reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jagódka jest nadal Jagódka, mam zdjęcie warg sromowych ❤❤❤❤
Waży 800 gram :) I ta cyste co wcześniej była już jej nie widział więc najprawdopodobniej się wchlonela jupii :)
Super wieści:) a tak się martwiłaś tą cystą. Myślałam, że moja taka mała ale widzę że twoja Jagódka z wagą podobnie jak moja. W 25tc 4 dni miała 700g

reklama
Moja bratowa pielęgniarka dała mi radę przed badaniem na krzywą cukrową, żeby nie jeść na kolację dzień przed żadnego nabiału bo cukier w nim zawarty dłużej się metabolizuje i zawyży nam wynik na czczo. Najlepiej zjeść pieczywo pełne z wędliną i pomidorem. Tak zrobiłam i cukier miałam 75. A tak to zawsze koło 90 bo jestem w tej ciąży bardzo mleczna i jem dużo serów i do wszystkiego pije mleko.
Dziękuję za odpowiedź dziś cały dzień o tym myślę po przeanalizowaniu od 9.05 listy co zjadałam boom nabiał przed 22 i może tu leży problem (tak mi poleciła dietetyk hehehe)dziś zjem kanapkę i jutro napisze czy coś się zmieniło

Czyli jednak nabiał ? Przewalone . Ale chociaż tyle że wiesz czego unikać
Tak,tylko ja uwielbiam nabial.. :( bede musiala kupowac bez laktozy ,tylko czy to jest zdrowe? Bo to ludzki twór jest.. wiem ze mleko,smietanke,lody,nawet maslo.. ale nie probowalam z jogurtami naturalnymi ,kefirem.. ale to za pare dni zeby troche jelita odpoczely..

reklama
Do góry