oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wie lepiej co chce napisaćAch ten slownik w telefonie [emoji23][emoji23][emoji23]
Pizzaaaa.. ❤❤❤ zjadlabymPrzeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać
U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie
Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]
Zobacz załącznik 858174Zobacz załącznik 858175Zobacz załącznik 858176Zobacz załącznik 858177Zobacz załącznik 858178Zobacz załącznik 858179Zobacz załącznik 858181
Może dzidzia się tak wypina ?Ale mnie dziś brzuszek boli. Jakoś tak pod pepkiem lekko z prawej strony...
Znalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicy za 120 zł więc chyba opłaca się kupić Zobacz załącznik 858180 Zobacz załącznik 858182
Pizzaaaa.. [emoji173][emoji173][emoji173] zjadlabym
Piekne ciuszki wygladasz kwitnaco [emoji173]
Super zakupyPrzeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać
U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie
Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]
Zobacz załącznik 858174Zobacz załącznik 858175Zobacz załącznik 858176Zobacz załącznik 858177Zobacz załącznik 858178Zobacz załącznik 858179Zobacz załącznik 858181
Ale śliczna kupuj bo Ci ktoś sprzątnie sprzed nosaZnalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicy za 120 zł więc chyba opłaca się kupić Zobacz załącznik 858180 Zobacz załącznik 858182
Też tak mam. Rzadko kiedy kopie. Ale to przez coraz mniej miejsca też czuje takie wypychanie , wypinanie. Albo przesuwaniePiszecie z prędkością światła, cieżko odczytać wszystko[emoji3]
Tez tak macie z maluchami że czujecie już mniej kopniaków a tylko takie rozprężanie sie? Od paru dni, dużo mniej kopnięć, tylko brzuch mi sie napina i rośnie kulka - dupke wypycha chyba [emoji3]
Dzisiaj mam baaardzo leniwy dzień, jutro przychodzi rodzinka na urodziny męża, wiec robię tort, zaraz go będę dekorować. Mam nadzieje ze wyjdzie, w ciazy jakoś ciasta mi nie wychodzą [emoji853]