karkula309
Fanka BB :)
Mam nadzieję że takMam organizer w koszyku na allegro. Myslisz, ze bedzie przydatny? Po weekendzie chyba bede zamawiac jak kazda rzecz sobie przemysle![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że takMam organizer w koszyku na allegro. Myslisz, ze bedzie przydatny? Po weekendzie chyba bede zamawiac jak kazda rzecz sobie przemysle![]()
Michaela już nie jest tak ladnie, Przynajmiej mi się już tak nie podoba. Poza tym jak dla mnie to już dwa inne imiona. A Lena będzie i po polsku i po niemiecku tak samoLenka ładne imię, a po niemiecku Michalina to Michaelamam brata Michała i kuzynkę Michalinę
![]()
A ja zapomniałam nie wiem, pochwalić się?
Moje dziecko młodsze przytula się do mnie jak mała przylepa i wczoraj tak przytulił się do brzucha, uchem. Po chwili podrywa głowę i mówi, że słyszy serduszka dziewczynCiekawa teraz jestem czy to prawda, podobno się da usłyszeć. Z drugiej strony czytałam kiedyś, że to mit i trzeba mocno się postarać, a ja dodatkowo do szczuplaczków nie należę
![]()
A no właśnie. Tym bardziej, ze jak na razie nie planuje kupowac komody do sypialni a tak to bym po wszystko musiala do lazienki latacMam nadzieję że takmam plan trzymać tam np czyste pieluszki żeby było pod ręką , pojedyncze pampersy by nie chodzić do szafy , waciki do wycierania pupki czy nawet mokre chusteczki
![]()
Slodkie ❤❤❤❤Moja 4 latka też często się przytula i całuje brzuszek. Ostatnio podniosła mi bluzkę patrzy i spytała się czy Piotruś na nas patrzy przez pępek☺
DziękujeŚliczne imięmojego brata córka tak ma na imię
Tak, nie zajmuje dużo miejsca i na początek nawet z lozka nie musisz wstawać żeby przebrać czy nakarmićjak bym miała więcej miejsca w pokoju to równie bym takie kupiła bo bardzo mi się podobało. Później byłam napalona właśnie na kołyskę/kosz Mojżesza ale w końcu kupiliśmy łóżeczko
szkoda , że nie przemyślałam i nie kupiłam łóżeczka - tapczaniku :/
62 i 68 układam normalnie ale 56 raczej w kompletachbędzie mi szybko ubrać a nie przy placzacym dziecku szukać spodni do pary
![]()
Tez mam flanelke jedna i faktycznie jest jak kocyk fajne takie do przykrycia..Zamówiłam pieluszki tetrowe droższe i powiem wam że widać sporą różnicę w porównaniu z tymi z Pepco np [emoji14]
Tak samo zamówiłam droższe flanelowe i to jest jak kocyk milusie i dość grube. Nie wiem czy nie będę tym maluszka przykrywać jak będą upały [emoji33]
No i organizer na łóżeczkourzekły mnie te sowy Zobacz załącznik 857759
Ja kupie dosłownie pare sztuk 56, moja koleżanka urodziła chłopca 58cm i w 56 wchodził, zalezy gdzie kupione, są rozne rozmiarówki. Resztę 62-68 mam
Nie wiem czy któraś z Was jest na fb w grupie sierpniowych mam, wczoraj dziewczyna urodziła chłopczyka w 25tyg, mały leży w inkubatorze [emoji177] cud, oby wyrósł na zdrowego chłopczyka[emoji177]
Ja dzisiaj mam wizytę bo niestety po luteinie przyplątała sie jakas infekcja, ból straszny, mam nadzieje ze z szyjka będzie lepiej jak nie gorzej [emoji32] dzisiaj zaczynam 28tydz i stwierdzam ze sie sypie [emoji23] wszystko boli, napady płaczu, spac nie mogę - dramat [emoji3]
Miłego dnia dziewczyny!