reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś w nocy jeszcze miałam głupi sen [emoji24]
Śniło mi się że wylądowałam w szpitalu i miałam mieć cc dużo szybciej...
I w śnie 'film' mi się urywa.
Potem się pytam lekarzy czemu nic nie pamiętam z CC i gdzie jest mała, a oni do mnie że podali mi narkozę bo mała zaczęła tętno tracić i że nie mieli czasu czekać aż zacznie działać znieczulenie w kręgosłup. I że mała na OIOM noworodkowym bo oprócz tego że wcześniak to się okazało, że coś z sercem ma nie tak..
Obudziłam się z płaczem dosłownie.
Za to przedwczoraj snilo mi sie ze jechałam na porodówkę i miałam cc i zmarłam na stole... i chyba jako duch zaczęłam chodzić po oddziale i widziałam jak mój płacze. .. A wczoraj się pytam mojego czy nie boi się ze przy porodzie może mnie stracić i ze jak sobie poradzi z dzieciakami??[emoji53] No i napisał mi dzisiaj esmsa ze nie mam mu takich rzeczy mówić przed snem bo prawie nie spał

reklama
To ja zaprezentuje mój brzucho. 28+3
20180518_081219.jpg

Załączniki

• 20180518_081219.jpg
    20180518_081219.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 435
Pamiętajcie kobity, ze my dla siebie tez musimy czasami coś kupić, dzidzia dzidzią, ale nie zapominajmy o nas! Mateczki później tez musza się pięknie prezentować na spacerkach z wózeczkami, u mnie już 79 dni zostało
Ja o sobie nie zapominam, nie miałabym inaczej w czym z domu wyjsc. W normalnych sklepach we wszystkim wygladam tragicznie. Ratuje mnie tylko h&m mama, ale tez nie ma aż takiego wyboru, w zasadzie trzeba kupować co jest :D a na spacerki z dzidzia będę kupowała jak już nie będzie brzucha :p

Zobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo
- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz :)
Ja powtórzę się tylko po dziewczynach, ze polecam adapter! I nie chce straszyć! Tak z 3 tyg temu facet prawie wjechał mi w dupę!! I gdyby nie to że przejechałam na czerwonym, bo byłam pierwsza przed światłami to leżałabym pewnie teraz w szpitalu i albo byłabym w ciąży albo już nie [emoji17] i to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, ze ten adapter jest potrzebny. Ty możesz być dobrym kierowca, Twój mąż tez, ale nie wiesz kogo spotkasz na drodze... Ja płaciłam 15zl za wypożyczenie za miesiąc i polecam [emoji5]A ciuszki superowe [emoji173]️ takie kolorowe lubię najbardziej [emoji4]
Tak pokazujecie brzuszki, to i ja pokażę Wam mieszkanko moich panien :D Tylko ostrzegam, ja duża a brzuch jeszcze większy. Mój to się śmieje, ze mnie, że najpierw brzuch potem ja i złośliwie nazywa mnie kruszynka :p
Zobacz załącznik 857952
Kochana! Podziwiam Cię! Zawsze chciałam bliźniaki, ale nigdy nie zdawałam sobie sprawy z tego jak trzeba się namęczyć i ile to kosztuje wysiłku. Brzusio masz duży, ale piękny :) taki okrąglutki [emoji173]️
A jak Wasze libido? U mnie od paru tygodni bliskie zeru, jak nigdy :D i moj facet tez w zaden sposob mnie nie zachęca, jeszcze jak brzuch byl niewidoczny to nie mielismy z tym problemu a teraz jest jakos inaczej
A u mnie ostatnio wysokie :) normalnie aż mąż nie może się nadziwić [emoji12] codziennie albo i po dwa razy dziennie [emoji12] już dawno tak przyjemnie nie było [emoji16]
Potem się pytam lekarzy czemu nic nie pamiętam z CC i gdzie jest mała, a oni do mnie że podali mi narkozę bo mała zaczęła tętno tracić i że nie mieli czasu czekać aż zacznie działać znieczulenie w kręgosłup. I że mała na OIOM noworodkowym bo oprócz tego że wcześniak to się okazało, że coś z sercem ma nie tak..
Kochana! Za dużo chyba rozmyślasz i tym co może Ci się przytrafić i ze Malutka może się wcześniej urodzić :) musisz troszkę zluzować i odpocząć :) chociaż z drugiej strony może dziś była taka noc! Mi się śnił pogrzeb moich rodziców! I tak płakałam - jak dzieciak normalnie. I sobie myślałam o tym, ze widziałam się z Mamą i Tatą wczoraj i że nic nie wskazywało na to, że będą umierać! Sen trauma... [emoji37]

Piękne brzuszki macie wszystkie Mamusie i dzieciątka pięknie ważą :) Ja dziś się bardzo wyspalam i zaraz ruszam w miasto załatwiać sprawy. Najgorsze co mnie dziś czeka to zakupy, bo wieczorem przychodzą Teście na urodziny Męża i trzeba coś uszykować :p

Straszny sen..za dużo o tym myślisz[emoji8][emoji8][emoji8][emoji852][emoji852][emoji852][emoji852]
Będzie dobrze!! I tak musisz myśleć. Lekarz ci też powiedział, że masz za nisko brzuch?? I nie oglądaj czerwcówek[emoji16][emoji8] teraz będą sie ciągle rozpakowywać. Już prawie koniec maja[emoji4]

reklama
Ja nie mam w ogóle takiej potrzeby :D w dzień sikam non stop, a w nocy śpię od 24-1 do 9 i sikam dopiero jak wstanę. Czasami, od czasu do czasu idę sikać koło 6 :)
To zazdroszczę :D
Jak jade do txm zawsze cos jest nowego ;) jade co 2 tyg ;)
Tak,bedzie Michalinka ;) anawet podkladu nie uzywam ;) tylko kredka do oczu i tusz.. a kiedys to bez pudru czy fluidu nie wyszlam z domu ;)
Bierz, nawet dwa rozmiary :D
Przydał by się taki handel :D
Dopiero udało mi się was doczytać :D miałam znowu intensywny dzień. Prenatalne, sklep gdzie odebraliśmy wózek, wizyta u dwóch mam pokazać filmik z usg, biedronka, obiad, szkoła rodzenia. Dobrze, że jutro sobie trochę odpocznę :)

Macie śliczne brzuszki wszystkie. Luiza Twój wyjątkowy, bo nosisz w sobie bliźniaczki :)

Powiem Wam co dzisiaj dowiedziałam się ciekawego na szkole rodzenia, może którejś z Was się przyda :) U nas podobno nie pozwalają leżeć po porodzie w majtkach w ogóle, ale warto sobie kupić jak się będzie chciało wstać i przejść. I nie polecają tych majtek siateczkowych, tylko bawełniane ale też takie jednorazowe. Muszę takich poszukać.

A to bryka mojego synka :
Zobacz załącznik 858003Zobacz załącznik 858004
Śliczny wozek ❤️❤️ aż się boje , że nie zdążę ze swoim :o
To dziękuje , że to napisałaś. Bo ja w żadnej aptece nie mogłam znaleźć tych siatkowych i kupiłam bawełniane , zła byłam jak cholera, że jako jedyna kupiłam źle i beda do D.. a jednak dobry wybór :):)

Do góry