miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Nasza Kornelia ma już 1200 g wagi, leży nadal główką do dołu, wszystko jest u niej w porządku, 30 maja następna wizyta już ta 3 prenatalna, a w czerwcu jakoś 10 pójdziemy na usg 3D/4d bo ten lekarz co w Lubaniu mnie dziś przyjął 2 raz to mega jest, konkretny, wszystko bada, zdjęcie mi dał jak poprosiłam, na każde pytanie odpowiada. Ciśnienie mam idealne, bo 117/71, wazę 59 kg, miesiąc temu było 57. On tez prywatnie przyjmuje i za te zdjęcia 3D/4d bierze tylko 200 zł
Podeszliśmy tez na oddział tam porodowy i pani położna bardzo miła kobieta, powiedziała, ze dla dzidzi to tylko mam mieć niedrapki, czapeczki i zestaw na wyjście, 2 pieluchy tetrowe. Dla siebie oczywiście wszystko i tyle. Dała mi tez plan porodu i pokazała nawet sale poporodowe i sale operacyjna porodowa
Tutaj w końcu zdjęcie zdobyłam, bo ostatnie mamy z 17 tyg.
Zobacz załącznik 856856
Podeszliśmy tez na oddział tam porodowy i pani położna bardzo miła kobieta, powiedziała, ze dla dzidzi to tylko mam mieć niedrapki, czapeczki i zestaw na wyjście, 2 pieluchy tetrowe. Dla siebie oczywiście wszystko i tyle. Dała mi tez plan porodu i pokazała nawet sale poporodowe i sale operacyjna porodowa
Tutaj w końcu zdjęcie zdobyłam, bo ostatnie mamy z 17 tyg.
Zobacz załącznik 856856