reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja posprzątałam , zrobiłam 2 prania, zjadłam obiad i już bym poszla spać, usypiam już z telefonem w reku :D może dzisiaj pojedziemy już po tą kołyskę jak maż by wrócił wcześniej :)
Ja spałam do 12 z małymi przerwami na forum i smsy :D też bym spała cały dzień najchętniej dzisiaj. Ale to chyba zmiana pogody, bo tydzień lało a dzisiaj słońce..
To zdaje relacje koniecznie później , jak już będziecie ja mieli :)

jak się rozchodziłam to rwa mi nie dokucza..ale jak pójdę spać to się na pewno odezwie :( zrobiłam 3 prania, byłam na spacerze z bliźniakami od mojej siostry i właśnie sprzątam :D
Czyli u Ciebie lepiej nie odpoczywać :(
A nie ma żadnych masaży czy czegoś na tą rwę ? :/
Ooo bliźniaki :D czyli u Ciebie też byla szansa na dwójkę ?:)

Ja spałam do 12 z małymi przerwami na forum i smsy :D też bym spała cały dzień najchętniej dzisiaj. Ale to chyba zmiana pogody, bo tydzień lało a dzisiaj słońce..
To zdaje relacje koniecznie później , jak już będziecie ja mieli :)
Jasne, dam znać jak już kupimy :)

Ja ostatnio cały czas bym spała , w tamtej ciąży po koniec tak samo ,jak usnęlam po 17 nawet to do rana już mogłam spac . A może tak już jest że na tym etapie ciąży potrzebuje się duzo snu , żeby się dobrze wyspać poki można bo potem nie przespane noce :)

Jasne, dam znać jak już kupimy :)

Ja ostatnio cały czas bym spała , w tamtej ciąży po koniec tak samo ,jak usnęlam po 17 nawet to do rana już mogłam spac . A może tak już jest że na tym etapie ciąży potrzebuje się duzo snu , żeby się dobrze wyspać poki można bo potem nie przespane noce :)
Mnie też to ostatnio zastanawiało , że ciągle jestem zmęczona. Widocznie organizm odpoczywa przed porodem :)
Ale 31 tydzień to nie za wcześnie ?:D

Mnie też to ostatnio zastanawiało , że ciągle jestem zmęczona. Widocznie organizm odpoczywa przed porodem :)
Ale 31 tydzień to nie za wcześnie ?:D
Klaudia ten Bebetto ladniejszy bo nie aż taki różowy. Jednak miała na pewno bedziesz stroic na maxa i juz dla mnie troche tego różu za dużo bedzie. No i cena, tu masz nowy w tej cenie. Co nowy to jednak nowy no ale moge bie byc obiektywna co do wózka bo ten model bardzo mi sie podoba :)

Ja dzis wysprzatalam, zrobilam salatke na wieczor, obejrzalam Royal Wedding. Dziś mamy pierwszą rocznce ślubu wiec przypominam sobie jak to było pieknie wtedy. Potem moze pochwale sie kilkoma zdjeciami z tego dnia :) Dostalam tez prezent od męża [emoji7][emoji7][emoji7]
IMG_20180519_141707_557.jpg

Załączniki

• IMG_20180519_141707_557.jpg
    IMG_20180519_141707_557.jpg
    81,3 KB · Wyświetleń: 452
Współczuję :( mam podobne bóle , ale u mnie dochodzi jeszcze kilka objawów..
Ale mniej więcej wiem co czujesz :* mam nadzieję , że puści. Mi przechodziło tylko po ketonalu 100..

Dawaliście dziecku na chrzest laptopa?[emoji16] Czy na komunię?[emoji16]Witaj w "rodzinie". Dla mnie migrena to najgorsze, co może mnie spotkać. Jedyne co mi pomaga, to leżenie w ciemnym pokoju w bezruchu, wtedy nie wymiotuję. Oczywiście zimne okłady itd. Przed ciąża jeszcze znalazłam leki, które trochę pomagały - excedrin tabletki. Teraz ich nie biorę.
Chociaż muszę przyznać, że mój endo zawsze powtarzał, że picie niegazowanej wody powinno pomóc. Bo migrena wynika z niedotlenienia. Teraz w ciąży udało mi się uniknąć bólów, ale pije minimum 4 litry wody, oprócz innych napojów. A to jest minimum, więc zdarza mi się częściej.

Powodzenia!

Tez mnie mecza migreny ale raczej w miesiacach zimnych jesien-zima. Nawet neurolog przepisal mi silne leki ale bole sie nie pojawiały i nie wykupilam. Przed przepisaniem zapytala sie czy w najblizszym czasie nie planuje dziecka. Powiedzialam, ze nie a za chwile dowiedzialam sie o ciazy :)

Dzięki za miłe słowa. Moje migreny na szczęście są w fazie początkowej i zwyczajnie ibuprom mi pomaga. Jak będą silniejsze bóle, a nie spodziewam się niczego innego, to wtedy neurolog city.

Dziewczyny, trzymajcie za mnie i mojego K mocno kciuki, życzcie powodzenia, czy co tam innego. W poniedziałek idę podpisać umowę najmu naszego mieszkania starego i mam nadzieję, że następny miesiąc nie będzie już w plecy. A jak się wszystko uda, to znalazłam takie cacko dla dziewczyn na olx :D
Link do: Sprzedam wózek bliźniaczy 3w1

reklama
Klaudia ten Bebetto ladniejszy bo nie aż taki różowy. Jednak miała na pewno bedziesz stroic na maxa i juz dla mnie troche tego różu za dużo bedzie. No i cena, tu masz nowy w tej cenie. Co nowy to jednak nowy no ale moge bie byc obiektywna co do wózka bo ten model bardzo mi sie podoba :)

Ja dzis wysprzatalam, zrobilam salatke na wieczor, obejrzalam Royal Wedding. Dziś mamy pierwszą rocznce ślubu wiec przypominam sobie jak to było pieknie wtedy. Potem moze pochwale sie kilkoma zdjeciami z tego dnia :) Dostalam tez prezent od męża [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 858391
Co do wózka to się zgadzam [emoji106] dla mnie za dużo różu wszędzie [emoji14] no i co jak urodzi się chłopczyk ? :) Na Facebooku jestem na takiej grupie gdzie jest dużo dziewczyn w ciąży i jednej od początku mówili że chłopczyk a tu nagle okazuje się że dziewczynka :) ja bym chyba zwariowała :D chociaż lepiej będzie mi ubrać dziewczynkę w te ciuszki chłopięce niż na odwrót.. :D
Fajnie że dostałaś prezent :) mam nadzieję że ja kiedyś też się doczekam :D

Ostatnia edycja:
Do góry