reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja takie sny miałam przed ciążą. Teraz się nie zdążą. I dobrze, bo ja zawsze zazdrosna byłam i te sny tylko to podbijały :/

To nie fajnie się zachowuje... Zrób mu tak samo , ciekawe jak się będzie czuł ..

Ja ostatnio mojemu zrobiłam mega aferę , nie odzywałam się pół dnia. A on zadowolony, cieszył się , że tak go kocham i udowodniłam mu poraz kolejny , że mi na nim zależy XD
Jest taka dziewczyna w housie, która strasznie działa mi na nerwy. Znaja się z czasów szkolnych ale nigdy nic między nimi nie było. Jest tak niska , że mogłaby mi pasek od spodni zębami zapinać i nie świeci uroda jakoś bardzo ale brzydka też nie jest.
Jak idę sama lub z kimś na zakupy to nie podejdzie ale jak już wchodzę z K coś obejrzec, czy kupić to jak by sraczki dostała i leci odrazu. Nie da nam nic pooglądać, rozejrzeć się tylko odrazu stoi i chce wielce pomagać... Jakoś ja znosiłam ale ostatnio myślałam , że już jej coś zrobię. Ledwo weszliśmy do sklepu , podeszliśmy pod wieszak z koszulami , już sięgnęłam żeby pokazać kolor Kamilowi a ona już stoi. I pyta jaki rozmiar podać. Miałam jej powiedzieć , że sraki. Ale opanowałam się , wkurzona odwróciłam i poszłam oglądać swoje. Mój pytał z daleka czy ta ładna czy tamta, miałam krzyknąć że nich ci tamta dobierze jak już stoi i czeka. Ale kiwnelam głowa i poszłam dalej. Nie ma go i nie ma więc idę pod szatnie. Patrze , a ta zdzira pod jego przebieralnia stoi jak pies. Gdzie inne też były zajęte i do nikogo nie podchodziła pomagać. Spojrzałam na nią krzywo i sobie poszła. Siadłam i czekam a ona co chwila zaglądala czy już wyszedł czy nie. W końcu za 5 razem spytała czy pasuje to odpowiedziałam że jeszcze nie widziałam... I już więcej nie przyszła. No żałuję że jej nie zwróciłam uwagi, ale poczekam na kolejną sytuacje...
Sorki za opowieść haha ale chyba musiałam to z siebie wylać jak już jesteśmy w tym temacie :laugh2:

Bardzo kulturalnie można taką dziumdzię załatwić :D Jesteś w sklepie i jesteś klientką, masz prawo powiedzieć jej w oczy, że jak będzie potrzebna, to ją zawołacie (najlepiej tak aby inni klienci to słyszeli), jeśli skuma o co kaman, to powinna się oddalić, a jak nadal będzie nadskakiwać, to możesz ją poprosić o kierownika sklepu. Nie ważne, że znacie ją osobiście, czy też mąż, ciotka czy wujek, ona jest w pracy. Jak się nie dostosuje, to kierownik załatwia sprawę.

Mam, tylko pudelek braklo. I w sumie jak tak patrzę to nie jest tego jakos nie wiadomo ile :D to są trzy pudełka z body długi rękaw. Jeszcze wyjdą z trzy pudełka. Tak samo będzie z krótkim rękawem. Zobacz załącznik 858148To są pajacyki 62
Jeszcze będzie jedno pudełko 68 i jedno pudełko 56 więc też nie masa chyba :)
Zobacz załącznik 858149
Jeszcze leginsy, polspiochy, spiochy, kaftaniki itp.
A w szafie wiszą , sweterki, bluzy, kurtki itp. ale brakło wieszaczkow i na jednym wiszą bo dwie/trzy pary :)
Zobacz załącznik 858150
Jejus ile ciuchow.. :szok:

Szalałyście ostatnio z wypiekami to ja też się zmobilizowałam. Dzisiaj urodziny mojej mamy i przywiozłam jej ciasto z rabarbarem zamiast torta ☺
20180518_155617.jpg

Załączniki

• 20180518_155617.jpg
    20180518_155617.jpg
    878,8 KB · Wyświetleń: 391
reklama
Do góry