reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja wybrałam lateksowy za 250 zł. Można kupić tańsze materace ale uznalam że materac dziecko musi mieć dobry skoro tyle tam czasu spędza :)Ja nie będę tego robić :) może jakbym miała na to kasę to bym się zastanowiła ale wiem że to dużo kosztuje więc nawet nie myślę :)Wydaje mi się że dobra cena ;) ja za oilatum płaciłam coś 26 zł za 500mlOj kochana mam nadzieję że to wina tych humorkow ciążowych :)
Raz tutaj też kobitka pisała że chce się rozstać z mężem a po jakimś czasie stwierdziła że jednak nie .. na szczęście :)
Oby u ciebie te rozne zawahania też poszły w niepamięć ;)

Cena nie zawsze świadczy o tym, ze jest lepszy. Ja kupuje nowy z Allegro za 175 zł i uważam, ze bedzie taki jak i ten za 250 :)

reklama
Mogłabym ale wiem że jak wyjadę to będzie mi jeszcze gorzej pewnie bym cały czas ryczała. No i bez dzieci było by mi ciężko. Sama nie wiem czego chcę, normalnie nie poznaję siebie.
Hormony.. a najgorsze w tym wszystkim , że faceci nawet nie próbują zrozumieć nasze stanu nerwów i jeszcze podburzaja lub się obrażają.. a oboje nie macie możliwości gdzieś wyjechać ? Na weekend ? Na jeden dzień ?

Mój mąż też wcześniej pracował za granicą. Ale jakoś tak się samo ułożyło że zjechał miesiąc przed porodem. Też mi było wtedy ciężko bo jeszcze miałam budowę domu na głowie.
I zjechał na stałe ?
Mój będzie się starał , żeby zjechać na miesiąc jak zacznę rodzić. A na stałe dopiero jak zarobi na kupno mieszkania bo budowa domu by nas kosztowała parę lat rozłąki :(

@kasiak85 moze hormony,moze zmeczenie,moze monotonnosc dnia codziennego.. zrobcie oboje cos szalonego,jak kiedys ;) masz z pewnoscia wspanialego meza ;) moj tez jest uparty i najczesciej to ja przepraszalam :) ale to nie znaczy zeby rezygnowac ;)

Cena nie zawsze świadczy o tym, ze jest lepszy. Ja kupuje nowy z Allegro za 175 zł i uważam, ze bedzie taki jak i ten za 250 :)
No widzisz a ja kupuję taki za 250 i to jeden z najtańszych z lateksowych i uważam że będzie taki jak za 350 :) bo ma dobre opinie więc wzięłam pomimo tego że jak na lateksowy jest tani. Obyśmy obie mialy rację

A propos tych wibracji w brzuszku. Wczoraj aż się wystraszyłam bo czuć było jakby małego prąd pokopał i tak mi się telepał w brzuszku przez kilka sekund. Potem znów normalne ruchy. Nie pamiętam już czy z córką też tak czułam.. Piszesz Klaudia że też masz coś takiego. Już wcześniej też czułam podobnie ale wczoraj to bardzo wyraźnie było. Tak sobie myślę, że może to nie ruchy dziecka tylko jakieś nerwy moimi mięśniami tak trzepały?

Nie mam pojęcia. Bo to jest tak jak by całym brzuchem chwilę zatrzeslo. Czasem mam mrowienie pod rzebrami, czyli tam gdzie mnie często kopie o wpycha nóżki. I to mrowienie też nie wiem co oznacza.
A te wibracje to może fikołki robi ? No ale jest za duza heh :D to nie wiem.. nie jestem w stanie sobie wyobrazić co tam się może dziać :p

@karkula309 Masz już ten materac w domu [emoji4] ? Fajny jest[emoji16]?
Właśnie dotarł. Ale z racji tego że ja też dopiero dotarlam to go jeszcze nie otwieram, muszę obrobić wokół siebie ;)
1526293483335.jpg

Załączniki

• 1526293483335.jpg
    1526293483335.jpg
    604,5 KB · Wyświetleń: 418
reklama
Do góry