reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To lekko zdarzysz ;) albo na styk :p jak powiesz ze chcialabys w przeciagu 4 tyg to moze ci tak zrobia ;)
Dzwoniłam do nich przed chwilą. czeka się do 5 dni roboczych , chyba , że nie maja na stanie to od 2-4 tygodni :) ale jeśli chcemy mieć pewność że na pewno dostarcza na czas , to możemy zamówić a w wiadomości do sprzedawcy napisać np. że chcemy żeby był dostarczony na pierwszy tydzień lipca :) więc jestem spokojna :):)

Bardzo kulturalnie można taką dziumdzię załatwić :D Jesteś w sklepie i jesteś klientką, masz prawo powiedzieć jej w oczy, że jak będzie potrzebna, to ją zawołacie (najlepiej tak aby inni klienci to słyszeli), jeśli skuma o co kaman, to powinna się oddalić, a jak nadal będzie nadskakiwać, to możesz ją poprosić o kierownika sklepu. Nie ważne, że znacie ją osobiście, czy też mąż, ciotka czy wujek, ona jest w pracy. Jak się nie dostosuje, to kierownik załatwia sprawę.
Wiem, tak zrobię następnym razem. Nie wiem jakim cudem się powstrzymałam bo do takich osób nad zwyczaj spokojnych nie należę. Ale wyzylam się później na K , że nie potrafił olać lub buzi otworzyc , że poradzimy sobie sami. Z chęcią się przejdę następnym razem i zrobię jej wstyd :D
Ale natarczywa strasznie... Wrr.

IMG_20180518_163612.png

Załączniki

• IMG_20180518_163612.png
    IMG_20180518_163612.png
    326,9 KB · Wyświetleń: 460
Szalałyście ostatnio z wypiekami to ja też się zmobilizowałam. Dzisiaj urodziny mojej mamy i przywiozłam jej ciasto z rabarbarem zamiast torta ☺
Zobacz załącznik 858153
Ło. Ale pychotka ❤️
Skusilam sie na loda.. ciekawe czy bedzie bedzie rewolucja jelitowa.. :oops:
Mam nadzieję , że będzie dobrze :( a nie ma lodów jakiś nie na bazie mleka krowiego ? :oops:
Haha dokładnie tak samo pomyslalam. Poszalalas jakbyś miała mieć 2 dzieci:) już może nic nie kupuj :) bo nie zdąży mała u rac a wyrosnie.
No troszkę.. ale tam są cienkie sweterki, grubsze sweterki, bluzy, polarki , cienkie kurteczki , grube kurtki, kombinezony na zimę itp. Mam nadzieję , że się przydadzą :D u siebie będzie miała swoją szafę więc porozwieszam wszytko inaczej, będe przynajmniej widziała w czym jeszcze nie była :D
Chyba tez musialabym.. :confused:
Zadzwonić ?
Ja miałam nie dzwonić , byłam przeciwna przychodzenia obcej kobiety bo niby o czym ja mam z nią rozmawiać. Ale jak ja poznałam w szpitalu to okazała się super babką. Pogada, wytłumaczy, uspokoi. Posłuchamy serduszka małej i będzie sprawdzała mi ten brzuch, czy nie twardnieje , będę spokojniejsza na pewno :)

Wasze dzieciaczki też takie wstydliwe ?:laugh2:
Tak się rusza, że całym brzuchem kołysze . Jak by normalnie pupa jeździła w te i spowrotem :D a jak chce nagrać to nagle koniec.. albo jak odslonie bluzkę to też nagle spokój.. w końcu nie będę miała żadnej pamiątki z jej wybryków w czasie pobytu w brzuszku :sorry2:

reklama
Ło. Ale pychotka ❤️

Mam nadzieję , że będzie dobrze :( a nie ma lodów jakiś nie na bazie mleka krowiego ? :oops:

No troszkę.. ale tam są cienkie sweterki, grubsze sweterki, bluzy, polarki , cienkie kurteczki , grube kurtki, kombinezony na zimę itp. Mam nadzieję , że się przydadzą :D u siebie będzie miała swoją szafę więc porozwieszam wszytko inaczej, będe przynajmniej widziała w czym jeszcze nie była :D

Zadzwonić ?
Ja miałam nie dzwonić , byłam przeciwna przychodzenia obcej kobiety bo niby o czym ja mam z nią rozmawiać. Ale jak ja poznałam w szpitalu to okazała się super babką. Pogada, wytłumaczy, uspokoi. Posłuchamy serduszka małej i będzie sprawdzała mi ten brzuch, czy nie twardnieje , będę spokojniejsza na pewno :)

Wasze dzieciaczki też takie wstydliwe ?:laugh2:
Tak się rusza, że całym brzuchem kołysze . Jak by normalnie pupa jeździła w te i spowrotem :D a jak chce nagrać to nagle koniec.. albo jak odslonie bluzkę to też nagle spokój.. w końcu nie będę miała żadnej pamiątki z jej wybryków w czasie pobytu w brzuszku :sorry2:
Slyszalam ze sa lody bez laktozy.. zobaczymy co bedzie ;)
Co do poloznej.. kurcze nie jest mi potrzebna chyba.. :/
Moja tez taka jest,jak ja dotykam brzucha to nie przestaje kopac,jak maz ,tez nie, ale jak corcia chce to cisza.. :p nagrac tez nie nagram ,ale moj widzial jak wariowala ;)

Do góry