reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O, to fajny szybki obiad. Może w czwartek zrobię:)

Mojemu smakowało tak, ze szok. Tak wyglądało :)
IMG_1401.jpg
.

A po obiadku
IMG_1403.jpg

Załączniki

• IMG_1401.jpg
    IMG_1401.jpg
    174 KB · Wyświetleń: 370
  • IMG_1403.jpg
    IMG_1403.jpg
    200,1 KB · Wyświetleń: 366
reklama
Dalismy rade z jednym to i damy rade z drugim ;) a nawet i trzecim i czwartym :p

Jasne :) każdego wybor i życie :) ja jestem po prostu uprzedzona do kredytów i my zamierzamy tak 2-2,5 roku zbierać na mieszkanie, uzbierać z 150 tys i wziąć ewentualnie max 70 tys kredytu żeby starczyło tez na wyposażenie wnętrza, sprzęty, jakieś farby, panele itd :)

Ja mam kocyk minky z poduszka do wózka , 2 takie milutkie chyba coś z polara nie wiem i zażyczyłam sobie od rodziców bo to może głupie ale nadal obchodzimy dzień dziecka , kocyk bambusowy lulalove [emoji4] piękny błękitny [emoji4]

No ten kocyk jest cudny. Ja chyba pozostanę na zestawie do wózka, zestaw do łóżeczka, tym jednym kocykiem z pepco za 20 Zł i tez chyba zaszaleje i w lipcu już jak nie będzie żadnego wydatku dla dzidzi, bo wszystko już prawie będziemy mieć do końca czerwca to tez kupię taki błękitny :)

Jasne :) każdego wybor i życie :) ja jestem po prostu uprzedzona do kredytów i my zamierzamy tak 2-2,5 roku zbierać na mieszkanie, uzbierać z 150 tys i wziąć ewentualnie max 70 tys kredytu żeby starczyło tez na wyposażenie wnętrza, sprzęty, jakieś farby, panele itd :)
To wszystko zależy od sytuacji życiowej[emoji16] Jak ktoś może poczekać i odkładać duże kwoty, żeby uzbierać na mieszkanie w ciągu 3 lat, to super [emoji16] Ale nie zawsze tak jest, wtedy pozostaje tylko kredyt[emoji16]

Mojemu smakowało tak, ze szok. Tak wyglądało :) Zobacz załącznik 859347.

A po obiadku Zobacz załącznik 859348
A ten ryż to jaki miałaś ? I to tak normalnie na wodzie gotowałas? Ja bym nie zjadła ryżu takiego suchego . Jedyny ryż jaki przełknę sam to basmati , do reszty muszę mieć jakiś sos czy omaste. Ale mięso wygląda wyśmienicie
To wszystko zależy od sytuacji życiowej[emoji16] Jak ktoś może poczekać i odkładać duże kwoty, żeby uzbierać na mieszkanie w ciągu 3 lat, to super [emoji16] Ale nie zawsze tak jest, wtedy pozostaje tylko kredyt[emoji16]
No albo jeszcze można zbierać 25lat na mieszkanie :D

Ja mam kocyk minky z poduszka do wózka , 2 takie milutkie chyba coś z polara nie wiem i zażyczyłam sobie od rodziców bo to może głupie ale nadal obchodzimy dzień dziecka , kocyk bambusowy lulalove [emoji4] piękny błękitny [emoji4]
U nas też obchodzi się dzień dziecka :D najlepsze, że moja mama też dostaje prezent od swoich rodziców na dzień dziecka :D

No ten kocyk jest cudny. Ja chyba pozostanę na zestawie do wózka, zestaw do łóżeczka, tym jednym kocykiem z pepco za 20 Zł i tez chyba zaszaleje i w lipcu już jak nie będzie żadnego wydatku dla dzidzi, bo wszystko już prawie będziemy mieć do końca czerwca to tez kupię taki błękitny :)

Koniecznie zamawiaj ze strony babyboutik, nigdzie nie widziałam taniej :)

reklama
Do góry