nadal obchodzimy dzień dziecka , kocyk bambusowy lulalove [emoji4] piękny błękitny [emoji4]
To wszystko zależy od sytuacji życiowej[emoji16] Jak ktoś może poczekać i odkładać duże kwoty, żeby uzbierać na mieszkanie w ciągu 3 lat, to super [emoji16] Ale nie zawsze tak jest, wtedy pozostaje tylko kredyt[emoji16]Jasne każdego wybor i życie ja jestem po prostu uprzedzona do kredytów i my zamierzamy tak 2-2,5 roku zbierać na mieszkanie, uzbierać z 150 tys i wziąć ewentualnie max 70 tys kredytu żeby starczyło tez na wyposażenie wnętrza, sprzęty, jakieś farby, panele itd
A ten ryż to jaki miałaś ? I to tak normalnie na wodzie gotowałas? Ja bym nie zjadła ryżu takiego suchego . Jedyny ryż jaki przełknę sam to basmati , do reszty muszę mieć jakiś sos czy omaste. Ale mięso wygląda wyśmienicieMojemu smakowało tak, ze szok. Tak wyglądało Zobacz załącznik 859347.
A po obiadku Zobacz załącznik 859348
No albo jeszcze można zbierać 25lat na mieszkanieTo wszystko zależy od sytuacji życiowej[emoji16] Jak ktoś może poczekać i odkładać duże kwoty, żeby uzbierać na mieszkanie w ciągu 3 lat, to super [emoji16] Ale nie zawsze tak jest, wtedy pozostaje tylko kredyt[emoji16]
U nas też obchodzi się dzień dziecka najlepsze, że moja mama też dostaje prezent od swoich rodziców na dzień dzieckaJa mam kocyk minky z poduszka do wózka , 2 takie milutkie chyba coś z polara nie wiem i zażyczyłam sobie od rodziców bo to może głupie ale nadal obchodzimy dzień dziecka , kocyk bambusowy lulalove [emoji4] piękny błękitny [emoji4]
No ten kocyk jest cudny. Ja chyba pozostanę na zestawie do wózka, zestaw do łóżeczka, tym jednym kocykiem z pepco za 20 Zł i tez chyba zaszaleje i w lipcu już jak nie będzie żadnego wydatku dla dzidzi, bo wszystko już prawie będziemy mieć do końca czerwca to tez kupię taki błękitny