Vanilia120
Fanka BB :)
Ja nie robię I jakoś nie chciałabym tego mieć. Dla mnie to trochę takie wyludzenie prezentów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe rozumiem a u mnie wręcz przeciwnie, koleżanka mówiła o moim babyshower od pierwszego dnia jak jej powiedziałam o ciąży [emoji23] wtedy powiedziałam że nie chce, ale wtedy na początku ciąży byłam zmęczona i miałam zły humor a teraz zaczęłam się zastanawiać. W sumie takie babskie spotkanie jest fajne, a dawno takiego nie robiłam u siebieMoże coś pomieszalam mi się kojarzą wszystkie laski w białych sukienkach
U mnie by się nie sprawdziło jeszcze z jednego powodu - moje znajome pomimo że by przyszły to później by mnie obgadywaly między sobą że odstawiam jakieś szopki i chcę się pokazać ale wiem, że to wina mojego towarzystwa
Jeśli masz możliwość i chęci to róbHehe rozumiem a u mnie wręcz przeciwnie, koleżanka mówiła o moim babyshower od pierwszego dnia jak jej powiedziałam o ciąży [emoji23] wtedy powiedziałam że nie chce, ale wtedy na początku ciąży byłam zmęczona i miałam zły humor a teraz zaczęłam się zastanawiać. W sumie takie babskie spotkanie jest fajne, a dawno takiego nie robiłam u siebie
No na razie właśnie się zastanawiam nad tym, sama nie wiem widzę i plusy i minusy i muszę to przemyśleć.Jeśli masz możliwość i chęci to rób
Ja poważnie sie nad tym zastanawiam co prawda jestem starej daty i nie do konca ogarniam ta imprezę , ale ponieważ mamy termin porodu latem , to fajnie by było zrobić takie spotkanie na powietrzu a ty?Mam pytanie z innej beczki planujecie robić baby shower?
Tylko ja np jakbym już miała robić taką imprezę to zajelabym się organizacją tydzień wcześniej bo w sumie teraz nawet jakbym zaplanowała taką imprezę na lipiec to i tak by nic z niej nie było i jeszcze byłabym bardziej smutna że zaleglamNo na razie właśnie się zastanawiam nad tym, sama nie wiem widzę i plusy i minusy i muszę to przemyśleć.
Dzięki dziewczyny za opinie, przynajmniej rzuciłam na forum zupełnie nowy temat, którego jeszcze nie było
Większość.Czeka mnie kolejny nie spodziewamy wydatek.. chciałam uprać kolejna część ubranek i jak spojrzałam wczoraj na spioszki, pajacyki a dzisiaj na polspiochy , leginsy.. to uświadomiłam sobie , że nakupowalam 62-68 a to takie duże i mi się dziecko utopi w tym.. muszę szukać kolejnej paczki ciuszkow na 56 .. dużo na 56 macie ubranek ?
No ja też się właśnie zastanawiam, ja mieszkam w bloku więc u mnie niestety na powietrzu odpadaJa poważnie sie nad tym zastanawiam co prawda jestem starej daty i nie do konca ogarniam ta imprezę , ale ponieważ mamy termin porodu latem , to fajnie by było zrobić takie spotkanie na powietrzu a ty?
Tydzień to może za bardzo na hurra, bo wtedy połowa moich koleżanek by nie przyszła bo miałaby już inne plany ale tak 2-3 tyg przed myślałam żeby dać znaćTylko ja np jakbym już miała robić taką imprezę to zajelabym się organizacją tydzień wcześniej bo w sumie teraz nawet jakbym zaplanowała taką imprezę na lipiec to i tak by nic z niej nie było i jeszcze byłabym bardziej smutna że zaleglam