Angelika22
Fanka BB :)
Czyli jednak alergia przykro mi..
My daliśmy 600 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jednak alergia przykro mi..
Nie pomogę Ci w kwestii żelaza... Ale ja od początku mam przy smarkaniu krew. I mimo, że wyniki krwi mam ok, to się nic nie zmienia. W czasie ciąży po prostu naczynka krwionośne są osłabione. Oczywiście nie mówię o krwotoku z nosa, czy coś.
Jakieś tam pojedyncze rzeczy trzeba dokupić , kosmetyczne bardziej a tak już większość chyba jest przynajmniej tak mi się wydaje teraz takie apteczne czy kosmetyki narazie nie kupuje bo bede mieć po taniości lub za darmo bo mojego meza chrzestna jest kierownikiem apteki więc zawsze coś załatwi, ostatnio dostałam jakieś kremy ,na slonce z wysokim filtrem, balsam wszystko z musteli dla małej , już bedzie miała się czym smarować na początekTo chyba już wyprawka gotowa ?
To mi przypomniałaś pewną sytuację, jak byłam z moim na zakupach gdzieś w galerii i też ekspedientka w jednym sklepie tak latała wokół niego a słodziła mu a ślepiami trzaskała. Nie wiem czy wokół każdego tak skakała ale mój to trochę skępowany był na początku ale potem mu przypasowało a ja się wnerwiłam i spławiłam laskę grzecznie i stanowczo. Oczywiście mój podłapał już temat i potem do końca dnia się drażnił ze mną że zazdrosna jestem to pewnie mi jeszcze na nim zależy..
A to super. Zawsze nawet jakieś próbki się przydadzą ja też myślałam , że mamy liste zamknięta a co kilka dni dopisuje coś jeszczeJakieś tam pojedyncze rzeczy trzeba dokupić , kosmetyczne bardziej a tak już większość chyba jest przynajmniej tak mi się wydaje teraz takie apteczne czy kosmetyki narazie nie kupuje bo bede mieć po taniości lub za darmo bo mojego meza chrzestna jest kierownikiem apteki więc zawsze coś załatwi, ostatnio dostałam jakieś kremy ,na slonce z wysokim filtrem, balsam wszystko z musteli dla małej , już bedzie miała się czym smarować na początek
Ale mnie dziś brzuszek boli. Jakoś tak pod pepkiem lekko z prawej strony...
Tak,po mleku ,smietanie i lodach jak narazie..A kupujesz używany wózek ? Bo jeśli nowy to w nowym dają chyba folie
Nam też bardzo dużo poszło kasy w tym miesiącu.. za dużo.. i dzisiaj doszliśmy do wniosku , że na remont mieszkania wydaliśmy do dziś 4tys , na odstępne od września 3.5 tys. I nie będziemy dalej tego ciganac. Tylko bierzemy kredyt na początku miesiąca i meblujemy się w całości w lipcu. A we wrześniu się wyprowadzamy. Bo co miesiąc kupować jeden mebel a płacić za wynajem co miesiąc i wchodzić Raz na jakiś czas żeby tylko zajrzeć to kompletna głupota. Dlatego musimy sie wziąć za nasze gniazdko i w końcu je skończyć. A K będzie miesiąc po porodzie przy nas to zdazymy wszystko kupić mam nadzieję , że uda nam się połączyć opiekę nad dzieckiem z meblowaniem mieszkania..
To super a prócz kołyski kupujecie też łóżeczko ?
Chętnie się z tobą zamienię.. ja nie nawidzisz mleka, kefiru, białego sera itp..
Szkoda , że nie możesz jeść tego co lubisz. A masz biegunkę po lodach, a sprawdzałaś czy po mleku itp też ?
Gratuluję :*****
Wroci :*Mam nadzieje ze i moja wróci do poprzedniej pozycji
To są te skurcze przepowiadające. Nie wiem jak u Ciebie ale ja na te twardnienia biorę magnez i luteinę. Mam sprawdzać czy nie ma na dzień więcej niż 7-10 bo wtedy szpital.. tyle , że ja nie zawsze czuje, dopiero jak dotknę brzucha to widzę , że jak kamień mam.. obserwuj u siebie i poinformuj lekarza mozePewnie dzidzia uciska na jelito. Takie bóle zazwyczaj nie trwają długo, dzień, dwa bo dzidzia zmieni położenie i ból ustępuje.
Ja tak od 3 dni zauważyłam że dość często napina mi się brzuszek, twardnieje i mam lekkie skurcze. A łykam 3 tabl magnezu oprócz femibionu. Muszę zaobserwować czy się czasem nie będzie nasilać..