reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Klaudia ten Bebetto ladniejszy bo nie aż taki różowy. Jednak miała na pewno bedziesz stroic na maxa i juz dla mnie troche tego różu za dużo bedzie. No i cena, tu masz nowy w tej cenie. Co nowy to jednak nowy no ale moge bie byc obiektywna co do wózka bo ten model bardzo mi sie podoba :)

Ja dzis wysprzatalam, zrobilam salatke na wieczor, obejrzalam Royal Wedding. Dziś mamy pierwszą rocznce ślubu wiec przypominam sobie jak to było pieknie wtedy. Potem moze pochwale sie kilkoma zdjeciami z tego dnia :) Dostalam tez prezent od męża [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 858391

No właśnie już dogadaliśmy z K , że ten pierwszy śliczny ale jednak za różowy no i w dodatku używany, mimo , że nowy kosztuje ponad 2tys to lepiej kupić w cenie używanego nowy bebetto. Ładnie na różowo przystroić i tez będzie ślicznie :) dziękuje za opinie :**

Cudowny prezent :**
Wszystkiego Dobrego dla Was !!:**

A ja dzisiaj przechodzę jakiś marudny dzien.. jeszcze jestem zła na K ale już mu nie będę tego okazywać , bo ja 7miesiecy siedzę na tyłku a on bo pracuje to mu wolno.. dzisiaj skończyli wcześniej i chcą jechać do K kuzyna i reszty kolegów którzy zostali na innej budowie i mieszkają gdzie indziej. Czyli szykuje się grill, picie i ogólnie męska imprezka. Napisał , że może zostać sam i nie jechać bo ważniejsze jest dla niego żebym się nie denerwowala, zwłaszcza teraz. Ale przecież nie każe mu zostać jak wszyscy jadą.. niech ma jakąś odskocznię.. dla mnie ważniejsze jest dziecko niż jakieś imprezy i wyjścia, całą ciążę tak uważałam i chyba dzisiaj hormony mną kierują bo też bym chciała wyjść do znajomych, napić się, odreagować... I czuję się z tą mysla jak wyrodna matka która nawet jeszcze nie jestem...

reklama
No właśnie już dogadaliśmy z K , że ten pierwszy śliczny ale jednak za różowy no i w dodatku używany, mimo , że nowy kosztuje ponad 2tys to lepiej kupić w cenie używanego nowy bebetto. Ładnie na różowo przystroić i tez będzie ślicznie :) dziękuje za opinie :**

A ja dzisiaj przechodzę jakiś marudny dzien.. jeszcze jestem zła na K ale już mu nie będę tego okazywać , bo ja 7miesiecy siedzę na tyłku a on bo pracuje to mu wolno.. dzisiaj skończyli wcześniej i chcą jechać do K kuzyna i reszty kolegów którzy zostali na innej budowie i mieszkają gdzie indziej. Czyli szykuje się grill, picie i ogólnie męska imprezka. Napisał , że może zostać sam i nie jechać bo ważniejsze jest dla niego żebym się nie denerwowala, zwłaszcza teraz. Ale przecież nie każe mu zostać jak wszyscy jadą.. niech ma jakąś odskocznię.. dla mnie ważniejsze jest dziecko niż jakieś imprezy i wyjścia, całą ciążę tak uważałam i chyba dzisiaj hormony mną kierują bo też bym chciała wyjść do znajomych, napić się, odreagować... I czuję się z tą mysla jak wyrodna matka która nawet jeszcze nie jestem...
Klaudia a dlaczego ty właściwie siedzisz na tyłku ? Wydaje mi się że kiedyś pisałaś że polegujesz dużo

Dzięki za miłe słowa. Moje migreny na szczęście są w fazie początkowej i zwyczajnie ibuprom mi pomaga. Jak będą silniejsze bóle, a nie spodziewam się niczego innego, to wtedy neurolog city.

Dziewczyny, trzymajcie za mnie i mojego K mocno kciuki, życzcie powodzenia, czy co tam innego. W poniedziałek idę podpisać umowę najmu naszego mieszkania starego i mam nadzieję, że następny miesiąc nie będzie już w plecy. A jak się wszystko uda, to znalazłam takie cacko dla dziewczyn na olx :D
Link do: Sprzedam wózek bliźniaczy 3w1

Trzymam mocno !! :***
Czyli wynajmujecie swoje stare a sami wynajmujecie od kogoś innego ? A czemu tamtego nie sprzedacie ? Pisałaś już kiedyś o tym na ten temat , ale nie pamiętam :)
Wózek śliczny ❤️ biały, idealny ❤️

