reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To się robi tak że smaży się kurczaka( pieprz sól papryka ostra i slodka ) z cebulką , dodaje się kostkę rosołowa i dusi a później dodaje się banany dojrzałe i dużo przyprawy curry i łyżkę przecieru pomidorowego . Mi to bardzo smakuje takie ostro słodkie :) i lubimy curry
Ale nie powiem jak pierwszy raz byłam na obiedzie u teściowej i ona mówi że ' gulasz z bananami ' to na samą myśl chciało mi się rzygać :D ale jak spróbowałam to przeszło :)
Nie zawsze to co dziwnie wyglada czy brzmi jest niesmaczne :p ja nie lubie takich polaczen wiec u mnie odpada :p

Nie zawsze to co dziwnie wyglada czy brzmi jest niesmaczne [emoji14] ja nie lubie takich polaczen wiec u mnie odpada :p
Ja nie wiedziałam że lubię ale odkąd jestem z moim i jemy w domu rodzinnym męża to się przełamałam :) teraz to właśnie są moje ulubione dania. Albo filety smażone, normalne kotlety i na to ananas z puszki, żurawina i ser żółty i to zapiec.. mmm pychotka
Ale wiadomo każdy ma inne smaki :) jak mieszkaliśmy z moimi rodzicami to tak nie gotowałam bo mój tato lubi tylko tradycyjne jedzenie . Ale teraz jak na swoim to gotuje co bądź . Mąż umyślił na przyszły tydzień kurczaka z sosem truskawkowym :)

Ja nie wiedziałam że lubię ale odkąd jestem z moim i jemy w domu rodzinnym męża to się przełamałam :) teraz to właśnie są moje ulubione dania. Albo filety smażone, normalne kotlety i na to ananas z puszki, żurawina i ser żółty i to zapiec.. mmm pychotka
Ale wiadomo każdy ma inne smaki :) jak mieszkaliśmy z moimi rodzicami to tak nie gotowałam bo mój tato lubi tylko tradycyjne jedzenie . Ale teraz jak na swoim to gotuje co bądź . Mąż umyślił na przyszły tydzień kurczaka z sosem truskawkowym :)
Jadlam kaczke z malinami i jakos mi nie przypadla :p ja chyba tez wole tradycyjna polska kuchnie :p

Masz jeszcze miejsce na te ciuszki? [emoji50]

Mam, tylko pudelek braklo. I w sumie jak tak patrzę to nie jest tego jakos nie wiadomo ile :D to są trzy pudełka z body długi rękaw. Jeszcze wyjdą z trzy pudełka. Tak samo będzie z krótkim rękawem.
15266519637431420051627.jpg
To są pajacyki 62
Jeszcze będzie jedno pudełko 68 i jedno pudełko 56 więc też nie masa chyba :)
1526652038066304737505.jpg

Jeszcze leginsy, polspiochy, spiochy, kaftaniki itp.
A w szafie wiszą , sweterki, bluzy, kurtki itp. ale brakło wieszaczkow i na jednym wiszą bo dwie/trzy pary :)
1526652112661871281151.jpg

Załączniki

• 15266519637431420051627.jpg
    15266519637431420051627.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 452
  • 1526652038066304737505.jpg
    1526652038066304737505.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 447
  • 1526652112661871281151.jpg
    1526652112661871281151.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 447
reklama
To lekko zdarzysz ;) albo na styk :p jak powiesz ze chcialabys w przeciagu 4 tyg to moze ci tak zrobia ;)
Muszę jeszcze raz iść do sklepu , dopytać czy da się u nich kupić nosidełko maxi Cosi Citi bo jeśli nie i da się tylko nosidełko z zestawu bebetto to odpada. I będę zamawiała przez internet. Pogadam z Kamilem wieczorem i chyba w tygodniu zamówię albo w sklepie albo online, żeby mieć spokojna głowę :)

Do góry