G
gosc12
Gość
Estetycznie mi też nie przypadły do gustu ale praktyczneJa właśnie widziałam te ale nawet nie pomyślałam o nich , nie podobają mi się![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Estetycznie mi też nie przypadły do gustu ale praktyczneJa właśnie widziałam te ale nawet nie pomyślałam o nich , nie podobają mi się![]()
No wiadomo jeśli ci takie odpowiadaja to spoko. Ja mam obok łóżeczka komode więc na niej postawie twarde rzeczy jakieś kremy czy coś. A do tego organizera właśnie pampersy czy wacikiEstetycznie mi też nie przypadły do gustu ale praktycznemini kosz, mini pojemniczki
wszystko pod ręką
![]()
Mnie chyba ta informacja o szyjce skracającej sie tak rozłożyła, na szczęście jestem po wizycie i szyjka sie ogarnęła, mam na razie odstawić luteinę bo grzybek atakuje. Mała ułożyła sie głową w dół, ciekawe czy tak zostanie [emoji848]
Maluszek straszny, nie podała wagi, ani żadnych szczegółów tylko tyle ze na chwile obecna jest okej, ale może cos dopiero wystąpić po 10dobie.. oby wszystko było dobrze [emoji177]
Ja jak stosowałam luteinę to moja ginekolog mówiła że ta pod język gorzej się wchłania i mi nie chciała przepisać dlatego. Ale ja przynajmniej jak brałam dopochwowo to nie miałam infekcji [emoji14]Już kolejna osoba ma infekcje po luteinie widzę. Pomaga a zarazem szkodzi .. bo bierzesz dopochwowo tak ? A pod język nie może Ci przepisać ? To nie jest taka sama luteina ?
Tu u mamy obok łóżeczka też stoi komoda ale na komodzie telewizor, a w szufladach raczej zmieszczą się tylko ubrankaNo wiadomo jeśli ci takie odpowiadaja to spoko. Ja mam obok łóżeczka komode więc na niej postawie twarde rzeczy jakieś kremy czy coś. A do tego organizera właśnie pampersy czy waciki![]()
Ja pierdziele.. ta Twoja siostra to jakas psychiczna jest..Pewnie , że się nie przejmujcie
Jak bym tak miała patrzeć na innych z rodziny to bym nie mogła dać na imię córce Alicja. nigdy wcześniej nie słyszałam , żeby ktoś tak chciał dać dziecku na imię. Od kad jestem z Kamilem , zawsze rozmawialiśmy , że jak będziemy mieć córeczkę to damy jej na imię Alicja po mojej śp.babci , dla mojej mamy to bardzo dużo znaczy bo straciła swoją gdy jeszcze nie miała nawet 18 lat.
Jak się sisotra dowiedziała że jestem w ciąży to aż ja dusiło z nerwów , żebym tylko nie miała córki bo jej imię zabiorę xd.
Nagle daleka kuzynka , że jej imię zabrałam. No ludzie ... Nawet miałam sporą kłótnie z siostrą bo poprzednie dziecko które straciłam , ( nie znaliśmy płci ) mieliśmy nazwać Alicja gdyby okazało się dziewczynką. I też został taki sentyment. Na początku tej ciazy siostra zapowiedziała , że jak nie będziemy mieć córki to i imię nam przepadnie bo ona tak da w przyszłości..
Powiedziałam jej , że mogła by sobie darować nawet ze względu na moje stracone dzieciątko.. to odpowiedziała że kto pierwszy ten lepszy.. eh. Dlatego i Wy nie patrzcie na nikogo. To Wasze dziecko i Wasza sprawa jak dacie na Imię:*
W taki koszyk sobie powsadzam jak już dzidzia będzie większa i będę sobie ja przebierała na łóżkua ja zamierzam kupić sobie taki koszyk, i tam powkładam wszystkie kosmetyki i akcesoria potrzebne dla dzidzipowiedzcie mi ile sztuk macie ubranek na 56? bo właśnie przepatrzyłam ubranka, które dostałam od siostry i wydaje mi się , że mało tego mam, na 62 i 68 dużo więcej
![]()
Oo matko ja w nocy wstaje co 3 godziny na siku. Czyli jak idę spać o 22 to z 4 rrazy wstaje, a czasami mam tak że ledwo się położę i po 10 minutach mam parcie na pecherz i idę znowu.Dziękuje :*
Czyli to nie jest jakieś ważne badanie ? Jak wyjdzie źle to nic nie zagraża dziecku ?
Wolę spytać niż czytac na google bo znowu się naczytam i będę stresować.
Mnie się lekarz pytał czy dużo chodzę siku w nocy i mam sprawdzić po tygodniu brania luteiny czy przestałam chodzić. Nie wiem o co mu chodzilo. Nie pomyślałam żeby spytać.
Pewnie słyszał twojeale kochany jest
Miłego Dnia !:*
Powodzeniaduzo Was dzisiaj wizytuje
A właśnie miałam pytać czy sytuacja między Wami się poprawiłacieszę się bardzo :****
nie będę komentować hahaha
Haha. Co to za gra ?
Ja też tak się martwiłam , że nie zdążę z niczym. A wystarczyły trzy dni i wyprawka gotowatorby spakowane
więc Wy też się nie stresujcie. Dzień dwa i będziecie wszystko miały gotowe :*
Ja mam body z dlugim 2x i krotkim rekawem plus polspiochy do tego,2 pajace cale z dlugim rekawem,2 spiochy z kaftanikiem i sweterek bialy ,za to rozm. 62 mam maloa ja zamierzam kupić sobie taki koszyk, i tam powkładam wszystkie kosmetyki i akcesoria potrzebne dla dzidzipowiedzcie mi ile sztuk macie ubranek na 56? bo właśnie przepatrzyłam ubranka, które dostałam od siostry i wydaje mi się , że mało tego mam, na 62 i 68 dużo więcej
![]()