Jak samopoczucie dziś ?:)
Nudny weekend przede mną.. odzywajcie się czasem :D
U mnie spoko. Chociaż teraz odpoczywam i leżę[emoji4]mąż sprząta, więc mam chwilę dla siebie[emoji4] jeszcze potem jakiś spacer, a potem książka[emoji16]

@chomiczka007 gratulacje z okazji rocznicy ślubu![emoji16]

Też oglądałam Royal Wedding[emoji16]

Czyli u Ciebie lepiej nie odpoczywać :(
A nie ma żadnych masaży czy czegoś na tą rwę ? :/
Ooo bliźniaki :D czyli u Ciebie też byla szansa na dwójkę ?:)

no ja najlepiej jakbym się ruszała 24/h i nie spała haha :D xD muszę zapytać ginekologa jak pójdę czy można jakoś sobie pomóc z tą rwą :( tak u mnie też była szansa, bo akurat w rodzinie mojego taty były bliźniaki :D a tak z mężem się baliśmy xD widzimy teraz co siostra ma.. :D łatwo im nie jest, chłopaki już 2 latka skończyli w kwietniu ;)

A ja wczoraj bylam na imprezie i nie czuje sie jak wyrodna matka [emoji14] wyszlam o 2 w nocy i bylam jedyna niepijaca w towarzystwie :)

Co do wózka to się zgadzam [emoji106] dla mnie za dużo różu wszędzie [emoji14] no i co jak urodzi się chłopczyk ? :) Na Facebooku jestem na takiej grupie gdzie jest dużo dziewczyn w ciąży i jednej od początku mówili że chłopczyk a tu nagle okazuje się że dziewczynka :) ja bym chyba zwariowała :D chociaż lepiej będzie mi ubrać dziewczynkę w te ciuszki chłopięce niż na odwrót.. :D
Fajnie że dostałaś prezent :) pochwal się coś więcej :)
Aaaa . Nawet mnie nie strasz :D
Może skarpetki by pasowały jeśli urodził by się chłopiec :D Hahahaha
Bebetto też bierzemy z dodatkiem różu więc jeśli chodzi o wózek to i tu i tu był by problem :oops:
Ale u nas jest pewne , że dziewczynka.
Nie mówię o swoim lekarzu który potwierdzał córkę od 20tygodnia ale o bardzo dobrym lekarzu z polowkowego, Pani doktor która robiła echo serduszka, a to Pani która jest najlepsza doktorka od echa w całej Polsce. I jeszcze potwierdziła płeć kolejna Pani ginekolog na 3 prenatalnym. :)
Więc mam nadzieję , że nie mylili się po kolei wszyscy :D

Klaudia a dlaczego ty właściwie siedzisz na tyłku ? Wydaje mi się że kiedyś pisałaś że polegujesz dużo
Dużo leżę ale wcześniej to raczej było z nudów, teraz z powodu skurczy i stawiania się brzucha.. a , że siedzę na tyłku to , że 7miesiecy noszę nasze dziecko i nigdzie nie wychodze. Nie imprezuje , nie wychodzę jak wcześniej. Całą ciążę mi tego nie brakowało i miałam to gdzieś , jutro tez pewnie będę miała , dzisiaj jakiś taki dzień mam widocznie , że jestem zła , że on może a ja nie .. eh. Hormony..

Aaaa . Nawet mnie nie strasz :D
Może skarpetki by pasowały jeśli urodził by się chłopiec :D Hahahaha
Bebetto też bierzemy z dodatkiem różu więc jeśli chodzi o wózek to i tu i tu był by problem :oops:
Ale u nas jest pewne , że dziewczynka.
Nie mówię o swoim lekarzu który potwierdzał córkę od 20tygodnia ale o bardzo dobrym lekarzu z polowkowego, Pani doktor która robiła echo serduszka, a to Pani która jest najlepsza doktorka od echa w całej Polsce. I jeszcze potwierdziła płeć kolejna Pani ginekolog na 3 prenatalnym. :)
Więc mam nadzieję , że nie mylili się po kolei wszyscy :D
Jak cię badało tylu lekarzy to pewnie mała szansa na chłopca. U mojej koleżanki siostry było tak że mąż chciał syna bo córkę mają już i mówił że będzie syn . No a lekarz że będzie córka. I jeszcze jak jechali na porodowke to ten mąż mówił że jeszcze nic nie jest przesadzone . No i urodził się chłopiec :D ale ona chodziła do takiego starego pryka lekarza ( coś koło 80 lat ) na starym sprzęcie i na NFZ to mało USG więc jakoś mnie nie dziwi że się pomylił :D

reklama
Do góry