reklama
karkula309
Fanka BB :)
U mnie dzis też nudno..mąż do 19 w pracy. Przyznam że nie wiem jak wytrzymujesz bez swojego tak długo. Mnie tak jak dzisiaj już szlak trafiaJak samopoczucie dziś ?
Nudny weekend przede mną.. odzywajcie się czasem
Oglądam jakieś głupie seriale w TV i gram w grę. Wbiłam 160 level w ciągu tygodnia
G
gosc12
Gość
G
gosc12
Gość
Dobrze , że palca nie ukroilasKupiłam tylko gaziki, plastry i octanisept a mąż ma mi po pracy kupić w innej aptece te plastry, o których mówiła chomiczka, imitujące szwy. Ale sobie narobiłam, masakra, krew leciała okropnie
G
gosc12
Gość
W jaką grę ?U mnie dzis też nudno..mąż do 19 w pracy. Przyznam że nie wiem jak wytrzymujesz bez swojego tak długo. Mnie tak jak dzisiaj już szlak trafia
Oglądam jakieś głupie seriale w TV i gram w grę. Wbiłam 160 level w ciągu tygodnia
Przyzwyczaiłam się chyba leci dzień za dniem i tylko odliczam do jego powrotu
Teraz będzie 30 ego. Na trzy dni tylko.. jedzie na cały czerwiec i przyjeżdża na początku lipca.. a później już będzie długo bo aż do września
karkula309
O takąW jaką grę ?
Przyzwyczaiłam się chyba leci dzień za dniem i tylko odliczam do jego powrotu
Teraz będzie 30 ego. Na trzy dni tylko.. jedzie na cały czerwiec i przyjeżdża na początku lipca.. a później już będzie długo bo aż do września [emoji173]️
Załączniki
oliwiapatrycja
Ja posprzątałam , zrobiłam 2 prania, zjadłam obiad i już bym poszla spać, usypiam już z telefonem w reku może dzisiaj pojedziemy już po tą kołyskę jak maż by wrócił wcześniejJak samopoczucie dziś ?
madziula92
Jak samopoczucie dziś ?
jak się rozchodziłam to rwa mi nie dokucza..ale jak pójdę spać to się na pewno odezwie zrobiłam 3 prania, byłam na spacerze z bliźniakami od mojej siostry i właśnie sprzątam
reklama
G
gosc12
Gość
I przez Ciebie zacznę ściągać gry haha