reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja robię sobie urlop od forum do poniedziałku lub wtorku.. Już mam cały wczorajszy dzień do nadgonienia a dziś też się nie zapowiada żebym miała choć chwilkę wolnego czasu.
Pochwalę się że miło mnie wczoraj zaskoczyli sąsiedzi. Bo u nas jest tradycja że kołacza weselnego się niesie po sąsiadach i w niedziele nieśliśmy i wczoraj jedni sąsiedzi przyszli z prezentem dla nas. Dostaliśmy zestaw lampek do wina i szampana oraz 2 komplety szklanek do whisky - jak dla mnie super bo swojego kompletu jeszcze nie mam :)
Zdam wam relację w przyszłym tygodniu jak poszło :D

Powodzenia na wizytach i badaniach! :):)

reklama
A ja zapomniałam nie wiem, pochwalić się?
Moje dziecko młodsze przytula się do mnie jak mała przylepa i wczoraj tak przytulił się do brzucha, uchem. Po chwili podrywa głowę i mówi, że słyszy serduszka dziewczyn :D Ciekawa teraz jestem czy to prawda, podobno się da usłyszeć. Z drugiej strony czytałam kiedyś, że to mit i trzeba mocno się postarać, a ja dodatkowo do szczuplaczków nie należę :)
Tak czy siak to po prostu słodkie [emoji7]

Ja robię sobie urlop od forum do poniedziałku lub wtorku.. Już mam cały wczorajszy dzień do nadgonienia a dziś też się nie zapowiada żebym miała choć chwilkę wolnego czasu.
Pochwalę się że miło mnie wczoraj zaskoczyli sąsiedzi. Bo u nas jest tradycja że kołacza weselnego się niesie po sąsiadach i w niedziele nieśliśmy i wczoraj jedni sąsiedzi przyszli z prezentem dla nas. Dostaliśmy zestaw lampek do wina i szampana oraz 2 komplety szklanek do whisky - jak dla mnie super bo swojego kompletu jeszcze nie mam :)

Powodzenia!!!!
Na pewno będzie cudownie [emoji8][emoji8]
Czekamy na relację z tego "wielkiego dnia"[emoji16]

Był jakiś konkretny powód porodu tak wcześnie? W liście wyprawkowej napisałam sobie kartę pamięci do telefonu dodatkowo[emoji16][emoji23]Koniecznie ci musi zmienić dawkę euthyroxu[emoji4] ja w lipcu będę mieć zmienianą na "stara", bo za szybko mi spada tsh. A teraz biorę 125.
Dobrze, że nie masz cukrzycy[emoji16]
Dodatkowa karta pamięci do telefonu! To genialne! :D

@KatiNails twój nie grzeczny a za to mój na wyraz za grzeczny, nie potrafi odpyskowac boje się ze będzie tak zwanym kozlem ofiarnym
Kochana mój też ogólnie problemów nie sprawiał. Wprost przeciwnie. Raz przed weekendem majowym. I raz wczoraj (niestety jest w grupie jeden chłopiec który ma negatywny wpływ na dzieci).
Synek Twój nie musi pyskować. Ważne że nie powiela złych zachowań i je ignoruje. Kolegów dzięki temu też będzie dobrze dobierał.

A ja zapomniałam nie wiem, pochwalić się?
Moje dziecko młodsze przytula się do mnie jak mała przylepa i wczoraj tak przytulił się do brzucha, uchem. Po chwili podrywa głowę i mówi, że słyszy serduszka dziewczyn :D Ciekawa teraz jestem czy to prawda, podobno się da usłyszeć. Z drugiej strony czytałam kiedyś, że to mit i trzeba mocno się postarać, a ja dodatkowo do szczuplaczków nie należę :)
Ostatnio próbowałam stetoskopem umamy szukać i nie namierzyłam :(

Powodzenia, na pewno będzie dobrze! :)
No ja tez z kopaczem chodziłam, ale niektórzy nawet nie wiedzieli o co chodzi i byli zaskoczeni :szok: a ja tylko starałam się dostosować do śląskich zwyczajów :p Tez dostaliśmy jeden prezent, zestaw dwóch filiżanek, ładnie zapakowanych. Bardzo miło nam było ;) Ale już wyciągnęłam i stoją w regale :)

Załączniki

• IMG_9848.JPG
    IMG_9848.JPG
    999 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Był jakiś konkretny powód porodu tak wcześnie? W liście wyprawkowej napisałam sobie kartę pamięci do telefonu dodatkowo[emoji16][emoji23]Koniecznie ci musi zmienić dawkę euthyroxu[emoji4] ja w lipcu będę mieć zmienianą na "stara", bo za szybko mi spada tsh. A teraz biorę 125.
Dobrze, że nie masz cukrzycy[emoji16]
Ja mam iphona, więc najwyżej dokupię pamięć w chmurze :p ale pomysł bardzo dobry :D

Kochana!!! Odpoczywaj przed wielkim dniem, nie stresuj się i korzystaj z każdej pięknej chwili tych wyjątkowych dni :D Na pewno będziesz pięknie wyglądać i wszystko się uda :) I najlepsze życzenia na nowej drodze życia :*:*:*

Do góry