G
gosc12
Gość
Już zddzwoniłam się z położna będzie przychodziła od przyszłego tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba że przyjedzie z dziewczyną ale co tam mam dobre wytłumaczenie
Chyba tez musialabym..Już zddzwoniłam się z położna będzie przychodziła od przyszłego tygodnia
Dzwoniłam do nich przed chwilą. czeka się do 5 dni roboczych , chyba , że nie maja na stanie to od 2-4 tygodni ale jeśli chcemy mieć pewność że na pewno dostarcza na czas , to możemy zamówić a w wiadomości do sprzedawcy napisać np. że chcemy żeby był dostarczony na pierwszy tydzień lipca więc jestem spokojnaTo lekko zdarzysz albo na styk jak powiesz ze chcialabys w przeciagu 4 tyg to moze ci tak zrobia
Wygląda mega i napewno smaczneSzalałyście ostatnio z wypiekami to ja też się zmobilizowałam. Dzisiaj urodziny mojej mamy i przywiozłam jej ciasto z rabarbarem zamiast torta ☺
Zobacz załącznik 858153
Wiem, tak zrobię następnym razem. Nie wiem jakim cudem się powstrzymałam bo do takich osób nad zwyczaj spokojnych nie należę. Ale wyzylam się później na K , że nie potrafił olać lub buzi otworzyc , że poradzimy sobie sami. Z chęcią się przejdę następnym razem i zrobię jej wstydBardzo kulturalnie można taką dziumdzię załatwić Jesteś w sklepie i jesteś klientką, masz prawo powiedzieć jej w oczy, że jak będzie potrzebna, to ją zawołacie (najlepiej tak aby inni klienci to słyszeli), jeśli skuma o co kaman, to powinna się oddalić, a jak nadal będzie nadskakiwać, to możesz ją poprosić o kierownika sklepu. Nie ważne, że znacie ją osobiście, czy też mąż, ciotka czy wujek, ona jest w pracy. Jak się nie dostosuje, to kierownik załatwia sprawę.
Haha. Na wieszakach ? No trochę się nazbierałoJejus ile ciuchow..
Ło. Ale pychotkaSzalałyście ostatnio z wypiekami to ja też się zmobilizowałam. Dzisiaj urodziny mojej mamy i przywiozłam jej ciasto z rabarbarem zamiast torta ☺
Zobacz załącznik 858153
Mam nadzieję , że będzie dobrze a nie ma lodów jakiś nie na bazie mleka krowiego ?Skusilam sie na loda.. ciekawe czy bedzie bedzie rewolucja jelitowa..
No troszkę.. ale tam są cienkie sweterki, grubsze sweterki, bluzy, polarki , cienkie kurteczki , grube kurtki, kombinezony na zimę itp. Mam nadzieję , że się przydadzą u siebie będzie miała swoją szafę więc porozwieszam wszytko inaczej, będe przynajmniej widziała w czym jeszcze nie byłaHaha dokładnie tak samo pomyslalam. Poszalalas jakbyś miała mieć 2 dzieci już może nic nie kupuj bo nie zdąży mała u rac a wyrosnie.
Zadzwonić ?Chyba tez musialabym..
Slyszalam ze sa lody bez laktozy.. zobaczymy co bedzieŁo. Ale pychotka
Mam nadzieję , że będzie dobrze a nie ma lodów jakiś nie na bazie mleka krowiego ?
No troszkę.. ale tam są cienkie sweterki, grubsze sweterki, bluzy, polarki , cienkie kurteczki , grube kurtki, kombinezony na zimę itp. Mam nadzieję , że się przydadzą u siebie będzie miała swoją szafę więc porozwieszam wszytko inaczej, będe przynajmniej widziała w czym jeszcze nie była
Zadzwonić ?
Ja miałam nie dzwonić , byłam przeciwna przychodzenia obcej kobiety bo niby o czym ja mam z nią rozmawiać. Ale jak ja poznałam w szpitalu to okazała się super babką. Pogada, wytłumaczy, uspokoi. Posłuchamy serduszka małej i będzie sprawdzała mi ten brzuch, czy nie twardnieje , będę spokojniejsza na pewno
Wasze dzieciaczki też takie wstydliwe ?
Tak się rusza, że całym brzuchem kołysze . Jak by normalnie pupa jeździła w te i spowrotem a jak chce nagrać to nagle koniec.. albo jak odslonie bluzkę to też nagle spokój.. w końcu nie będę miała żadnej pamiątki z jej wybryków w czasie pobytu w brzuszku