G
gosc12
Gość
Takie mi się podobają najbardziejO jakie to słodkie ☺ laleczka będzie słodsza od miodu ☺
K jak znalazł jedno żółte , niebieskie czy zielone ubranko to się śmiał , że w tysiącu ubranek znalazło się "nie rozowe"
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie mi się podobają najbardziejO jakie to słodkie ☺ laleczka będzie słodsza od miodu ☺
:O nie pomyslalam o upadkuMam aż dwa☺ to może wezmę oba. Jakby jeden np upadł na podłogę a Mały się darł ☺ katastroficzna wizja ☺ z córką jak płakała to dałam cyca i już bo smoczek był ciągle wypluwany. Nie wiem jakie upodobania będzie miał synek ☺
Ja tez mam większość różowychTakie mi się podobają najbardziej
K jak znalazł jedno żółte , niebieskie czy zielone ubranko to się śmiał , że w tysiącu ubranek znalazło się "nie rozowe"![]()
Ja też nie dużo pochowałam bo robię na raty, jak raz na kilka dni znajoma da mi pudełka , tak to nawet nie prasuje bo chce od razu chować odpowiednio rozmiarami a nie wszystko na razPiękneJa muszę troszkę poczekać z praniem ubranek, bo poki co nie miałabym gdzie ich wkładać. Musze się rozejrzeć za meblami do pokoju małej i coś w końcu zamówić. A tatuś musi zabrac się za oczyszczenie pokoju i pomalowanie
![]()
A ja nawet nie zwróciłam uwagi , że tylko takie mi w oko i w ręce wpadająJa tez mam większość różowychostatnio sama zaczelam się na tym łapać, ale są takie słodkie
![]()
Ja mam termin na 24 sierpnia. Mamy niby jeszcze trochę czasu, ale z jednej strony wolałabym mieć to już z głowy i spokojnie czekac na malutkaJa też nie dużo pochowałam bo robię na raty, jak raz na kilka dni znajoma da mi pudełka , tak to nawet nie prasuje bo chce od razu chować odpowiednio rozmiarami a nie wszystko na raz
A na kiedy masz termin ? To widzę , większość odświeża pokoiki , urządza na nowoi tak Wam zazdroszczę
ja jeszcze na to trochę poczekam
ale za to będę mogła urządzać całe mieszkanie na raz
![]()
No pewnie, że lepiej zrobić wszystko wcześniej i mieć spokojna głowęJa mam termin na 24 sierpnia. Mamy niby jeszcze trochę czasu, ale z jednej strony wolałabym mieć to już z głowy i spokojnie czekac na malutkaa Ty na kiedy masz termin? No to tez wyzwanie przed Tobą
My na początku mówiliśmy, ze nie będziemy robic od razu pokoju, a dzidziuś będzie z nami w sypialni. Ale jak to sobie pomyślałam to w sypialni nie ma już nawet gdzie łóżeczka wstawić, jedynie takie malutkie na kółkach
A gdzie reszta rzeczy dla małej, wiec zrobimy już od razu, będzie miała swój kat.
Ja mam termin na 24 sierpnia. Mamy niby jeszcze trochę czasu, ale z jednej strony wolałabym mieć to już z głowy i spokojnie czekac na malutkaa Ty na kiedy masz termin? No to tez wyzwanie przed Tobą
My na początku mówiliśmy, ze nie będziemy robic od razu pokoju, a dzidziuś będzie z nami w sypialni. Ale jak to sobie pomyślałam to w sypialni nie ma już nawet gdzie łóżeczka wstawić, jedynie takie malutkie na kółkach
A gdzie reszta rzeczy dla małej, wiec zrobimy już od razu, będzie miała swój kat.
Tak wtedy 3 prenatalne. Właśnie zaczęłam 28 TC czyli 3 trymestrSuper , że wszystko dobrze !:***
4 czerwca 3 prenatalne ?![]()