reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Może coś pomieszalam mi się kojarzą wszystkie laski w białych sukienkach :D
U mnie by się nie sprawdziło jeszcze z jednego powodu - moje znajome pomimo że by przyszły to później by mnie obgadywaly między sobą że odstawiam jakieś szopki i chcę się pokazać :D ale wiem, że to wina mojego towarzystwa :D
Hehe rozumiem :) a u mnie wręcz przeciwnie, koleżanka mówiła o moim babyshower od pierwszego dnia jak jej powiedziałam o ciąży [emoji23] wtedy powiedziałam że nie chce, ale wtedy na początku ciąży byłam zmęczona i miałam zły humor a teraz zaczęłam się zastanawiać. W sumie takie babskie spotkanie jest fajne, a dawno takiego nie robiłam u siebie :)

Hehe rozumiem :) a u mnie wręcz przeciwnie, koleżanka mówiła o moim babyshower od pierwszego dnia jak jej powiedziałam o ciąży [emoji23] wtedy powiedziałam że nie chce, ale wtedy na początku ciąży byłam zmęczona i miałam zły humor a teraz zaczęłam się zastanawiać. W sumie takie babskie spotkanie jest fajne, a dawno takiego nie robiłam u siebie :)
Jeśli masz możliwość i chęci to rób :)

Moze komus sie przyda :) fragment ksiazki
IMG_20180512_121023.jpg

Załączniki

• IMG_20180512_121023.jpg
    IMG_20180512_121023.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 398
No na razie właśnie się zastanawiam nad tym, sama nie wiem :) widzę i plusy i minusy i muszę to przemyśleć.
Dzięki dziewczyny za opinie, przynajmniej rzuciłam na forum zupełnie nowy temat, którego jeszcze nie było :D
Tylko ja np jakbym już miała robić taką imprezę to zajelabym się organizacją tydzień wcześniej :D bo w sumie teraz nawet jakbym zaplanowała taką imprezę na lipiec to i tak by nic z niej nie było i jeszcze byłabym bardziej smutna że zaleglam :D

Czeka mnie kolejny nie spodziewamy wydatek.. chciałam uprać kolejna część ubranek i jak spojrzałam wczoraj na spioszki, pajacyki a dzisiaj na polspiochy , leginsy.. to uświadomiłam sobie , że nakupowalam 62-68 a to takie duże i mi się dziecko utopi w tym.. muszę szukać kolejnej paczki ciuszkow na 56 .. dużo na 56 macie ubranek ?
Większość.

Ja poważnie sie nad tym zastanawiam :) co prawda jestem starej daty i nie do konca ogarniam ta imprezę , ale ponieważ mamy termin porodu latem , to fajnie by było zrobić takie spotkanie na powietrzu :) a ty?
No ja też się właśnie zastanawiam, ja mieszkam w bloku więc u mnie niestety na powietrzu odpada :)

reklama
Tylko ja np jakbym już miała robić taką imprezę to zajelabym się organizacją tydzień wcześniej :D bo w sumie teraz nawet jakbym zaplanowała taką imprezę na lipiec to i tak by nic z niej nie było i jeszcze byłabym bardziej smutna że zaleglam :D
Tydzień to może za bardzo na hurra, bo wtedy połowa moich koleżanek by nie przyszła bo miałaby już inne plany :D ale tak 2-3 tyg przed myślałam żeby dać znać :)

Do góry