reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja w pierwszej ciąży miałam podobne bóle, dostałam skierowanie do szpitala, tam spędziłam kilka dni, podawali mi no spe w kroplówkach, miałam leżeć i mnie obserwowali. Do tego luteina 3x1 i na szczeście minęło. Lepiej to skontroluj. A na karcie ze szpitala mialam napisane Poronienie Zagrażające, to było w 8 tyg ciąży.

A miałaś bóle ciagle czy czy tylko chwilowo?bo u mnie teraz przeszło jak ręka odjął .a z tymwypisem musza tak wpisać jak byłam na obserwacji to tez na wypisie tak mi napisano.

reklama
Dziewczyny, wszystkie tu jesteśmy na mniej więcej tym samym etapie, gdzie właściwie na ciążę powinno się chuchać i dmuchać. I pewnie kilka z was jest w podobnej sytuacji, chodzi o sylwestrową zabawę. My kupiliśmy już z mężem bilety na bal sylwestrowy zanim byłam w ciąży i kurczę mam dylemat. Iść to chętnie bym poszła, ale czy mogę tańczyć? Czy tańczyć mało czy wcale? Czy to wogole może zaszkodzić dzidziusiowi. Nie wiem, czy nie damy sobie spokoju z tą zabawą. Hmm... Sama nie wiem, co robić? Czy wy też planujecie uważać na siebie czy bawić się normalnie?

Ja z tych spokojniejszych,ustaliliśmy ze spędzamy sylwestra w domu żeby nie mieć powtórki z pierwszej ciąży czyli lezenia

Dziewczyny, wszystkie tu jesteśmy na mniej więcej tym samym etapie, gdzie właściwie na ciążę powinno się chuchać i dmuchać. I pewnie kilka z was jest w podobnej sytuacji, chodzi o sylwestrową zabawę. My kupiliśmy już z mężem bilety na bal sylwestrowy zanim byłam w ciąży i kurczę mam dylemat. Iść to chętnie bym poszła, ale czy mogę tańczyć? Czy tańczyć mało czy wcale? Czy to wogole może zaszkodzić dzidziusiowi. Nie wiem, czy nie damy sobie spokoju z tą zabawą. Hmm... Sama nie wiem, co robić? Czy wy też planujecie uważać na siebie czy bawić się normalnie?

My rowniez z mezem juz zaplacilismy zanim sie dowiedzielismy ze jestem w ciazy i idziemy, jesli bede miec sike to bede tanczyc oczywiscie nie szalec tylko normalnie, idziemy ze znajomymi i moja siostra wiec jak cos to zawsze mozemy posiedziec i porozmawiac :) jesli nie ma jakis boli, plamien to spokojnie mozna isc.

U mnie bóle jak na @ były tylko podczas zagnieżdżania czyli 8-4 dni przed terminem @ (miała wcześnie owulację i zagnieżdżanie ;) ), długo, długo żadnych objawów dopiero teraz biust obrzmiały się robi i zaczynam czuć brodawki. Tak poza tym żadnych większych objawów :) no i senna jestem :)
W ciąży z synem od swego początku wymiotowałam, a teraz w sumie nie czuje że w ciąży jestem [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

Ja w 5 tyg tez nie mialam prawie zadnych objawow a od 6 tyg sie zaczely mdlosci okropne :)

4 stycznia idę :) specjalnie później się umowilam żeby zobaczyć już serduszko :) ale dziś powtórzyłam betę i pięknie urosła do ponad 8tys więc jestem spokojna :)

ckai9jcgjazlduyd.png

No i nie wytrzymalam i tez poszlam na hcg... :) Wlasnie dzwonili z wynikiem, u mnie 9'104 :-) :) to chyba tez dobrze.

reklama
Do góry