G
gosc12
Gość
Znam ten ból.. albo jak się rusza tak, że cały brzuch podskakuje, robią się fale itp. to odkrywam kołdrę i koniec.. moja córka chowa się przed światłem.. zawsze.... Wątpię , żebym ja nagrała do końca ciąży choć razTy nadal musisz lezec? Ojej ja tez nie lubie jak ktos mi przychodzi niespodziewanie, nie zawsze mam checi do sprzatania i w ciazy jak siedze w domu to gora od pizamy i majtasy
Chcialam dzisiaj nagrac na tel jak mi brzuch sie mocno ruszal ale akurat kamerka sie zawiesila co za peszek
Nie miałam o tym pojęcia.. mam nadzieje, że nie wyjdzie wielkoludek.. a Twoja ile ważyła przy porodzie ?Myślę że nie. Myślę że jak się okaże że urodzisz wcześniej to kupisz albo użyjesz tych 56 i też będzie dobrze. Bez sensu wydawać kasę jak nie wiesz czy ci się to przyda. Ja córkę miałam rodzić wcześniej nawet w 30 TC powstrzymywali poród a urodziłam w 39 TC i miała 56 cm.
Poza tym o ile się nie mylę miałaś podawane sterydy na rozwój płuc i to też ponoć powoduje że dziecko lepiej przybiera na wadze i u mnie się to sprawdziło.
Miałam dać "zabawne" ale na końcu dałaś smutną minke to się powstrzymałamDo wizyty leżę na pewno. Czyli jeszcze ponad tydzień .
Mój nie bardzo lubi być gwiazda i nie daje się nagrywać. Jak sięgam po telefon to się uspokaja . Ale może i dobrze bo mam takie owłosienie na brzuchu że szok [emoji33]
I te włosy ( one są czarne ! ) Stają jak mały się rusza . Jest nawet taki jeden włos co ma 2cm
Nie przejmuj się włoskami, większość kobiet je ma. Ja też , tyle , że blond i małe. Mam nadzieję , że zejdą po ciąży ..