reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam aż dwa☺ to może wezmę oba. Jakby jeden np upadł na podłogę a Mały się darł ☺ katastroficzna wizja ☺ z córką jak płakała to dałam cyca i już bo smoczek był ciągle wypluwany. Nie wiem jakie upodobania będzie miał synek ☺
:O nie pomyslalam o upadku :D
Czyli jak byl zdenerwowany to uspokajalas cycem ? Nie balas się , że przyzwyczaisz i będzie wolał o pierś nawet jak nie będzie głodny ? :huh:

Piękne ❤️ Ja muszę troszkę poczekać z praniem ubranek, bo poki co nie miałabym gdzie ich wkładać. Musze się rozejrzeć za meblami do pokoju małej i coś w końcu zamówić. A tatuś musi zabrac się za oczyszczenie pokoju i pomalowanie :p
Ja też nie dużo pochowałam bo robię na raty, jak raz na kilka dni znajoma da mi pudełka , tak to nawet nie prasuje bo chce od razu chować odpowiednio rozmiarami a nie wszystko na raz :)
A na kiedy masz termin ? To widzę , większość odświeża pokoiki , urządza na nowo :) i tak Wam zazdroszczę ❤️ ja jeszcze na to trochę poczekam :( ale za to będę mogła urządzać całe mieszkanie na raz :D

Ja też nie dużo pochowałam bo robię na raty, jak raz na kilka dni znajoma da mi pudełka , tak to nawet nie prasuje bo chce od razu chować odpowiednio rozmiarami a nie wszystko na raz :)
A na kiedy masz termin ? To widzę , większość odświeża pokoiki , urządza na nowo :) i tak Wam zazdroszczę ❤️ ja jeszcze na to trochę poczekam :( ale za to będę mogła urządzać całe mieszkanie na raz :D
Ja mam termin na 24 sierpnia. Mamy niby jeszcze trochę czasu, ale z jednej strony wolałabym mieć to już z głowy i spokojnie czekac na malutka ;) a Ty na kiedy masz termin? No to tez wyzwanie przed Tobą :p My na początku mówiliśmy, ze nie będziemy robic od razu pokoju, a dzidziuś będzie z nami w sypialni. Ale jak to sobie pomyślałam to w sypialni nie ma już nawet gdzie łóżeczka wstawić, jedynie takie malutkie na kółkach :-D A gdzie reszta rzeczy dla małej, wiec zrobimy już od razu, będzie miała swój kat.

Ja mam termin na 24 sierpnia. Mamy niby jeszcze trochę czasu, ale z jednej strony wolałabym mieć to już z głowy i spokojnie czekac na malutka ;) a Ty na kiedy masz termin? No to tez wyzwanie przed Tobą :p My na początku mówiliśmy, ze nie będziemy robic od razu pokoju, a dzidziuś będzie z nami w sypialni. Ale jak to sobie pomyślałam to w sypialni nie ma już nawet gdzie łóżeczka wstawić, jedynie takie malutkie na kółkach :-D A gdzie reszta rzeczy dla małej, wiec zrobimy już od razu, będzie miała swój kat.
No pewnie, że lepiej zrobić wszystko wcześniej i mieć spokojna głowę :) ja się cieszę , że już wszystko kupiliśmy , torby mam spakowane. Jeszcze tylko wózek k parę rzeczy muszę dokupić , uprać , uprasowac resztę ubranek i też tylko czekamy :) ja mam na 28 lipca. Ale czuję , że urodzę dużo wcześniej. Lekarze też mi to sugeruja :/
My później w mieszkaniu u siebie będziemy mieć sypialnie wspolnie z mala, dopiero po jakiś dwoch latach przenosimy się do salonu. A może już do tej pory uda nam się kupić trzy pokojowe i będziemy mieć wymarzona sypialnie z łożem małżeńskim :D Zobaczymy :)
A wy będziecie biegać po ubranka przy przebieraniu małej czy już odrazu będzie spała u siebie a wy u siebie ?:)

ja też mam na 24 sierpnia ;) i też czeka nas malowanie pokoju, ale w sypialni damy łóżeczko dla synka i będzie z nami spał :D zakupy w ikei jeszcze musimy zrobić, a chcę komodę kupić na ubranka dla dzidzi :D ale to dopiero w czerwcu pojedziemy ;P dziś zabrałam się za przeglądanie ubranek, jeszcze z 8 reklamówek mi zostało, żeby wybrać na razie te najmniejsze :D @klaudiaa975 ja miałam robione badanie antyHCV jakoś na początku ciąży właśnie..:) do szpitala też wezmę smoczek, może akurat się przyda ;)

reklama
Do góry