reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój właśnie dwie godziny temu pojechał spowrotem do Niemiec :(:( i tak mi smutno bo w dwa tygodnie bardzo się przyzwyczaiłam :( mam nadzieję , że 4 tygodnie szybko zleca ..

Jutro wizyta o 12:00 u nowego lekarza może w końcu dostane zdjęcie małej bo już 30tc a ostatnie zdjęcie z 20tygodnia..
Siedzę od wczoraj i szukam ubranek na rozm. 56 i nic nie mogę znaleźć.. więc na razie wstrzymałam się z prasowaniem i praniem większych (62 i 68) żeby sobie wszystko rozplanować w komodzie jak już kupię 56 i przyjdą :)
Byliśmy w piątek na zdjęciach ale troszkę się zawiodłam, nie było pogody, siostra nie za bardzo nami kierowała a sami z siebie też nie wiedzieliśmy jak się odpowiednio ustawić żeby na zdjeciu wyjść ładnie. Więc po urodzeniu małej zapiszemy się na sesję noworodkowa i zrobimy duży obraz do sypialni dopiero wtedy :)
Przykładowe : Zobacz załącznik 856673 Zobacz załącznik 856674 Zobacz załącznik 856675
Bardzo ladnie wygladasz ;) a 4 tyg szybko zleca zobaczysz ;)

reklama
Mój właśnie dwie godziny temu pojechał spowrotem do Niemiec :(:( i tak mi smutno bo w dwa tygodnie bardzo się przyzwyczaiłam :( mam nadzieję , że 4 tygodnie szybko zleca ..

Jutro wizyta o 12:00 u nowego lekarza może w końcu dostane zdjęcie małej bo już 30tc a ostatnie zdjęcie z 20tygodnia..
Siedzę od wczoraj i szukam ubranek na rozm. 56 i nic nie mogę znaleźć.. więc na razie wstrzymałam się z prasowaniem i praniem większych (62 i 68) żeby sobie wszystko rozplanować w komodzie jak już kupię 56 i przyjdą :)
Byliśmy w piątek na zdjęciach ale troszkę się zawiodłam, nie było pogody, siostra nie za bardzo nami kierowała a sami z siebie też nie wiedzieliśmy jak się odpowiednio ustawić żeby na zdjeciu wyjść ładnie. Więc po urodzeniu małej zapiszemy się na sesję noworodkowa i zrobimy duży obraz do sypialni dopiero wtedy :)
Przykładowe : Zobacz załącznik 856673 Zobacz załącznik 856674 Zobacz załącznik 856675
Ladne zdjecia ale zdecydowanie ladniejsze by byly gdyby pojawilo sie wiecej usmiechu. Wygladacie na zmęczonych ;) sorki, takie sa moje odczucia.
Wspolczuje tego, ze tak malo czasu spędzacie ze soba ale podziwiam za wytrwalosc :)

Nowy w ślicznym kolorze znalazłam za 300. To nie wiem , czy nie dołożyć 100zl i kupić nowy. Jak myślicie ?
Jak się nazywa taki leżaczek ? Żebym mogła go z łatwością znaleźć w internecie ?:) Zobacz załącznik 856689

Ale śliczny. Bardziej mi się podoba nawet niż ten tiny love i chyba taki kupimy. Ale to tak pod koniec sierpnia. Jak się dowiesz jak się nazywa to daj znać :)

Ladne zdjecia ale zdecydowanie ladniejsze by byly gdyby pojawilo sie wiecej usmiechu. Wygladacie na zmęczonych ;) sorki, takie sa moje odczucia.
Wspolczuje tego, ze tak malo czasu spędzacie ze soba ale podziwiam za wytrwalosc :)
Heh :D no można było się trochę uśmiechnąć, ale może jeszcze uda się trochę zdjęć zrobić w czerwcu. :)
No niestety mało .. ciężko jest i strasznie się tęskni ale coś za coś :(

Hm, w aplikacji w ogóle nie jest on dostępny, więc może po prostu się trafił Ci gratis :3
zobaczyła w komputerze a na otwarciu była naklejka ,, rossne ! Toja niespodzianka"

Jutro ide na krzywą i właśnie zjadłam 3 naleśniki z powidłami, po czym mnie tknęło i przeczytałam , że nie można jeść 12 h przed badaniami... i co teraz? zaburzy mi to wyniki ? powinnam przełożyć to na wtorek?

zobaczyła w komputerze a na otwarciu była naklejka ,, rossne ! Toja niespodzianka"

Jutro ide na krzywą i właśnie zjadłam 3 naleśniki z powidłami, po czym mnie tknęło i przeczytałam , że nie można jeść 12 h przed badaniami... i co teraz? zaburzy mi to wyniki ? powinnam przełożyć to na wtorek?
Ja czytałam kilka artykułów i pisze 12h ale w niektórych można przeczytać że z racji tego że chodzi o ciężarne to minimum 8h .. ja więc jadłam kolację późno bo bym nie wytrzymała do rana :/

reklama
Do góry