reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale śliczny. Bardziej mi się podoba nawet niż ten tiny love i chyba taki kupimy. Ale to tak pod koniec sierpnia. Jak się dowiesz jak się nazywa to daj znać :)
Kiedyś u mnie w okolicy ktoś sprzedawał taki leżaczek właśnie Kinderkraft 5w1 za 150 zł po jednym dziecku, szkoda że nie kupiłam wtedy a jest fajny widać że ma sporo opcji i później krzesełko :)

reklama
No mi też się spodobał bardzo :) poszukam używanego w tym kolorze jak już dojdę nazwy :D jasne, że napiszę odrazu :)
Na allegro takie są jak chcesz :)
Screenshot_20180513-214024.png

Załączniki

• Screenshot_20180513-214024.png
    Screenshot_20180513-214024.png
    108,3 KB · Wyświetleń: 382
zobaczyła w komputerze a na otwarciu była naklejka ,, rossne ! Toja niespodzianka"

Jutro ide na krzywą i właśnie zjadłam 3 naleśniki z powidłami, po czym mnie tknęło i przeczytałam , że nie można jeść 12 h przed badaniami... i co teraz? zaburzy mi to wyniki ? powinnam przełożyć to na wtorek?
Ja bym przełożyła. I nie jadła nic od 18/19 , jednak 10godz to minimum na czczo trzeba być jeśli chodzi o tego typu badanie

Kiedyś u mnie w okolicy ktoś sprzedawał taki leżaczek właśnie Kinderkraft 5w1 za 150 zł po jednym dziecku, szkoda że nie kupiłam wtedy a jest fajny widać że ma sporo opcji i później krzesełko :)
Super jest. Nie myślałam o nim wcześniej ale teraz coraz bardziej mi się marzy :D
Ale chyba dam się wykazać siostrze , ma być chrzestna i nie wie co małej kupić. Podsunę jej chyba ten pomysł :D

Ja bym przełożyła. I nie jadła nic od 18/19 , jednak 10godz to minimum na czczo trzeba być jeśli chodzi o tego typu badanie
ooo jej 19 :( ale dobrze że mój mózg ogarnął to dzisiaj...5 minut za późno, ale endokrynologa mam na środę to zdążę z wynikami ( dostałam od niego skierowanie żeby było na NFZ, a po drodze luknie i mi powie co wyszło bo to endokrynolog-ginekolog )

reklama
Super jest. Nie myślałam o nim wcześniej ale teraz coraz bardziej mi się marzy :D
Ale chyba dam się wykazać siostrze , ma być chrzestna i nie wie co małej kupić. Podsunę jej chyba ten pomysł :D
No pewnie :D bedzie super prezent i myślę że dłużej posłuży niż te Tiny Love, ten ma więcej opcji. Na olx przegladalam to używanego się nie opłaca bo sobie ludzie sporo liczą a na allegro za 300 zł z wysyłką i te skodkie różowe też są bo na olx były tylko niebieskie i zolte :)

Do góry