G
gosc12
Gość
Tez je podczytuje bo tak fajnie czytać jak jedna rodzi, druga już po a trzecią zbiera za niedługo u nas tak będzie i będą nas czytać październikowe mamusieDziewczyny! Właśnie czytałam co tam na majówkach i jedna dziewczyna miała mieć córkę a przy porodzie okazało się, że mają synka! Normalnie tak mnie to jakoś wzruszyło [emoji7]
Śliczny i jeszcze można kupić pieluszki do pływania też będę chodziła z moją na basenA tu kupiłam w ciucholandzie za grosze strój dla małej, jak już będzie miała z 2-3 miesiące to spróbujemy pójść na basen [emoji85]Zobacz załącznik 859238
Dobrze , że u mnie potwierdzone przez tyłu dobrych lekarzy bo też bym miała stracha. Wszystko różowe, nawet pieluszki tetrowe we wróżki hahaMyślę, że nie zdaza się tak często, ale ostatnio to już trzeci przypadek o którym słyszę ja mam 99% ciuszków typowo dla chłopca no ale najważniejsze żeby było zdrowe ta dziewczyna pisała że jeszcze wczoraj na usg potwierdzili dziewczynkę a dzisiaj urodziła chłopca
Po wakacjach ? To na kiedy masz termin ? Na wrzesień ?Właśnie wróciłam z IKEA obładowana pudełkami i garnkami jednak nie kupiłam tych pojemników do wieszania na łóżeczku bo jak je zobaczyłam .a żywo stwierdziłam że ten kosz który tam jest jest beznadziejny. Bardzo duży i w sumie nie wiem na co on miałby być bo nie jest szczelny. Jakby tam wrzucić pieluszkę albo coś brudnego to będzie śmierdzieć więc chyba jednak poszukam organizera materiałowego albo uszyje coś.
Przyszły mi majtki poporodowe,podpaski, wkładki laktacyjnego, osłonka na materacyk i szczotka także coś już mam. Kosmetyki kupię normalnie w aptece jednak a ciuszki w czerwcu będę szykować.
Łóżeczko i fotelik samochodowy po wakacjach i gotowe
Ja Wam powiem że nigdy nie wiedziałam mojego męża pijanego i dobrze mi z tym on si nigdy nie upił. Ja natomiast 2 razy w życiu się upilam tak fest, ale ja wtedy mam głupawkę i idę spać także nie jestem niebezpieczna, raczej kocham wszystkich naokoło A to już bardzo dawno było....ogólnie lubię tylko wino i to troszkę dla smaku.
I te pudełka z Ikei aż takie badziewne są ? Kurcze.. no kosz myślałam że się przyda jak spakuje pieluszkę w woreczek zapachowy. A Bóg wie ile tam leżeć nie będą takie zużyte.
Szkoda , że się nie spytałam Was czy macie blisko ikee ale z drugiej strony głupio było by mi was kłopocic bo zamówiłam właśnie 5kompletow tych pudelek do komody bo mi brakło.. a tak kombinowałam kto mieszka w Krakowie lub w mieście gdzie jest Ikea i mógłby mi kupić bo na allegro na każdym komplecie dużo trzeba dopłacać .. ale nic ważne , że już jutro będą wysłane i będę mogła za jakiś czas znowu układać w nie ubranka
No właśnie.. bo przecież dziewczynki nie rozpoznaje się po tym , że nie widać siusiaka tylko po wargach sromowych.Ja nie rozumiem takich sytuacji. Jak to możliwe. Jak można zaufać takiemu lekarzowi, że dziecko jest zdrowe jak on płci nie potrafi rozróżnić ..
Nagadała się o piwie i nagle : " jestem głodna.. idę do sklepu " . Tak , tak z pewnością o jedzenie chodzi haha żartuje :*Alkohol nie każdemu służy, ot i co. Poza tym wychodzę z założenia, że nie muszę mieć procentów żeby się dobrze bawić. Nie ukrywam, że baaardzo lubię piwo, ale smakować, delektować się nim, powoli, takie zimne, aż sobie smaka zrobiłam
Jestem głodna... idę do sklepu, miłego popołudnia