reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hejo.. kurcze, mala sie dzis w nocy chyba z kims bila tam w brzuchu.. bo caly mam pokopany.. :) ostatnio jest bardzo zywiolowa ;) do tego boli mnie w krzyzu.. snil mi sie dzis prehistoryczny indyk z kłami i mnie gonil az trafilam do jakiegos gospodarstwa,gdzie stal wielki owlosiony prehistoryczny łoś z ogromnym porozem.. a na koncu jechalam rowerem i wlecialam w ogromna dziure i urodzilam tam.. :surprised:
U mnie tez szaro i zimno.. choc powietrze przyjemne ;) ale nie chce sie nigdzie isc przez taka pogode..

ja ostatnio miewam takie głupie sny, że budzę się i serce mi tak wali że masakra :p te nasze pociechy wszystkie takie żywiołowe, bo coraz częściej czytam, że wiercą się te małe istotki tak bardzo w naszych brzuszkach :D mój mały też fika, bo cały czas czuję, a najgorzej jak po pęcherzu ;/ a nad ranem jak się budzę do wc to też szaleje hehe :D ciekawe kiedy śpi :D u mnie pogoda też nie rozpieszcza..leje, wieje, nic tylko leżeć albo spać :D

reklama
Fajnie wiedzieć, przy następnych zakupach się upomnę a co:biggrin2:

Ja miałam detektor tętna jak byłam w ciąży ze starszym synem. Mąż często słuchał serduszka wieczorem ale dopiero po 30tc było wyraźnie słychać ale ja nie lubiłam tego urządzenia. Nieraz trzeba było się kilka min naszukać, żeby usłyszeć tętno ja już panikowałam. Potem oddałam ten detektor koleżance i zapomniałam o nim do dziś a na pewno mi go nie oddała.
Sprawdź maila bo ja nie wiem czy każdemu dają

Trzeba coś wcześniej wypełnić czy coś?
Ja mam założona aplikacje z kartą rossmann i tam mam ją podłączona pod program rossne. Od 3% do 10% zniżki na zakupy. Im więcej zakupie robisz tym co kwartał zniżka Ci rośnie. Dużo produktów z tą kartą jest taniej i czasem przychodzą maile że masz coś do odebrania za grosza.
Ale nie wiem czy tę pampersy każdemu dają bo koleżanka takiego maila nie dostała. Więc nie wiem czy nie losowo wybierają po numerach kart czy coś. Miałam też kiedyś balsam za grosza do odebrania dla mam. Ale no z tymi pampersami to zaszaleli.

Ja mam założona aplikacje z kartą rossmann i tam mam ją podłączona pod program rossne. Od 3% do 10% zniżki na zakupy. Im więcej zakupie robisz tym co kwartał zniżka Ci rośnie. Dużo produktów z tą kartą jest taniej i czasem przychodzą maile że masz coś do odebrania za grosza.
Ale nie wiem czy tę pampersy każdemu dają bo koleżanka takiego maila nie dostała. Więc nie wiem czy nie losowo wybierają po numerach kart czy coś. Miałam też kiedyś balsam za grosza do odebrania dla mam. Ale no z tymi pampersami to zaszaleli.
Też mam tą aplikację. Poczytam o tej promocji. Dzięki

Tak. Te pieluszki rosman oferuje ciężarnym po 34tc i mamom noworodków do 1mca życia. Trzeba mieć aplikację i aktualne info o ciąży bądź dziecku. Wtedy wysyłają mail. Niestety u mnie pieluch nie ma... ponoć dostają kilka paczek na jakiś czas i rozchodzą się jak świeże bułki;)

reklama
Tak. Te pieluszki rosman oferuje ciężarnym po 34tc i mamom noworodków do 1mca życia. Trzeba mieć aplikację i aktualne info o ciąży bądź dziecku. Wtedy wysyłają mail. Niestety u mnie pieluch nie ma... ponoć dostają kilka paczek na jakiś czas i rozchodzą się jak świeże bułki;)
To ja jeszcze nie jestem po 34tc [emoji16]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry