reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 858750

Jak Wasze brzuszki ? Ja w środę zaczynam 30 tydzień :) dziś mnie brzuch ciągnął mocno . Mam w środę wizytę . Miesiąc temu mały ważył 780g :) ciekawe jak będzie teraz :)
Już na pewno sporo urósł :) ja mam wizytę w czwartek to będzie rozpoczęty 31 tc. A brzuch mam podobny rozmiarowo jak ty gdzieś :D ale nie mam aktualnego zdjęcia, może jutro zrobię to wrzucę ;)

reklama
U mnie jutro zaczyna się 30ty tydzień :) teraz leżę sobie na boku z dłonią pod brzuchem i czuję ciałko małej :) super uczucie. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami. Na pewno zmieni nasze życie, ale mimo tego czekam :) pomijam że już sama ciąża na tym etapie jest trochę męcząca i już chciałabym być po wszystkim.

Jeśli chodzi o bóle to u mnie nie występują. Mam tylko bardzo często bezbolesne napięcia brzucha, ale jak się położę na chwilę to odpuszcza.

U mnie jutro zaczyna się 30ty tydzień :) teraz leżę sobie na boku z dłonią pod brzuchem i czuję ciałko małej :) super uczucie. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami. Na pewno zmieni nasze życie, ale mimo tego czekam :) pomijam że już sama ciąża na tym etapie jest trochę męcząca i już chciałabym być po wszystkim.

Jeśli chodzi o bóle to u mnie nie występują. Mam tylko bardzo często bezbolesne napięcia brzucha, ale jak się położę na chwilę to odpuszcza.

Za tym uczuciem będę tęsknić bardzo po porodzie :blink: to Wasza pierwsza dzidzia ? :blink:

Ja skurcze B-H odczuwam i nie to, że są bolesne, tylko nieprzyjemne. Skoro Ty się tak codziennie źle czujesz, to ja bym nie czekała tylko pojechała na ip. I jeśli, masz te skurcze regularne, to chodź nigdzie, bo to niebezpieczne...
Moje tez nie sa bolesne ale za to nieprzyjemne,tak jakby wnetrze naprezylo i skora mi sie mega naciagnela..

reklama
Zobacz załącznik 858750

Jak Wasze brzuszki ? Ja w środę zaczynam 30 tydzień :) dziś mnie brzuch ciągnął mocno . Mam w środę wizytę . Miesiąc temu mały ważył 780g :) ciekawe jak będzie teraz :)

Sliczny brzuszek, mam podobnej wielkości. Ja tez zaczynam dziś 29-30 tydzień :) moja córcia w 23 tyg ważyła 707 g, teraz w 28 tyg miała 1,2 kg a podobno co tydzień przybiera już dzidzia co 200 g, także już ma pewnie z 1,5 kg.

Do góry