Super wieści a tak się martwiłaś tą cystą. Myślałam, że moja taka mała ale widzę że twoja Jagódka z wagą podobnie jak moja. W 25tc 4 dni miała 700gJagódka jest nadal Jagódka, mam zdjęcie warg sromowych ❤❤❤❤
Waży 800 gram I ta cyste co wcześniej była już jej nie widział więc najprawdopodobniej się wchlonela jupii
reklama
Dziękuję za odpowiedź dziś cały dzień o tym myślę po przeanalizowaniu od 9.05 listy co zjadałam boom nabiał przed 22 i może tu leży problem (tak mi poleciła dietetyk hehehe)dziś zjem kanapkę i jutro napisze czy coś się zmieniłoMoja bratowa pielęgniarka dała mi radę przed badaniem na krzywą cukrową, żeby nie jeść na kolację dzień przed żadnego nabiału bo cukier w nim zawarty dłużej się metabolizuje i zawyży nam wynik na czczo. Najlepiej zjeść pieczywo pełne z wędliną i pomidorem. Tak zrobiłam i cukier miałam 75. A tak to zawsze koło 90 bo jestem w tej ciąży bardzo mleczna i jem dużo serów i do wszystkiego pije mleko.
Różyczka91
Aktywna w BB
U mojej mamy są identyczne talerzyki! wszystkiego najlepszego dla Mamy!Szalałyście ostatnio z wypiekami to ja też się zmobilizowałam. Dzisiaj urodziny mojej mamy i przywiozłam jej ciasto z rabarbarem zamiast torta ☺
Zobacz załącznik 858153
Kasiula8989
Fanka BB :)
Super wieści a tak się martwiłaś tą cystą. Myślałam, że moja taka mała ale widzę że twoja Jagódka z wagą podobnie jak moja. W 25tc 4 dni miała 700g
Nie, mówił że waga jak najbardziej dobra
karkula309
Fanka BB :)
Czyli jednak nabiał ? Przewalone . Ale chociaż tyle że wiesz czego unikaćEch.. lody to byl glupi pomysl dobrze ze w domu jestem..
24tc i 4dni miało być. Mój gin też nic nie mówił ale dzieciaczki niektórych z nas miały 900g a nawet więcej. w 24tcNie, mówił że waga jak najbardziej dobra
Czyli jednak alergia [emoji20] przykro mi..
Po ciazy już powinno być okej
Mam pytanie z innej beczki, ile teraz daje się kaski na prezent na chrzest jeśli jest się chrzestnym?
My mieliśmy w niedziele komunie chrześnicy męża to daliśmy 1000zł
E
Ewka34
Gość
Tak,tylko ja uwielbiam nabial.. bede musiala kupowac bez laktozy ,tylko czy to jest zdrowe? Bo to ludzki twór jest.. wiem ze mleko,smietanke,lody,nawet maslo.. ale nie probowalam z jogurtami naturalnymi ,kefirem.. ale to za pare dni zeby troche jelita odpoczely..Czyli jednak nabiał ? Przewalone . Ale chociaż tyle że wiesz czego unikać
reklama
E
Ewka34
Gość
Serio? Dajesz mi nadzieje..Po ciazy już powinno być okej