miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja właśnie zajadam obiadek, później odpoczynek i biorę się za prasowanie następnych ciuszków. Jutro tylko cała suszarka ciuszków wyschnie, wyprasuje i koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzies kiedys widzialam przepis ale juz o nim zapomnialam to tez jest pomyslA placuszki na zimno ? Ja np uwielbiam 3bit ciasto .. na zimno szybko i się udaje.. a jaki pyszny
Lubię patrzeć na twoje śniadania i obiady[emoji16]Ja właśnie zajadam obiadek, później odpoczynek i biorę się za prasowanie następnych ciuszków. Jutro tylko cała suszarka ciuszków wyschnie, wyprasuje i koniec.
Zobacz załącznik 856563Zobacz załącznik 856564Zobacz załącznik 856565
I jak córeczka się czuje ?Fajne te ubranka. Też chciałam się załapać. Wczoraj o tej godzinie co się dziewczyny zgłaszały to ja walczyłam z gorączką mojej 4 latki. Cały dzień miała gorszy apetyt i taka marudna była. Ale żadnego kataru czy kaszlu. Kupiliśmy jej też wczoraj rowerek już większy i cieszyła się nim bardzo. Pół dnia jeździła. Na szybko ją umyłam bo myślałam że jest padnięta od tego rowerku. Zaglądam do niej koło 23 a ona gorąca. Dałam jej przeciwgorączkowy i temp spadła. Ciekawe jak się dzisiaj będzie czuła.. Ja od razu też się zawsze źle czuje jak jej coś dolega. Boli mnie brzuch i głowa. Nerwy..
Współczuję.. ja mam za to całe nogi w siniakach :/ i wstyd nawet sukienkę zalozyc.. ślad po plastrze ze szpitala trzyma się drugi tydzień, nie wiem co mi się robi ze skórą. Zawsze miałam ciało delikatne ale teraz to już jest masakra..O łydkach nie wspominam nawet, mam takie obrzęki, że jak nacisnę na piszczeli, to taki dołek się robi :/
Fajnie jak byś urodziła w swoje urodzinyJak bylam w poprzedniej ciąży w wieku 22 lat to też dobrze się czułam do samego konca żadnych boli, ciagniec itp nic mi nie puchlo , wiek myślę że też ma znaczenie , teraz np ciężej mi się oddycha szybciej sie męczę jak cos robię .
26 urodziny mam 17 lipca a termin z pierwszego USG na 26 lipiec .
Dziewczyny a ile kupujecie biustonoszy do karmienia ?
Śliczny brzunio :*Jak co 2 tyg aktualizacja mojego stanu brzuszka, tak było w 26 tyg, teraz 28 tydzień jak dla mnie to mam ogromną piłkę, ale powiem wam, ze idzie mi tylko w brzuch no i biodra mi się poszerzyły [emoji87][emoji86]
Zobacz załącznik 856447Zobacz załącznik 856448Zobacz załącznik 856449
To chyba tylko mi nie rosną piersi.. od początku ciąży tylko wypełniły stanik który nosiłam przed ciążą. I jedynie w obwodzie jestem szersza ale cycki małe dalejFaktycznie duza pileczka zazdroszcze tego, ze idzie tylko w brzuch... u mnie jak zwykle rozklada sie po calosci. Poza brzuchem powiekszyly mi sie uda a o cyckach juz nie wspomne, jeden chyba ze 2kg wazy przez to brzuch nie rzuca sie w oczy
Śliczne masz te jedzonkaJa właśnie zajadam obiadek, później odpoczynek i biorę się za prasowanie następnych ciuszków. Jutro tylko cała suszarka ciuszków wyschnie, wyprasuje i koniec.
Zobacz załącznik 856563Zobacz załącznik 856564Zobacz załącznik 856565
Lubię patrzeć na twoje śniadania i obiady[emoji16]
I jak córeczka się czuje ?
Współczuję.. ja mam za to całe nogi w siniakach :/ i wstyd nawet sukienkę zalozyc.. ślad po plastrze ze szpitala trzyma się drugi tydzień, nie wiem co mi się robi ze skórą. Zawsze miałam ciało delikatne ale teraz to już jest masakra..
Fajnie jak byś urodziła w swoje urodziny [emoji173]️
Najlepszy prezent
Ja mam jeden i dokupie jeszcze jeden miękki i jeden sztywny na wyjście
Śliczny brzunio :*
To chyba tylko mi nie rosną piersi.. od początku ciąży tylko wypełniły stanik który nosiłam przed ciążą. I jedynie w obwodzie jestem szersza ale cycki małe dalej
Śliczne masz te jedzonka