karkula309
Fanka BB :)
Ale te skurcze przepowiadające czy na ktg ci jakieś wyszły ? I lekarz kazał leżeć ?Dużo leżę ale wcześniej to raczej było z nudów, teraz z powodu skurczy i stawiania się brzucha.. a , że siedzę na tyłku to , że 7miesiecy noszę nasze dziecko i nigdzie nie wychodze. Nie imprezuje , nie wychodzę jak wcześniej. Całą ciążę mi tego nie brakowało i miałam to gdzieś , jutro tez pewnie będę miała , dzisiaj jakiś taki dzień mam widocznie , że jestem zła , że on może a ja nie .. eh. Hormony..
Mój mi mówił że brzuch może się stawiać i 50 razy dziennie.. tylko skąd on takie newsy ma to nie wiem , bo nigdzie takich info nie znalazłam
Co do imprez to ja jak miałam dwa miesiące że mogłam robić wszystko to żyłam normalnie miałam ochotę iść do pubu to szłam , chciało mi się jechać na piwo z koleżankami to jechałam . Oczywiście ja na trzeźwo
Jeśli możesz chodzić to lepiej coś chodź ja nawet jak miałam krwiaki i niby nakaz leżenie to pani doktor mówiła żeby jednak codziennie coś pochodzić bo z leżenia robią się paskudne rzeczy.. np zakrzepica
I właśnie jak zdjęła mi nakaz leżenia to mówiła żeby dużo ruchu było bo to w ciąży jest dobre dla dziecka i dla mnie . Żebym nie leżała tylko dlatego że miałam te krwiaki i jestem przewrażliwiona