reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 858750

Jak Wasze brzuszki ? Ja w środę zaczynam 30 tydzień :) dziś mnie brzuch ciągnął mocno . Mam w środę wizytę . Miesiąc temu mały ważył 780g :) ciekawe jak będzie teraz :)
Już na pewno sporo urósł :) ja mam wizytę w czwartek to będzie rozpoczęty 31 tc. A brzuch mam podobny rozmiarowo jak ty gdzieś :D ale nie mam aktualnego zdjęcia, może jutro zrobię to wrzucę ;)

reklama
U mnie jutro zaczyna się 30ty tydzień :) teraz leżę sobie na boku z dłonią pod brzuchem i czuję ciałko małej :) super uczucie. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami. Na pewno zmieni nasze życie, ale mimo tego czekam :) pomijam że już sama ciąża na tym etapie jest trochę męcząca i już chciałabym być po wszystkim.

Jeśli chodzi o bóle to u mnie nie występują. Mam tylko bardzo często bezbolesne napięcia brzucha, ale jak się położę na chwilę to odpuszcza.

U mnie jutro zaczyna się 30ty tydzień :) teraz leżę sobie na boku z dłonią pod brzuchem i czuję ciałko małej :) super uczucie. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami. Na pewno zmieni nasze życie, ale mimo tego czekam :) pomijam że już sama ciąża na tym etapie jest trochę męcząca i już chciałabym być po wszystkim.

Jeśli chodzi o bóle to u mnie nie występują. Mam tylko bardzo często bezbolesne napięcia brzucha, ale jak się położę na chwilę to odpuszcza.

Za tym uczuciem będę tęsknić bardzo po porodzie :blink: to Wasza pierwsza dzidzia ? :blink:

Ja skurcze B-H odczuwam i nie to, że są bolesne, tylko nieprzyjemne. Skoro Ty się tak codziennie źle czujesz, to ja bym nie czekała tylko pojechała na ip. I jeśli, masz te skurcze regularne, to chodź nigdzie, bo to niebezpieczne...
Moje tez nie sa bolesne ale za to nieprzyjemne,tak jakby wnetrze naprezylo i skora mi sie mega naciagnela..

reklama
Zobacz załącznik 858750

Jak Wasze brzuszki ? Ja w środę zaczynam 30 tydzień :) dziś mnie brzuch ciągnął mocno . Mam w środę wizytę . Miesiąc temu mały ważył 780g :) ciekawe jak będzie teraz :)

Sliczny brzuszek, mam podobnej wielkości. Ja tez zaczynam dziś 29-30 tydzień :) moja córcia w 23 tyg ważyła 707 g, teraz w 28 tyg miała 1,2 kg a podobno co tydzień przybiera już dzidzia co 200 g, także już ma pewnie z 1,5 kg.

Do góry