reklama
Maljan
Fanka BB :)
Rozumiem, że jest Ci przykro, ale może miał jakiś gorszy dzień tak jak każdy z nas czasami. Poza tym skoro był po alkoholu, to też inaczej się "myśli". Daj mu czas niech Cie przeprosi, przemyśli to co pisałDopiero Was wspierałam i współczułam a dzisiaj sama siedze i po prostu płakać mi się chce. Będę wyła do poduszki pewnie. Taka jestem zła i jest mi tak przykro..
Tak mnie mój "milo" dzisiaj zaskoczył..
Nie wiem co mu się w głowie porobiło, czy odległość tak oddziałuje czy jakieś depresji dostał, czy stres bo blisko porodu. Nie wiem. Ale nie mam zamiaru się do niego odezwać , najlepiej niech 30ego w ogóle nie przyjeżdża tylko siedzi w tych Niemczech.
Wypili dzisiaj i poszedł spać. Nawet SMS nie pisałam bo wiedziałam ,że nie ma sensu , że po co się denerwować.. niech śpi.
Nagle wstał i zaczął pisać do mnie głupie smsy. Na prawdę przykre , zaczął mi wszystko wygadywać, od ciężkiej pracy i , że ja tylko wydaje i mówię na co potrzeba.. a tak nie jest bo wszystkie wydatki ustalamy razem.. po ciaze, że ciągle się denerwuje i przeze mnie mała się może wcześniej urodzić. Nawet w dwóch smsach napisał , że nie jestem do końca zdrowa i , żebym zeszła na ziemię. SMS : siedź na dupie i nie marudź bo źle się zachowujesz. , Kolejny : zastanów się nad sobą bo w głowie ci się psuje.
Na żadnego nie odpisywałam i nie mam zamiaru. Bardzo mnie to uraziło. Nie wiem dlaczego tak postąpił. Ale nie zapomnę mu tego.. wiem , że jutro będzie myślał o tym caly dzień i będzie mu z tym źle bo nie nawidzi jak jest mi przykro i jak się kłócimy i będzie żałował każdego słowa bo tak na prawdę tak nie uwaza. Tylko skoro tak nie uwaza to skąd te słowa w jego głowie się wzięły ? Aż mi się odechciało tego całego mieszkania i wszystkiego. A tak twierdzi całe 4 lata że jestem dla niego najważniejsza , jak to mnie nie kocha , że jestem jego całym życiem i nie da mnie skrzywdzić. A sam to właśnie zrobił...
Przepraszam , musiałam się chyba wygadać..
Maljan
U mnie przyszła dzisiaj paczka z allegro, od tego sprzedawcy magmaris. Bardzo fajne wszystko, polecam [emoji4] kupowałam pieluchy, kocyk do wózka, smoczki, termoopakowanie, ręczniczki, szczotkę, szczotkę do butelek, nożyczki do paznokci, prześcieradło, podkłady dla mnie, przewijak [emoji4]
nasz regał wygląda już tak ładnie zapełniony + przewijak wybrany przez tatusia [emoji1]
nasz regał wygląda już tak ładnie zapełniony + przewijak wybrany przez tatusia [emoji1]
Załączniki
Bajunia
Dziewczyny mozg mi zaczął pracować i się tak zastanawiam ze jak wypiore ciuszki to żeby zapach się trzymał i były pachnące i świeże do sierpnia mogę wrzucić zapach do szafy ? Taki w saszetkach ?
Ja używam saszetek cocolino i w swojej szafie i u córki. Myślę , że u maluszka też się sprawdzi.
Bajunia
U mnie przyszła dzisiaj paczka z allegro, od tego sprzedawcy magmaris. Bardzo fajne wszystko, polecam [emoji4] kupowałam pieluchy, kocyk do wózka, smoczki, termoopakowanie, ręczniczki, szczotkę, szczotkę do butelek, nożyczki do paznokci, prześcieradło, podkłady dla mnie, przewijak [emoji4]
Zobacz załącznik 859142Zobacz załącznik 859143
Ładna małpeczka☺ na przewijak ja zawsze i tak kładłam pieluszkę flanelową lub tetre i dopiero dziecko.
Luiza.
Dzień dobry dziewczyny. Porąbany tydzień mam w tym tygodniu Zapomniałam, że dzisiaj mam rozprawę w sądzie, w ogóle to tylko formalność, ale stres zawsze jest i jak bym byłą z ciśnieniomierzem to pewnie 200/150 Ale pójdę, załatwię i będzie z bani. Zapomniałam wczoraj o diabetologu :/ muszę się rejestrować jeszcze raz. Na odstresowanie pójdę sobie dzisiaj na zakupy dla dzieci, jakieś kosmetyki, coś tędy
Ja wczoraj kupiłam kilo truskawek.... i oddałam większość Kubie. Normalnie szok i niedowierzanie. I widziałam czereśnie, kurczę, jakie tanie bo niecałe 13zł za kilo, a o tej porze to raczej 30-40 kosztują. Żałuję że nie kupiłamO jak mnie zgaga męczy.. pojadłam dzisiaj truskawek i czuję , że to po nich. W sobotę jak obrobiłam całe sitko czereśni to nic mi nie było..
