zanka200389
Fanka BB :)
Nie wiem ale mogę napisać ile mój młody dostał 1000Mam pytanie z innej beczki, ile teraz daje się kaski na prezent na chrzest jeśli jest się chrzestnym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem ale mogę napisać ile mój młody dostał 1000Mam pytanie z innej beczki, ile teraz daje się kaski na prezent na chrzest jeśli jest się chrzestnym?
Brzmi pysznie[emoji16] zdolny mąż[emoji16]Dziewczyny muszę się wam pochwalić ..
Mój mąż dzisiaj chyba pierwszy raz zrobił obiad dla mnie . Kurde mile to a widzę że on też dowartościowany
Zaserwował mi gulasz z bananami . Chyba musi mi się libido na wieczór podnieść żeby chciał więcej gotować
Nie oceniam jak to wygląda ale smakuje pysznie Zobacz załącznik 858142
Ale robisz smaka[emoji16] pochłonęłabym[emoji16]Szalałyście ostatnio z wypiekami to ja też się zmobilizowałam. Dzisiaj urodziny mojej mamy i przywiozłam jej ciasto z rabarbarem zamiast torta [emoji5]
Zobacz załącznik 858153
Cudna kołyska[emoji7]Znalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicy za 120 zł więc chyba opłaca się kupić Zobacz załącznik 858180 Zobacz załącznik 858182
Wiesz co, moim zdaniem to zależy od rodziców. Mój mąż teraz niedawno (prawie rok temu[emoji23]) został chrzestnym i rodzice dziecka powiedzieli, że kategorycznie nie chcą żadnej kasy. Powiedzieli, żebyśmy kupili coś na pamiątkę[emoji5]Kupiliśmy złote kolczyki i zabawkę.Mam pytanie z innej beczki, ile teraz daje się kaski na prezent na chrzest jeśli jest się chrzestnym?
Serio? Dajesz mi nadzieje..
Ja też tak mamTeż tak mam takie rozpychanie czuje wypinanie , a nie jak wcześniej fikołki , już coraz mniej miejsca na takie wygibasy bobaski mają
Gdyby chodziło o dziewczynkę też bym kupiła biżuterię ale to chłopiecJa kupiłam siostrzenicy komplet biżuterii złoty bransoletka i łańcuszek. Trochę na wyrost bo taki grecki wzór ale teraz ma 13lat i widzę, że chętnie go nosi. Dawałam coś ok 600zł.
Ale super wieści [emoji7]Jagódka jest nadal Jagódka, mam zdjęcie warg sromowych [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Waży 800 gram I ta cyste co wcześniej była już jej nie widział więc najprawdopodobniej się wchlonela jupii
Ja tak mialam w ubieglym tyg i znow jest glowka w dolKurcze mam wrażenie że moja mała się obróciła, a w 27 tygodniu była głową w dół, teraz czuje inaczej od wczoraj ,jakby nie powiem po czym mnie dotykała , siedziec na dupie się jej teraz zachcialo....
A kupujesz używany wózek ? Bo jeśli nowy to w nowym dają chyba folieTo dzisiaj dzien zakupowy mialas
Ja też musze te folie na wózek bo o tym zapomnialam a napewno się przyda dobrze że o tym napisalas
To w CCC jakieś wyprzedaże teraz ?
Też bym sobie cos kupila ale jakos w tym miesiacu sporo wydatkow . A jeszcze moje usg 250 zł , skąd tu kase brać tyle potrzeb w przyszlym miesicu coś muszę wkoncu i sobie kupić ale tą kołyskę chyba kupię bo już taniej nie znajde , wstępnie umówiłam się na niedzielę po odbiór
To super a prócz kołyski kupujecie też łóżeczko ?Już się umowilam na niedzielę rano na odbiór bo jutro moj w pracy to już w niedzielę muszę dopiero 40 km dalej ale za taką cene warto , wczoraj dałam rade przejechać 110 km w jedna stronę to i 40km dam radę
Chętnie się z tobą zamienię.. ja nie nawidzisz mleka, kefiru, białego sera itp..Moze sie odwidza.. ale lubie nabial.. maslo.. mleko.. j.naturalny.. kefiry.. i co mam kupowac bez laktozy? Mam uwazac na produkty bo wiele zawiera laktoze? Ech.. do dupy..
Gratuluję :*****Jagódka jest nadal Jagódka, mam zdjęcie warg sromowych ❤❤❤❤
Waży 800 gram I ta cyste co wcześniej była już jej nie widział więc najprawdopodobniej się wchlonela jupii