Biedroneczka10
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z IKEA obładowana pudełkami i garnkami jednak nie kupiłam tych pojemników do wieszania na łóżeczku bo jak je zobaczyłam .a żywo stwierdziłam że ten kosz który tam jest jest beznadziejny. Bardzo duży i w sumie nie wiem na co on miałby być bo nie jest szczelny. Jakby tam wrzucić pieluszkę albo coś brudnego to będzie śmierdzieć więc chyba jednak poszukam organizera materiałowego albo uszyje coś.
Przyszły mi majtki poporodowe,podpaski, wkładki laktacyjnego, osłonka na materacyk i szczotka także coś już mam. Kosmetyki kupię normalnie w aptece jednak a ciuszki w czerwcu będę szykować.
Łóżeczko i fotelik samochodowy po wakacjach i gotowe
Ja Wam powiem że nigdy nie wiedziałam mojego męża pijanego i dobrze mi z tym on si nigdy nie upił. Ja natomiast 2 razy w życiu się upilam tak fest, ale ja wtedy mam głupawkę i idę spać także nie jestem niebezpieczna, raczej kocham wszystkich naokoło A to już bardzo dawno było....ogólnie lubię tylko wino i to troszkę dla smaku.
Przyszły mi majtki poporodowe,podpaski, wkładki laktacyjnego, osłonka na materacyk i szczotka także coś już mam. Kosmetyki kupię normalnie w aptece jednak a ciuszki w czerwcu będę szykować.
Łóżeczko i fotelik samochodowy po wakacjach i gotowe
Ja Wam powiem że nigdy nie wiedziałam mojego męża pijanego i dobrze mi z tym on si nigdy nie upił. Ja natomiast 2 razy w życiu się upilam tak fest, ale ja wtedy mam głupawkę i idę spać także nie jestem niebezpieczna, raczej kocham wszystkich naokoło A to już bardzo dawno było....ogólnie lubię tylko wino i to troszkę dla smaku.