No właśnie już dogadaliśmy z K , że ten pierwszy śliczny ale jednak za różowy no i w dodatku używany, mimo , że nowy kosztuje ponad 2tys to lepiej kupić w cenie używanego nowy bebetto. Ładnie na różowo przystroić i tez będzie ślicznie
dziękuje za opinie :**
Cudowny prezent :**
Wszystkiego Dobrego dla Was !!:**
A ja dzisiaj przechodzę jakiś marudny dzien.. jeszcze jestem zła na K ale już mu nie będę tego okazywać , bo ja 7miesiecy siedzę na tyłku a on bo pracuje to mu wolno.. dzisiaj skończyli wcześniej i chcą jechać do K kuzyna i reszty kolegów którzy zostali na innej budowie i mieszkają gdzie indziej. Czyli szykuje się grill, picie i ogólnie męska imprezka. Napisał , że może zostać sam i nie jechać bo ważniejsze jest dla niego żebym się nie denerwowala, zwłaszcza teraz. Ale przecież nie każe mu zostać jak wszyscy jadą.. niech ma jakąś odskocznię.. dla mnie ważniejsze jest dziecko niż jakieś imprezy i wyjścia, całą ciążę tak uważałam i chyba dzisiaj hormony mną kierują bo też bym chciała wyjść do znajomych, napić się, odreagować... I czuję się z tą mysla jak wyrodna matka która nawet jeszcze nie jestem...