Nigdy nie płacz przez faceta, to po pierwsze. Po drugie alkohol go nie tłumaczy, po prostu popił sobie z kolegami, zaczął opowiadać jak to w domu jest, pewnie koledzy go podbuntowali (znam to doskonale z autopsji) i się zaczęło. A jak poszedł spać, to może jeszcze coś mu się głupiego przyśniło i podpity zaczął dokładać swoje. Olej to, ja wiem, że słów nie da się cofnąć, bolą bardziej niż czyny, będziesz je długo pamiętać. Ale nie pozwól sobie na coś takiego, nie ważne czy teraz żałuje czy nie daj mu znać, że nie tylko jest Ci przykro, ale jesteś zawiedziona jego postawą i wkur...zona jego postępowaniem. Wypomnij ze trzy razy teraz w ciągu tygodnia, szczególnie jeśli zapyta o Twoje potrzeby zakupowe czy to na dziecko czy na Ciebie. Wiem, że brzmi to jadowicie, ale jak teraz sobie pozwolisz na coś takiego, to później face to wykorzysta.Dopiero Was wspierałam i współczułam a dzisiaj sama siedze i po prostu płakać mi się chce. Będę wyła do poduszki pewnie. Taka jestem zła i jest mi tak przykro..
Tak mnie mój "milo" dzisiaj zaskoczył..
Nie wiem co mu się w głowie porobiło, czy odległość tak oddziałuje czy jakieś depresji dostał, czy stres bo blisko porodu. Nie wiem. Ale nie mam zamiaru się do niego odezwać , najlepiej niech 30ego w ogóle nie przyjeżdża tylko siedzi w tych Niemczech.
Wypili dzisiaj i poszedł spać. Nawet SMS nie pisałam bo wiedziałam ,że nie ma sensu , że po co się denerwować.. niech śpi.
Nagle wstał i zaczął pisać do mnie głupie smsy. Na prawdę przykre , zaczął mi wszystko wygadywać, od ciężkiej pracy i , że ja tylko wydaje i mówię na co potrzeba.. a tak nie jest bo wszystkie wydatki ustalamy razem.. po ciaze, że ciągle się denerwuje i przeze mnie mała się może wcześniej urodzić. Nawet w dwóch smsach napisał , że nie jestem do końca zdrowa i , żebym zeszła na ziemię. SMS : siedź na dupie i nie marudź bo źle się zachowujesz. , Kolejny : zastanów się nad sobą bo w głowie ci się psuje.
Na żadnego nie odpisywałam i nie mam zamiaru. Bardzo mnie to uraziło. Nie wiem dlaczego tak postąpił. Ale nie zapomnę mu tego.. wiem , że jutro będzie myślał o tym caly dzień i będzie mu z tym źle bo nie nawidzi jak jest mi przykro i jak się kłócimy i będzie żałował każdego słowa bo tak na prawdę tak nie uwaza. Tylko skoro tak nie uwaza to skąd te słowa w jego głowie się wzięły ? Aż mi się odechciało tego całego mieszkania i wszystkiego. A tak twierdzi całe 4 lata że jestem dla niego najważniejsza , jak to mnie nie kocha , że jestem jego całym życiem i nie da mnie skrzywdzić. A sam to właśnie zrobił...
Przepraszam , musiałam się chyba wygadać..
To nie alkohol tylko pijani ludzie, bo wszystko można tylko z umiarem.Okropne nienawidzę alkoholu
zanka200389
Dzień dobry... @klaudiaa975 tak mi przykro ale wiem co czujesz. Podejrzewam że dochodzi do niego sytuacja ze zostanie naprawdę ojcem. Może ma kompleksy w tej sprawie a wyzyl się na Tobie, niestety często faceci tak robią... tylko nie radzę rzucić to w niepamięć tylko pokaż mu ze jego zachowanie nie było na miejscu i Cię zabolało... tsk yo jest faceci najpierw coś zrobią powiedzą a potem przepraszaja... hehe ja wczoraj też dostałam kwiata na przeprosiny [emoji2]
Biedroneczka10
@klaudiaa975 współczuję niemiłej nocy. Oby się wszystko ułożyło.
Mam przykra dolegliwość mianowicie zrobiła mi się afta na dziasle i nie wiem co z tym fantem zrobić. Do dentysty idę 30 maja dopiero a boli. Przejdę później do apteki może jest coś co w ciąży można stosować.
Mam przykra dolegliwość mianowicie zrobiła mi się afta na dziasle i nie wiem co z tym fantem zrobić. Do dentysty idę 30 maja dopiero a boli. Przejdę później do apteki może jest coś co w ciąży można stosować.
E
Ewka34
Gość
Calkowicie sie zgadzam i podpisuje pod tymi slowami.. pamietaj jak teraz sobie pozwolisz to bedziesz miec przekichane.. tez to znam,moze nie po pijaku.. ale znam..Nigdy nie płacz przez faceta, to po pierwsze. Po drugie alkohol go nie tłumaczy, po prostu popił sobie z kolegami, zaczął opowiadać jak to w domu jest, pewnie koledzy go podbuntowali (znam to doskonale z autopsji) i się zaczęło. A jak poszedł spać, to może jeszcze coś mu się głupiego przyśniło i podpity zaczął dokładać swoje. Olej to, ja wiem, że słów nie da się cofnąć, bolą bardziej niż czyny, będziesz je długo pamiętać. Ale nie pozwól sobie na coś takiego, nie ważne czy teraz żałuje czy nie daj mu znać, że nie tylko jest Ci przykro, ale jesteś zawiedziona jego postawą i wkur...zona jego postępowaniem. Wypomnij ze trzy razy teraz w ciągu tygodnia, szczególnie jeśli zapyta o Twoje potrzeby zakupowe czy to na dziecko czy na Ciebie. Wiem, że brzmi to jadowicie, ale jak teraz sobie pozwolisz na coś takiego, to później face to wykorzysta.
To nie alkohol tylko pijani ludzie, bo wszystko można tylko z umiarem.
reklama
o dzięki, nie miałam pojęcia o ich istnieniu, w jakim sklepie można je dostać? bo szczerze nie widziałam nigdy takichJa używam saszetek cocolino i w swojej szafie i u córki. Myślę , że u maluszka też się sprawdzi.